• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    WOSSI: zavážejí vždycky v úterý, takže ke konci týdne jsou ty nejlepší věci pryč (např. jazyk, hovězí kusové, vemínko atd.), ale jinak toho mají docela hodně a řekla bych, že to vychází rozhodně levněji než v Arbesáku...

MASO PRO PSY
    http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INXS: Jo, taku už sem to zjistila. Asi zatím žádný koně v nabídce nemaj.
    INXS
    INXS --- ---
    a když dáte konský maso zobrazí se drůbeží
    INXS
    INXS --- ---
    ZMYJKA: ty kuřata. obecně zatim nevim ted porovnávám
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    MIKEYLA: a kde a kde?
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    INXS: jj, to zní dobře:), já mám kdyžtak k dispozici výborný zveráč..., kde mi to vyjde levněji dokonce i než ve Vetamixu a s kvalitou jsem spokojená.., kupuju tam skoro všechno a mají tam např. Gurgle (chrupavky obalené masem, různé trubice atd.), k tomu poměrně levné zelené držky, ty jsem koukala, že jsou jinak docela drahé, mají tam i vnitřnosti a hovězí kusovévychází něco mezi 60-70 Kč, což se např. s Arbesákem nedá srovnat..
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INXS: Ty kuřátka? Nebo obecně? Oni toho dost nemaj po kilech ale po půlkilech, takže zas tak levný nejsou. Ale ani předražený, takže bych je testla.
    INXS
    INXS --- ---
    mě překvapuje, jak jsou levný
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MIKEYLA: No, napadlo mě několik velmi ošklivých využití v rámci toho kýče kolem Velikonoc, ale teda zvířatům bych to nedala ani náhodou - zaprvý by myslím nevěděli co s tím a zadruhý moje maximum sou rybí hlavy, malý žlutý kuřátka mít roztahaný po bytě nechci.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    ZMYJKA: uff, ty kuřátka jsou teda dost šílený, to máš pravdu:((((, do těch bych rozhodně nešla:((
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: jen estli to budou ti naši vybíravci žrát
    já to asi zkusim až dojedu těch 15 kg co mam v mrazáku tak se můžeš s objednávkou přidat
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    IF_: to je fajn, že mají i kachní, králičí atd.., přeci jen Vetamix, Axa i jeden zveráč, kde nakupuju v Komořanech apod. má k dispozici jen kuře, hovězí, mixy apod., jiný druh masa mi trochu chyběl.., jen co je pravda...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    IF_: Ehm, teda ale balená jednodenní kuřátka v kartonu sem vidět nemusela. Grumpf. Myslela sem, že hadi to potřebujou živý.
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    IF_: ceny taky ujdou nebo?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    IF_: Tyjo, to vypadá nadějně, škoda že sem včera zrovna donesla deset kilo vetamixu, hned bych to zkusila...
    IF_
    IF_ --- ---
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    INXS: njn nevim jak se to dá srovnat :-)
    btw: bych chtěl vidět jak si protahuješ hlavu :-D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: v neděli po obědě už budem doma, tak kdyby ho nechtěl, sem s ním, arnošt ho miluje! pořádný tučný vemínko!
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: mně by se na to vykvajz, mimochodem zvažuju rozmrazit vemeno na víkend, budete poblíž, až ho bony nebude žrát, abych Vám ho dala? :D má 2kg
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já teda dávám jogurt/tvaroh jenom s ovocem, piškotama a semínkama.. páč to si dávám i já k snídani, takže na mě arnošt akorát tak blbě čumí, jaktože nedostane celou porci, že já si dovolím ujídat mu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam