• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: :D žížaláci jsou všude:D jako arnošt v sobotu během našeho nákupu sežral půl pytlíku a zajedl to štrůdlem.. se učí od flory pěkně debilní moresy:/
    ale teda bony je fakt vybíravej, že ani plnoéčkovou žížalu nechce:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: ježiš chudák, je závislej ! tak to já našla jeden trošku vyschlej zapadlej za skřínkou, šup bonymu že je to piškot (to byl ten kulatej co tak vypadal) ani to nevzal do huby :D řikám uka piškutek dyk mu nic není jen je tvrdej a ejhle vašek, že je to žáby žížala :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: nejede, se nad tím vofrňuje parchant... dokonce ani flora to žrát nechce, a to už je co říct:)
    ale gumový medvídky, ty by žral furt.. už si na nich asi vypěstoval závislost jako panička.. votevřu gumáky a už mám arnoštovu hlavu v klíně, slinty sem a tam a hypnoza gumáků:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: neříkej, že arnovi nejede? :DDD dneska sem dala rozmrazit to vemeno tak po šestý hodině čekej telefon přijed si pro to von to nežeréé :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    vážení, mám tu 3 kg kapr+sumeček.. nechcete někdo? třeba výměnou za štangli vemene:)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    co je na tom pravdy: Když vám pes žere lidský hovna, tak mu dávejte olomocký tvarůžky. ?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Daji se ty Alaska valecky koupit nekde ve zverexu, nevite?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MIKEYLA: ale tak to je klasika.. fakt jenom:) nedávám ani zvěřinu, ani jehně, kůzle, skopový, klokamny, pštrosy, krokodýli, olihně a tak:D
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    MIKEYLA: taky mě napadlo, že ve výčtu chybí snad už jenom člověčina:-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    VERCA_ZABA: prý jenom:) jsi mě pobavila:))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my jedem jenom krávu, vepře, kuřata, slepice, kachny, králíky, někdy ryby
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    INXS: pán je docela vybíravej :-D
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    MIKEYLA: my taky,kuře,vepř,z ryb jen losos,občas pstruh a hovězí.Teď teda telecí ,pač ho měli ve zverimexu ale ti berou z vetamixu.
    INXS
    INXS --- ---
    mně se hlavně bony vofrňuje, pštrosa naprosto odmítal, klokan ho taky nebral, na kachní krky se mi taky vysral
    IF_
    IF_ --- ---
    MIKEYLA: Tak to je i zbytečný, já dávám taky jen ty základní...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    ale je pravda, že jehněčí 1 kg za cca 80 Kč je hodně drahý..., jen tak mimochodem, kupujete někdo někde něco jiného, než hovězí, drůbeží, ryby, vepřový a mixy? Já ani nevím, kde bych maso tipu krůtí, jehněcí, zvěřinu vlastně sehnala, když nepočítám masny, kde teda klasicky jehněčí nebo tak standartně neseženu..a nemluvím o ceně teda..
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    INXS: to máš jako já..., já taky zkrmím kilo denně, Amir dostává cca 750 gr. a Mia 250, tak doufám, že to na Amirovi začne být konečně vidět...
    IF_
    IF_ --- ---
    No laciný to zrovna neni, ale vypadá to pěkně, taky bych to aspoň zkusila.

Kuřátka mě taky dostala, ale kámoška má chovku s plazama tak jsme taky už zvyklá na lecos, má vždycky bednu s potkánkama, úplně mini, třetina už jich je pochcípanejch, zbytek tak položije ato dává těm plazům no...
    INXS
    INXS --- ---
    ZMYJKA: no mně by se to nevyplatilo, žerem kilo denně, to by bylo kolem 70ti kč a to je dost pálka
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    WOSSI: zavážejí vždycky v úterý, takže ke konci týdne jsou ty nejlepší věci pryč (např. jazyk, hovězí kusové, vemínko atd.), ale jinak toho mají docela hodně a řekla bych, že to vychází rozhodně levněji než v Arbesáku...

MASO PRO PSY
    http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INXS: Jo, taku už sem to zjistila. Asi zatím žádný koně v nabídce nemaj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam