• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    AAHHWISEGUY: mi jenom napada rozdrtit ji ve hmozdiri na prasek a ten ji pridat do zradla? Treba klidne do ty konzervy, kdyz ji sem tam dostavaj?
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    takze uspesne krmime kocky kurecima zaludkama a krkama, cas od casu dostanou zajeci hrbet. bohuzel tedy obcas dostanou nejakou konzervu, protoze kdyz se rano specha do prace neni cas to krajet nebo jeste pripadne rozmlatit palickou.
    jeste tedy dostavaji jatra, ale ty asi vysadime, protoze nejsou zrovna oblibena.

nicmene bych se potreboval zeptat na dalsi veci:
    - jak do nich mam dostat zeleninu? zkousel jsem nastrouhanou mrkev spolecne s masem, ale mrkev prakticky zustala.
    - nekde jsem cetl, ze by meli jednou tejdne vejce i se skorapkou - jak tohodle docilit?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Vesela historka ze zivota se spolecnym mrazakem.. Vcera jsem v noci resila co vezmu s sebou dnes psovi k obedu. Rikam si, ze by to zas jednou chtelo neco jinyho nez kure. Ok .. tady je losos a tady dva balicky hovezich slach, to bude tak akorat. Uz kdyz to rozmrzalo jsrm si rikala ze je divny ze je ta jedna slacha tak divne slepena.. ale ze se to rozpadne az to bude zrat. To, ze jsem mela v mrazaku krom masa pro psa jeste kus paradni krkovice me na cinu mi doslo, az kdyz pes tu "divnou slachu" porcoval v zubech. Takze dneska mam k veceri zas jen suchou rejzi.
    INXS
    INXS --- ---
    Tj todle jsou velky hlavy jedna tak 300g a nechutny to je strasne
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INXS: Chmm, no, mně to žerou, ale je s tím docela bordel, takže to asi oželím - ono jak sou ty psiska mrňavý, tak než to schroupou, tak to dost tahaj po bytě a kočky jakbysmet... Úplně mi stačí, když jim ufiknu a dám hlavu od něčeho co si dělám pro sebe.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRA_CHATEAU: Mně to nežrali ani psy, ani kočky teda, takže se taky nedivím.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: lososa ani krmný ryby mi nežere.. on prostě jedině ryby z krámu:)

BLUDICKA: tos ale neměla ty nepraný zelený z vetamixu..::D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BLUDICKA: Ono taky varit drstky.. to jsou napady:D Necham rozmrazit, pote co nejrychleji vypreparuju z pytliku a hodim do misek.. sezrano jeste jeste rychleji:)) Ale je fakt, ze ty vcelku od Falca nesmrdej zas tolik jako vetamixacky zeleny.
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    VERCA_ZABA: o dršťkách mi ani nemluvte - párkrát jsem to koupila (strašné, když jsem to vařila, málem jsem opustila byt, jak to smrdělo) - a Benny se mohl zbláznit štěstím:-))
    INXS
    INXS --- ---
    kdybyste někdo chtěl ty čerstvý rybí hlavy zadarmo jak sem nabízela..

bony je nežere
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    kupuju z vetamixu lososa a teď mam u kamrádky tydle makrely http://www.krmme.cz/ryby-maso.html
    ale nejsem schopná pro ně dojet
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: no, jako humus podobnej držkám.. ale ty miluje.. spíš mu koupím nějakou makrelu enbo něco na ten způsob:)

INXS: tak todle bylo vyjimečně.. dycky dostane max. tři gumáky.. páč panička se o víc nepodělí:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: eh aby neměl nějaký následky z tý chemky :/
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VERCA_ZABA: hele já se mu nedivim, koupila sem to jednou a je to solidní humus. lolina to sice sežrala, ale žádný velký nadšení
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: :D žížaláci jsou všude:D jako arnošt v sobotu během našeho nákupu sežral půl pytlíku a zajedl to štrůdlem.. se učí od flory pěkně debilní moresy:/
    ale teda bony je fakt vybíravej, že ani plnoéčkovou žížalu nechce:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: ježiš chudák, je závislej ! tak to já našla jeden trošku vyschlej zapadlej za skřínkou, šup bonymu že je to piškot (to byl ten kulatej co tak vypadal) ani to nevzal do huby :D řikám uka piškutek dyk mu nic není jen je tvrdej a ejhle vašek, že je to žáby žížala :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: nejede, se nad tím vofrňuje parchant... dokonce ani flora to žrát nechce, a to už je co říct:)
    ale gumový medvídky, ty by žral furt.. už si na nich asi vypěstoval závislost jako panička.. votevřu gumáky a už mám arnoštovu hlavu v klíně, slinty sem a tam a hypnoza gumáků:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: neříkej, že arnovi nejede? :DDD dneska sem dala rozmrazit to vemeno tak po šestý hodině čekej telefon přijed si pro to von to nežeréé :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    vážení, mám tu 3 kg kapr+sumeček.. nechcete někdo? třeba výměnou za štangli vemene:)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    co je na tom pravdy: Když vám pes žere lidský hovna, tak mu dávejte olomocký tvarůžky. ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam