Ahoj, dlouho tu nebyl žádnej příspěvek, ale snad se tu ještě někdo z vás vyskytuje :) uvažuju nad studiem na vaší škole a to konkrétně obor Personální řízení dálkově. Chtěla bych se zeptat, jak jste s výukou spokojeni (samozřejmě nejvíc mě zajímá práve tento obor, ale uvítám i postřehy od lidí z jiných oborů) a jaká je náročnost studia? Studuji vš prezenčně, ale kvůli zájmu o obor bych si chtěla ještě přibrat voš, jelikož jsem usoudila, že by to mohlo být jednodušší, než studovat mojí vš a k tomu ještě personální řízení na jiné vš. Rozhodně si nemyslím, že studium na voš je nutně jednodušší, ale myslím, že na vš se často vyžadují dost akademické znalosti, kterým bych se chtěla částečně vyhnout. a nejvíc mě samozřejmě zajímá, jak se vám na této škole líbí a také, jak je to s dálkovým studiem - je to zvládnutelné, jak velkou část tvoří samostudium? mám zkušenost, že na vš to probíhá tak, že na konzultacích řeknou jenom, co se má načíst a jak vypadá zkouška a pošlou studenty domů...tomu bych se chtěla vyhnout, mám zájem o výklad. je mi samozřejmě jasné, že bez samostudia se to neobejde, ale zajímalo by mě, jak to tedy u vás funguje?