• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MIKEYLA: No, napadlo mě několik velmi ošklivých využití v rámci toho kýče kolem Velikonoc, ale teda zvířatům bych to nedala ani náhodou - zaprvý by myslím nevěděli co s tím a zadruhý moje maximum sou rybí hlavy, malý žlutý kuřátka mít roztahaný po bytě nechci.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    ZMYJKA: uff, ty kuřátka jsou teda dost šílený, to máš pravdu:((((, do těch bych rozhodně nešla:((
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: jen estli to budou ti naši vybíravci žrát
    já to asi zkusim až dojedu těch 15 kg co mam v mrazáku tak se můžeš s objednávkou přidat
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    IF_: to je fajn, že mají i kachní, králičí atd.., přeci jen Vetamix, Axa i jeden zveráč, kde nakupuju v Komořanech apod. má k dispozici jen kuře, hovězí, mixy apod., jiný druh masa mi trochu chyběl.., jen co je pravda...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    IF_: Ehm, teda ale balená jednodenní kuřátka v kartonu sem vidět nemusela. Grumpf. Myslela sem, že hadi to potřebujou živý.
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    IF_: ceny taky ujdou nebo?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    IF_: Tyjo, to vypadá nadějně, škoda že sem včera zrovna donesla deset kilo vetamixu, hned bych to zkusila...
    IF_
    IF_ --- ---
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    INXS: njn nevim jak se to dá srovnat :-)
    btw: bych chtěl vidět jak si protahuješ hlavu :-D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: v neděli po obědě už budem doma, tak kdyby ho nechtěl, sem s ním, arnošt ho miluje! pořádný tučný vemínko!
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: mně by se na to vykvajz, mimochodem zvažuju rozmrazit vemeno na víkend, budete poblíž, až ho bony nebude žrát, abych Vám ho dala? :D má 2kg
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já teda dávám jogurt/tvaroh jenom s ovocem, piškotama a semínkama.. páč to si dávám i já k snídani, takže na mě arnošt akorát tak blbě čumí, jaktože nedostane celou porci, že já si dovolím ujídat mu
    INXS
    INXS --- ---
    WOSSI: je fakt, že sem si po ránu potřebovala protahnout krk a hlavu :D
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: hele já taky míchám jogurty s masem, ráno měl jogurtíno s držkama. a ty ste zkoušeli ? bony se mi po nich může utlouct
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    INXS: asi tahle :-D
    Yuki love BARF - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NphdpZ8OP8U&feature=youtu.be
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    PETRA_CHATEAU: jj, ale že mu to trvalo:)), ovšem třeba lososa mi mrzáci nežerou ani jeden..., přitom co já bych za něj dala:D
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    FREETEKK: už jsem o tom taky uvažovala, ale kombinovat by se to nemělo zase opět kvůli odlišnému trávení, jemu hlavně stačí trochu kyselého a je schopen nechat celou misku.., jsem ráda, že žere..., mléčné výrobky jsou spíše zpestření, ještě uvidím, co na pacholka vymyslím.., našla jsem nějaký recept na výrobu vl. jogurtů, tak uvidím, třeba mu budou chutnat víc...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MIKEYLA: bez jogurtů se obejde, jinak je dobře, že se rozežral, hubeňour jeden
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    MIKEYLA: a kdyz mu ten tvaroh/jogurt zamichas do masa a zeleniny? to by sezrat mohl, nic jineho mu nezbyde :))
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    FREETEKK: nad granulema se ofrňuje, ale maso se zeleninou už mi nornálně žere..., začala jsem mu dávat více masa a míň zeleniny, než v zimě a evidentně mu to jede, ale jogurty, tvaroh apod. nežere vůbec.., maximálně Pribiňáka, to je jiná:)) (což má teda jen hooooodně výjimečně, aby se neřeklo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam