• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ještě mě napadl roastbeef
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MISHACZEQ: Sushi? Nějaký jednohubky? Šunka, zelenina, klidně i nějakej kousek pečenýho masa,.. Sekaná by se taky dala (může být i kuřecí, ale protože nejsem schopná si dojet pro mlýnek na maso, tak jsem ji zatím nezkoušela). A smoothie, které se tu již rozebíralo.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    prosim, nemate nejaky napad, co jist v aute za jizdy (jedinej cas, kdy se muzu najist) a nechci zadny pecivo, vyhybam se mu. kefir, krajena zelenina nebo ovoce jsou samozrejmost. diky
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1)chleba ve vajicku (snidane pro dva na lzicce oleje)+horcice+ cibule
    2)penne s žampionovou omáčkou (žampiony, zakysaná smetana, trocha mouky)
    3)-//-
    4)ještě se pokusím spáchat nějaký salát
    DANIA
    DANIA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jasne, ve dnech, jako jsou tyhle. jenom sedim na prdeli a ucim se. muj jediny pohyb je dojit do kuchyne uvarit si obed a nekolik protahovacich cviku na zada vecer, abych z toho nebyla chroma:)

1. 2x vicezrnny bio toast s redkvickovou pomazankou /nizkotucny tvaroh + nastrouhane redkvicky + trochu dijonske horcice/
    2. hrnicek nestle caro
    3. zapecena ryze s ruzickovou kapustou, zampiony, platky mandli a orechy /mam toho tolik, ze to budu zrat snad jeste 3dny:)/
    4. salat /polovina maleho cinskeho zeli + zelene olivy + pulka plechovky tunaka + citron, oliv. olej/
    RADUS
    RADUS --- ---
    AYUNTAMIENTO: ahoj.. taky nejsem příznivcem masa a k obědu je dobrá třeba soja na všechny zpusoby :) třeba i jako gulaš(teda nezahuštěnej moukou ale ty nehubneš tak v tom taky nevidim problem když to nebude moc) nebo tempeh je taky mastnota sama .. a sýr je výbornej když si ho jen rozpustíš na pánvi a vypečeš do křupava mě takle moc chutna a dělám to z 30% sýra a příde mi to mastný víc než dost a k tomu třeba zelenina je to taková obyč věc, ale dobra :)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    včera taky horor v práci
    1)croisant rozpečený se sýrem
    2)palačinka s nivou, pórkem a kuřecím masem
    3)smoothie
    4)palačinka s čokoládou
    5)salát s tuňákem

jediný pozitivní je, že aspoň část toho jsem při čtrnácti hodinách běhání po restaucauraci spálila :-/
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    AYUNTAMIENTO: Pokud nepotřebuješ nijak extra hubnout, tak nevidím problém v tom, dát si občas cokoliv mastného a tučného, na co máš zrovna chuť :-)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: oukej, já teda moc neholduju masu...takže mě snad nezabije, když si jednou za čas třeba upeču brambory se sýrem, což... podotýkám, že nijak extra hubnout nepotřebuju, jen cítím, že se musím občas krotit...nehledě na to, že všechno, co si uvařím mi většinou děsně chutná a těžko si nepřidám...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    AYUNTAMIENTO: Posledně mou chuť na něco mastnýho vyřešila kuřecí stehna pečená v remosce společně s bramborama. Tenhle týden budu dělat zas, tentokrát ale bude místo nádivky (bílé pečivo, takže hodně nevhodná) okurkový salát, cítila jsem se totiž fakt hodně provinile :-)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    jaký máte vychytávky, když prostě je chuť na něco mastnýho nebo tučnýho? Jak to řešíte? Nějaký rady by se mi fakt šikly...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    DANIA: Chápu to správně, že např. tenhle jídelníček je pro Tebe ideální k udržení váhy, ne k její redukci? Jsi fakt hubeňour, předpokládám, že hubnout nechceš..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Jsem nějaká nemocná, mám teplotu a až do půl dvanácté jsem pospávala, takže to podle toho vypadá:
    1. kousek tmavého chleba s tuňákovou pomazánkou
    2. pár ředkviček, trocha sterilovaného hrášku (hrozně mi chutná, jím ho jen tak samotný)
    3. ananasový ovofit
    4. půlka knackebrotu, trocha pažitkového cottage, 3 plátky šunky, ředkvičky
    DANIA
    DANIA --- ---
    1. jablko + bila hollandia
    2. hrnicek nestle caro
    3. zapecena ryze s ruzickovou kapustou, zampiony, platky mandli a orechy
    4. cherry rajcata

AYUNTAMIENTO: jen to, ze mi presne takovy zivotni styl a zpusob stravovani minuly rok prihodil hezkych 8kg nahoru:)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    DANIA: co je na tom tak hororového?

DANIA
    DANIA --- ---
    vcerejsek a dnesek mazu ze sveho zivota, hruza a des. navstevy restauraci a kavaren jsem se opravdu jeste nenaucila zvladat.
    1. 2 vicezrnne bio toasty + hummus + nekolik redkvicek
    2. 2 michana vajicka + kureci detska sunka + ledovy salat
    3. steak z lososa + spenat se smetanou + recky salat + bile vino

1. jablko + kiwi + bila hollandia
    2. vanilkovy milko tvaroh
    3. presso s mlekem + muffin + povidlova tasticka
    4. hovezi vyvar se zeleninou
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: no nejsi sama ,)

1.actimel, dvě mandarinky
    2. česnečka s kouskem rozpečené bagety, bohužel bílé :(
    3. vícezrnné sušenky albert (1ks)
    4. ovesná kaše s kokosem a rozinkami
    5. jablečné křížaly
    mám noční, proto tolik cukrů.

GEISHA: ono to bylo asi tak myšlené, že na to jídlo nechce sahat rukama omatlanýma z mhd. v přírodě, třeba na túrách a tak, mi to vůbec nevadí, ale po městě si taky do úst nic nedám bez dezinfekce, pokud jsem mezitím chňapala po něčem, na co matlalo rukama tisíce dalších lidí (včetně peněz).
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Já včera taky dost slušně zhřešila..

1. 1 knackebrot, pažitkový cottage, plátek kuřecí šunky
    2. acidofilní mléko
    3. česnečka, květák se šťouchaným bramborem
    4. půlka smoothie
    5. kuřecí strips, kuřecí stehno, kuřecí křídlo z KFC s hranolkama
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    FRONEMA: jedna proteinová tyčinka stojí okolo 25 kč min., na to aktuálně nemám - musím dělat svačiny co nejlevnějc :-(
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1)colozrnný chleba, pomazánkové máslo, 2 plátky šunky
    2) smoothie, 2 sousta housky
    3)3/8 domácí pizzy
    4)smoothie
    5)2/8 pizzy
    6)zhřešení - trochu jablečného crumblu
    - aneb tak to vypadá když jsem půl dne doma :-(
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SAT_ANN: co proteinove tycinky? daj se nosit normalne furt sebou pro pripad potreby...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam