• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ahoj, jakou davate dietu, kdyz psisko ma sranderu po tom co se naladoval necim co neni yrovna vhodnz..v mem pripade seyral ten mum blbec plastovej pytlik a pritelkyni rozzvejkal kus kozenych bot. Vsechno to z nej vylezlo ale ridkou sranderu ma furt. Laduju ho rozvarenou ryzi, mrkvi a jablkem, ale takhle akora rychle trati hmotnost a uz tak je to kostnac, prototoze spaluje jak ziravina.

    Tak bych potreboval radu. Jestli mu zitra, den a pul po ryzovy diety, mam dat kureci zaludky s ryzi a zeleninou nebo kureci prsicka(stehna) s ryzi a zeleninou nebo jeste dietu...jo a mam sparit to maso? co spis doporucte? Driv sem to moc neresil, vetsinou se to srovnalo behem dne ale tedka fakt nevim, uz to s prestavkama trva dva tydny , kdy ma sem tam sranderu a sem tam v pohode bobky. Je fakt ze v posledni dobe mel dost vnitrnosti a svalovinu jen jako kur. kridla a omaseny skelety. Tak jestli to nebylo tukem (plice, hov. srce. ) .... Btw horko tomu asi taky moc nepomaha.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    FIFAJZ: dva litry zrovna nemám :I Zkoušela jsem mu namočit prostěradlo a hodit mu ho na lino, jestli si na něj bude chtít lehnout, ale netvářil se.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Krom koupani venku treba nachlad petky s vodou v mrazaku, muzes pak zvire obkladat - ale opatrne, aby ti nenastydnul. Nebo chladici vesta - napr http://www.shopcentr.cz/1849-Chladici-vesta-pro-psy-Swamp-Cooler.html . U nas se taky psice plouzi a chladi na dlazbe - venku se neda existovat.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Máte nějaký tip jak osvěžit hafany v těhle vedrech? Občas dám meloun, ale je mi ho líto, cestuje po celým baráku a nejradši by zalezl do mrazáku.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRA_CHATEAU: To sou kočičí :) Jedny sou s nějakou trávou a druhý s vitamínama - Loki se po nich může utlouct, tak sem mu je tam dala :D
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    jojo, ty kokyna me taky zajimaji...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: čim je to ozdobený?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZMYJKA: Neee:D ted si tomu nasadila korunu:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Boze Zmyjko co nam to delas:)))
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: tak všechno nejlepší.)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MATHEA: njn, svíčku sem mu tam cpát nechtěla a ten kuřecí krk holt vypadá tak jak vypadá :D Tak sem to pojala jakože rituální přechod do dospělosti - v nějakých karibských či jaký kmenech provozujou chlapci jako rituál dopělosti felaci mladých mužů, tak Loki dostal falický dort :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ale Lokimu jinak moc velky gratulace:)))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZMYJKA: jezisi, ten dort je.. prisernej!:D :D Myslim, ze muzska cast sledujici todle auditko se bude reflexivne chytat v onech mistech:D A jinak to bude spis rajcetem.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GRRR, by mě zajímalo, jestli za to může rajče nebo nyx - ještě ve dvě v noci to normálně fungovalo...

    Lokiho falický dort k prvním narozeninám...



    Když to nesmím sníst, tak na to nebudu koukat!


    No konečně!


    A kocourovi bylo milostivě povoleno vylízat misku (přičemž ho Loki... ehm... no, měl ty narozeniny, žejo...)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZMYJKA: nic nevidiiim:(
    SHRIMP
    SHRIMP --- ---
    Ahoj všichni milovníci pejsků, chtěla bych Vás upozornit na nově vzniklou nekomerční fotogalerii psích miláčků, kde si můžete vyměňovat své názory a prohlížet fotky dalších psíků. Budeme rádi když nás podpoříte v aktivitě a postupném zlepšování webu :-)
    www.zastekej.cz
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    INXS: mrazim a je to pak jak čerstvý. něco strouham (mrkev, okurky, cukety, jablka, hrušky...), něco mixuju tyčovym mixérem (rajčata, papriky, různý měkký ovoce). tyčák koupíš celkem za pár korun. mam tady ten http://www.mall.cz/rucni-slehace/moulinex-hm41112e-prep-line a zvládá to dobře, ale seženeš i levnější a stejně funkční třeba bez toho šlehače. chystam se s tim tak jednou za měsíc necelou hodinku
    INXS
    INXS --- ---
    IF_: no jo ale za jakou cenu? má ted pěkne papkat (a ještě má krunejř takže nemůže kosti když nejsem doma)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: to sice jo, ale prostě já bych se s ním moc nepárala..
    IF_
    IF_ --- ---
    INXS: Ale von by se najedl, věř mi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam