• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FELISPodskalská - VOŠ ekonomických studií (+ SPŠPT)
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    DOMINIKA91: Neni za co, kldyžtak pak dej vědět koho máte na co a jaký učebnice po vás chce a já ti řeknu, jak moc to je markantní :D Ještě me napadlo - doufám, že nejdeš na dálkové studium? Tam by totiž ty učebnice asi potřeba byly :D
    DOMINIKA91
    DOMINIKA91 --- ---
    MELOWN: Děkuju moc za info:)
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    DOMINIKA91: Jaký učebnice? Je fakt, že jsem rok po absolutoriích (také obor personální vřízení) ale popravdě řečeno je investice do učebnic naprosto zbytečná (kromě jazykových). Za celý tři roky, jsem si koupila pouze FJ učebnici - která jakož to jediná byla potřeba a pak asi 3x skripta. Samosebou záleží kdo vás učí ale třeba Malinová je naprosto výborná a když si budeš zapisovat, tak žádný zápisky nepotřebuješ. Pak je tam třeba andragogika - to se daj koupit skripta za nejakych 120 v knihovne, ale nic jinyho bych osobne nekupovala. Když to budeš JÓ potřebovat, můžeš si to půjčit v knihovně a ty stránky ofotit ;)
    DOMINIKA91
    DOMINIKA91 --- ---
    Ahoj,
    sháním učebnice do prvního ročníku, pro obor personální řízení. Kdyby měl někdo nějaké k prodeji, ozvěte se na mail dominika-s@seznam.cz. Předem díky :)
    COVBY
    COVBY --- ---
    MELOWN: bohužel ano
    TTERY
    TTERY --- ---
    Ahoj, nevíte někdo jaké jsou potřeba učebnice na 1.sem. Účetnictví a finance?
    FELIS
    FELIS --- ---
    MELOWN: za rok :-/
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Tak co lidičky? Už se některým z vás ty absolutoria blíží :)
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    sociologii nmame
    FELIS
    FELIS --- ---
    MAUUU: mate sociologii? Na tu bych ucebnici mela, ale nevim, jestli to na tom Tvojim oboru vyuzijes...
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    ma prosim nekdo nake ucebnice do prvaku?
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    ahoj jsem ted dalkove 1.rocnik na SPŠPT obor technologie piva,vina atd......nemate nekdo ucebnici biologie?
    FELIS
    FELIS --- ---
    DEVONEK: Jsem taky na personalnim rizeni dalkove, od zari ve tretaku...
    A vy budete mit Fj? Co ja vim, tak dalkari maj striktne AJ jako prvni jazyk a Nj jako druhy jazyk... a nemohli jsme si vybirat - proste to tak je, takze se na Fj moc netes :-/ (kdyztak doucuju NJ :-D)
    A spis napis, koho budete mit a ja Ti napisu, jestli budes neco potrebovat :). I kdyz stejne predmety uci ruzni profesori, ale co budu vedet, tak poradim.
    Popr. se muzem setkat ve skole, coz me napada dalsi otazka: jaky mate konzultacni den? :)
    DEVONEK
    DEVONEK --- ---
    Ahoj! Od září začínám studovat dálkově personální řízení, a zajímalo by mě, jestli bude potřeba si kupovat nějaké učebnice a materiály, a z jakých učebnic se učí Aj a Fj? Nebo se učíte jen ze zápisků z přednášek? Díky moc za odpovědi.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    pro zajímavost

    Hub Praha letos poprvé přináší do České republiky Social Impact Award, soutěž pro studenty vysokých škol, kteří mají zajímavý nápad nebo projekt, který kombinuje společensky prospěšné cíle s podnikatelskou aktivitou. Vítězové mohou získat až 4000 EUR a odbornou podporu pro rozvoj svých projektů.

    bližši info je k nalezení zde [ Social Impact Award 2012 / ostatniother / 20.2.2012 / Evropa - Česká republika ] a samozřejmě také na webových stránkách soutěže http://socialimpactaward.cz a https://www.facebook.com/socialimpactaward
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    CHICA: Obor je moc fajn, osnovy předmětů, které se zde vyučují taky. Dokonce jsou zde i velmi kvalitní profesoři, kteří se k tobě chovají jako k lidské bytosti :D Ale co se týče náročnosti? Možná to tak cítím jenom já se svými spolužáky. Občas si říkáme že za ten "blbej" diplom toho chtějí fakt moc a moc. Ono mít 16 předmětů v jednom semestru a ze všech psát buď písemné testy o 6ti stránkách nebo seminárky na 10 stran, z některých být zkoušen a u některých předmětů je kombinace všeho :D
    A na to všechno mít 1 měsíc, s tím, že ti na jeden den vyjdou dvě zkoušky...
    Vzácný uchazeč :) No možná někde jo ale zatím co koukám na inzeráty, tak většinou chtějí všude praxi alespoň rok na personálním oddělení. Já mám pouze 4 měsíce.
    Ale neberte mě zase tak vážně - říkám to trošililinku s nadsázkou a vybrala jsem pár těch nejhorších případů ;)
    FELIS
    FELIS --- ---
    CHICA: Ty asi nechodis k nam do skoly, vid? :)
    CHICA
    CHICA --- ---
    MELOWN: ale jo ;) uvidis, jaky to bude pocit, az budes mit vystudovano a do zivotopisu si budes psat, ze mas vystudovanou skolu a jeste k tomu personalistiku... neni to vubec spatny obor a vzhledem k tomu, ze neexistuje moc skol, ktere maji ciste jen tento obor, tak budes "vzacnym" uchazecem ;)
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Dělám 3. ročník denního studia obor: Personální řízení. A musím říct, že si každý semestr říkám jestli to za to vůbec stojí :D
    FELIS
    FELIS --- ---
    KUROZUKA: ja se statecne drzim :) jiz treti semestr :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam