• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    IF_
    IF_ --- ---
    Proc je Roboran sracka???

Nekteri psi stejne jako lide sednou od prirody mnohem vic nez jini.
    INXS
    INXS --- ---
    roboran je prej pěkná sračka, my ho dáváme občas. spíš bych doporučila micromineral
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Zdravím, pořád poslední dobou přemýšlím, proč mi pes tak šedne. Všichni tvrdí, že je to normální, věkem, bude mu pět, ale začlo to už tak před rokem, čumák má úplně šedivej a teď mu začíná šednout i "obočí". Tak pátrám a internet tvrdí, že to může být nedostatkem zinku. Myslíte, že je zinku v roboranu tolik, aby to mohlo nějak ovlivnit barvu srsti, nebo mám radši ještě koupit něco spešl? např. tohle http://www.svetchovatelu.cz/canvit-h-maxi-vitaminy-pro-psy-500g.html
    Zase do něj nechci zbytečně cpát všemožný, aby mu to spíš neublížilo? Roboran jsme zatím nedávali, ale protože stárne a hlavně má víc pohybu,kterej může klouby dost zatěžovat, tak ho chci začít dávat...Co myslíte? Díky!
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LOVETHIEF: Všechna tahle semínka jsou dost mastná, takže bych to s nimi asi nepřeháněla, jinak nevím o žádném omezení. Já je teda nepřidávám do žrádla, ale občas dám něco takového psovi za odměnu nebo i jen tak. Pár dýňových semínek třeba, nebo ořech. Jak vlašáky tak lískáče si umí sám rozlousknout, vyžrat jenom jádro a skořápky mi pěkně nechá válet po koberci :-D Ale zvlášť s vlašákem se vždycky výborně zabaví, než se mu podaří do něj dostat.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: ale tak, ja si jen vzpominam, jak si nedavno plakala, ze fenka zvraci nebo ma prujem - tak bych s pridavanim podobnych seminek byla opatrna. Pokud je nepodrtis, stejne projdou psem skrz, lneny seminko se doporucuje povarit a davat z nej ten slem, ale primerene.. Orechy jako takovy - cuby milujou, vlassky, samy si je rozlousknou. A proc by psove nesmeli zrat lilkovity? Ze bych nedala cubam rajce - no samy si je trhaji, potvory a paprikou tez nepohrdnou.. :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    já semínka a ořechy taky přidávám... myslím si,že je to dobrá věc... lepší než sušený ovoce
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    IF_: ze je to kaloricky, je zatim vyhoda, ikdyz uz se mi za posledni mesic dozezrala, tak je furt hubena
    diky!
    IF_
    IF_ --- ---
    Muzes jen je to kaloricky. Ale taky takovy veci teda nedavam:)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    FIFAJZ: protoze ma vsecky mozny tyhle veci rada, neasi
    a ja chci jenom vedet, jestli je neco ze suchych plodu pro psy zakazany
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Ja nevim, proc bys to mela pridavat vubec? Pes ti bez toho v klidu vyzije. To radsi nasus krizaly, svestky a takovy ty bezny cesky ovoce, kdyz uz musis necim psovi takto zpestrovat jidelnicek. :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    muzu psovi primichavat do zradla ruzny seminka jako slunecnice, dyne, sezamovy a lneny seminka... ja nevim co jeste, poradte, prosim :-)
    A dneska mi jedna pani rikala, ze jako odmeny dava svymu psovi kokosovy chipsy (proste cistej susenej kokos). A co treba orisky?
    Existuje neco mezi temito suchymi plody, co psi nesmeji? Jako treba u ovoce ze psi nesmeji hrozny, u zeleniny lilkovity....
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    VERCA_ZABA, CAMELLA: My jsme zrovna teď nedávno byli na kompletním vyšetření, rozbory krve a tak, protože nám Gustíček jaksi odmítá dorůst do standardu (to je zas jiná story, spíš než že bysme měli nějaké vážné obavy o jeho zdraví jsme potřebovali dokázat chovatelce, že fakt není špatně živený) a dělali mu 4 snímky dlouhých kostí taky bez narkózy. Sice se s námi trošku pral, ale snímky vyšly dobře.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    My jsme ted fotili bez narkozy cube pater, naopak snaha vetu by mela bejt zvire zbytecne neuspavat. Ale samozrejme ze jsou veci, ktery proste bez narkozy odfotit nejdou.
    INXS
    INXS --- ---
    tj bony je na packy háklivej, anatolij se ho nesměl ani dotknout..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: packy atd se většinou snímkujou "zaživa", ale taky záleží na nátuře psa, že ano.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: staci tohle, nemusi byt spesl pro psy.. abys to nemusel aod nekud na dobirku, tak si zajdi sem do OC Ruze na chodov

Alfadog Collagen 1000g | Krmivo pro psy Firstmate Belcando Arden grange - obchod Prah
    http://www.max4dog.cz/alfadog-collagen-1000g/d-70401/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CAMELLA: jj, rimadyl, díky..

a i třeba kdyby se snímkoval jenom kotník, tak nemusí být narkoza? jako u těch kyčlí to chápu, to by pes asi jen tak nedal v tý poloze
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: ten ti doporučí, aby nikam jinam nešla a vzala si od něj zaručeně účinný tabletky od něj.)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: na bolest to byl rimadyl. A ne všechny rtg se nutně dělají v narkoze, záleží na tom, co se snímkuje.
    INXS
    INXS --- ---
    uf no já se asi nejdřív poradim s naším veterinářem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam