MIKEYLA: Jestli je nervák, tak to může být - mě Loki taky první dva dny po příchodu z útulku téměř nežral - a přitom je to fakt lux, co sežere všechno, ale holt nervy. A jestli je ten tvůj trochu vybíravější...
Můžeš mu zkusit do barfu přimíchávat trochu konzerv - my jsme takhle přesvědčovali kocoura a celkem to zabíralo.
Jinak čuba je vybíravka, barf mi žere, ale za studena lisovaný grancle jí moc nejedou - když jsme na akci, tak se v nich ponimrá a konec (a to jsme zkoušeli snad všechno, co je na trhu). Loki je teda sežere klidně, ale on by fakt asi žral i ovoněný piliny.
A mám zkušenost, že je v nich dost vlákniny a psi po nich dost kadí - a moc teda na váze nepřibíraj, přišlo mi (krmila sem tím psa co sem ho tři měsíce hlídala - konkrétně těma od Barona). Oproti klasickým prémiovkám v nich bývá míň bílkovin.
Jinak na přibírání když je jo potřeba a po tučném má pes srajdu bych přidala sacharidy (třeba rejži) - dědka sem tahala nahoru i na bábovkách, když nechtěl žrát a byl kost a kůže (ale je fakt, že to hodně bylo tím, že je to jedna z mála věcí, co na ledvinovou dietu mohl).