• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    na mě taky funguje, ale musí bejt pořádně vychlazená, po lžičkách a max. 0,5l denně:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FRONEMA: tak tak, mně to pomohlo v I.trimestru
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KASUMI: kdyz clovek bleje jak alik tak aby do sebe dostal aspon nejakou energii a uklidnil zaludek... na me to minimalne funguje
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BOO: na co se ordinuje cola, zisi? :D
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BOO: opakující se toasty a kola, buď jsi nemocná/nachlazená nebo student :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. celozrnný rohlík, pomazánka z krabích tyčinek (krabí tyčinky, trošku light majonézy, jogurt, půlka cibule, citronová šťáva, pepř)
    2. cizrnová polévka, kuřecí prsa na rajčatech, těstoviny
    3. banán
    4. kafe s mlékem
    bude:
    5. pomazánka z krabích tyčinek, půlka celozrnného rohlíku
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    PETJULE: moje spanelska spolubydlici delavaa takovy dezert z jablek, na zimu idealni. rozkrojit na jablka, vydlabat jadrinec, dat na plech, posypat rozkrajenyma mandlema/oriskama, zalit smetanou a dat pect. jeste na to davala maslo, ale to myslim ze netreba, a smetanou staci jen zakapnout do toho dulku po jadrinci. konzumovat lze teple i studene, kdyby nahodou neco zbylo.
    jinak se obavam, ze dietni cukrovi = zadne cukrovi :)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    1, plátek celozrnného chleba, 2ks olomouckých tvarůžků, paprika (zkusila jsem jiný chléb než si obvykle kupuji a byl nechutně přesolený, není nad domácí výrobu)
    2, malý hrnek bílého kefíru a 20g musli tyčinky
    3, zapečené celozrn. těstoviny se sýrem, žampiony, brokolicí, pórkem a paprikou
    4, jablko
    5, zeleninový salát s kuskusem

holky, máte prosím nějaké dobré recepty na vánoční cukroví nebo chuťovky? dík
    DANIA
    DANIA --- ---
    1. sklenice mleka + banan
    2. vanilkovy milko tvaroh
    3. platek dynoveho chleba + platek leerdammer light + kruti sunka + zeleninovy salat
    4. kase z cerstve loupane biopohanky se lzickou medu + jablko
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ten jsem zrovna koupila v jedné malé samošce u nás, ale myslím, že jsem ho viděla i v tescu (?) bo jinym řetězci... a ať jsi brzy zas fit
    http://www.polabske.cz/cz/pdf_cz/svacinka_cz.pdf
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PETJULE: Kde kupuješ ten zeleninový tvaroh, prosím Tě?

Já dneska hodně zlý, ale omlouvá mě (snad), že jsem marod a tak jsem byla ráda, že jsem se dobelhala na zápočet do školy.. a vzpomínám si, že mi jednou paní doktorka říkala, že když je člověk nemocný a nemá chuť k jídlu, tak by jíst neměl, protože trávení zbytečně vyčerpává organismus, který bojuje s bacilem. Co je na tom pravdy, to nevím, ale určitou logiku to má :-)

1. 1 knackebrot s lučinou linie, 3 plátky šunky, coldrex hot drink citron
    2. zeleninová polévka, kuřecí nudličky po thajsku s rýží
    3. tmavý rohlík se sýrem a zeleninou
    4. přítel mi naservíroval čaj se slivovicí :-)
    5. ještě do sebe zkusím dostat nějakou zeleninu, ale moc šancí tomu nedávám
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    tak dneska:

1, zeleninový tvaroh a 2ks knackebrotu
    2, nescafe s mlékem
    3, salát s tuňákem, 1ks celozrnný chléb
    4, brokolicová polévka
    5, mandarinka

+ 1l mátového čáje a 1l šípkového čaje během dne

MISHACZEQ: a co nějaká směs ořechů, rozinky atd.? já teda v autě nejraději cucám bonbony (tic tac, orbit bez cukru a tak) :)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    TORUVIEL: takhle nejak jsem si myslela, ze bych je udelala, tak to asi zkusim ;)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    MISHACZEQ: Zeleninové placičky dělám hodně často, uvařím si zeleninu a rozmíchám, rozmělním lehce vidličkou, přidám sýr, koření, ovesné vločky (cokoliv co chceš) a udělám placičky, peču v troubě. Je to skvělé a vydrží to v lednici několik dní, takže vždy vyrobím velkou dávku.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: kdyz ja moc nejim maso. jen kure/ryby a veprovou panenku. ne z nejakyho presvedceni, ale uz odmala mi moc nejede. sekanou rada nemam, ale ted me napadly me nejaky placicky peceny v troube ze zeleniny
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ještě mě napadl roastbeef
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MISHACZEQ: Sushi? Nějaký jednohubky? Šunka, zelenina, klidně i nějakej kousek pečenýho masa,.. Sekaná by se taky dala (může být i kuřecí, ale protože nejsem schopná si dojet pro mlýnek na maso, tak jsem ji zatím nezkoušela). A smoothie, které se tu již rozebíralo.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    prosim, nemate nejaky napad, co jist v aute za jizdy (jedinej cas, kdy se muzu najist) a nechci zadny pecivo, vyhybam se mu. kefir, krajena zelenina nebo ovoce jsou samozrejmost. diky
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1)chleba ve vajicku (snidane pro dva na lzicce oleje)+horcice+ cibule
    2)penne s žampionovou omáčkou (žampiony, zakysaná smetana, trocha mouky)
    3)-//-
    4)ještě se pokusím spáchat nějaký salát
    DANIA
    DANIA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jasne, ve dnech, jako jsou tyhle. jenom sedim na prdeli a ucim se. muj jediny pohyb je dojit do kuchyne uvarit si obed a nekolik protahovacich cviku na zada vecer, abych z toho nebyla chroma:)

1. 2x vicezrnny bio toast s redkvickovou pomazankou /nizkotucny tvaroh + nastrouhane redkvicky + trochu dijonske horcice/
    2. hrnicek nestle caro
    3. zapecena ryze s ruzickovou kapustou, zampiony, platky mandli a orechy /mam toho tolik, ze to budu zrat snad jeste 3dny:)/
    4. salat /polovina maleho cinskeho zeli + zelene olivy + pulka plechovky tunaka + citron, oliv. olej/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam