• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: To jsme zvědavá jaká bude recenze na tu vůni:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: fuuj 3 kila koncentrovanýho zla.)) my máme doma už jen kousek, a ž to budem lolině dávat, tak si zas budem s mužem stříhat, kdo ten humus připraví
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VERCA_ZABA: zrovna jsem si přitáhla tři kila domů, mají :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: aháá, tak vidíš:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VERCA_ZABA: jak kdy, já sem je tam koupila
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: na arbesáku ale držky nemají myslím.. já si nechávám zavážet u becres.cz
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IF_: přemýšlím o tom. Takhle krmila chovatelka..
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: A proc tedy neprejdes na barf uplne? Michat to opravdu neni nejlepsi. Kdyz koupis hrubomlete maso a zeleninu rozmichujes na kasi nema pes sanci to vybrat, plus treba jak pise Petra chateau zakapnout olejem, posypat praskem z piskotu apod.

Mne uz zere ze zvyku i velky kusy, casem si vetsinou zvyknou:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    PETRA_CHATEAU: nemám, budu ráda :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: můžu ti půjčit knížku o barfu, pokud nemáš.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    PETRA_CHATEAU: krmím třikrát denně, dvakrát granule, jednou maso. Dohromady nedávám :) Díky za tip, zkusím. Já zamíchala čtvrtku jablka do granulí namočených s vývarem a úspěch to nemělo.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: míchat maso a granule v jedný porci se nedoporučuje kvůli výrazně jiný době trávení. jinak lole zeleninu a ovoce mixuju, ze začátku sem jí to kamuflovala do mletýho masa a teď už to sežere, i když to promícham jen s nakrájenym masem. případně eště třeba ovonět lososovým olejem
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Další dotaz :)) jak jste zvykali prcky na syrový ovoce a zeleninu? Já zatím krmím proplan granule + k tomu syrový kuřecí a hovězí s chrupavkama a kostma. Granule beru jako "přílohu". Občas uvařím rýži, ovesný vločky, vařený ječmen, nebo přidám tvaroh, vajíčko nebo tak. Dneska jsem nastrouhala do ranního krmení kousek jablka. Po tom co jsem k tomu teda přidala i trochu tvarohu do sebe štěňouch s odporem nacpal půl misky a tváří se na mě že se ho pokouším otrávit. Tak nevím nevím, jestli z něj bude BARFista.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ja vim, proto tam byl ten vytlemenej smajl:) v pohode:))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    MATHEA: ja to nemyslela spatne ;) spis to bylo mysleno jako "prosim at existuje i jina varianta" :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: No joo, si mela svuj dotaz specifikovat - jsem v Praze a chci v normalnim obchode koupit zeleny drstky, kam mam zajit? A ja bych drzela tlamu:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnesni vecere:)
    Axa kureci/hovezi s droby, mrkev, jablko, roboran, pangamin, olivovy olej:)

jidlo
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IF_: super, diky :)) to mam blizko
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: maj i ve zveraci, treba Zoo ve dvore na Arbesaku.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    MATHEA: to je přesně ta odpověď kterou jsem slyšet nechtěla :D vetamix zaváží jen po padesáti kilech, ne?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: vetamix, snad je ma zacit vyrabet i Posvar.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Holky, kde sháníte zelený dršťky prosím? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam