• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    VERCA_ZABA: Objednej si je v Mallu a osobně si je vyzvedni v Dělnický. To co mají skladem, bude nejpozději zítra odpoledne k vyzvednutí.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    sím vás, víte, kde koupit v holešovicích/modřanech/praze 1 (popř. tohle okolí) Gran Carno konzervy? ve čtvrtek jedeme pryč a já na to uplně zapomněla
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: zatim ale mají všechny zásoby uvedené na webu
    já ted objednala ;)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    INXS: to je dobré vědět
    INXS
    INXS --- ---
    Hledáme dodavatele
    Pondělí, 18 Červen 2012 18:14
    Zkušenosti s naším dodavatelem nás donutili k nedipolomatickému kroku, zveřejnění. Firma AXA-Pružina nám dodává 4 druhy krmných masových směsí. Za poslední půlrok jsme zaznamenali obrovský nárůst objednávek na toto zboží, nicméně dodavatel není schopen tyto objednávky opakovaně vykrývat. Zdá se, že není schopen vůbec akceptovat navýšení poptávky. Ať objednáváme jakékoli množství, dostaneme maximálně do 100 kg. Zprvu nedodání zboží omlouval svátky - velikonočními, pak květnovými... nyní prostě, že nemá. Tato situace nás velmi, velmi mrzí. Během prázdnin bychom rádi rozšířili sortiment o jiné, spolehlivější, dodavatele. Pokud máte nějaký tip na regionální výrobce krmných masových směsí, podělte se s námi o něj!

    ZMRZLÍK - distribuce zmrazených potravin
    http://shop.zufrikteam.cz/
    LACERTAZ
    LACERTAZ --- ---
    Já dávám při průjmu vždy 1 den hladovky a pak rýže s kuř. masem (vařenym, přesto že normálně krmím syrovým) a vždy se to srovná, pokud ne tak je na řadě vet...jo a po té hladovce krmit menší dávky a častěji
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    IF_: S tim nesouhlas, x psum by se udelalo jeste hur, pri takovyhle hladovce.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak hlane den nejlip dva krom vody nedavat nic.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    JAYBEE: navstevu veta bych zbytecne neodkladala, pravdepodobne to zadnej vaznejsi problem nebude, ale jistota je jistota
    Ta moje kostitraska prujmovita dostala injekci (asi nejakej vitamin B?), antibiotika na par dni a probiotika, srovnala se jeste tu noc a mela jsem klid.
    A to tehdy ani nesezrala zadnou botu, ale jenom kus susenyho kraliciho ouska. A na tyden bylo vymalovano.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    JAYBEE: Radsi bych dodrzela jeste dietni rezim, uvar kureci prsa bez kuze, mrkev a ryzi, zkus dat vic masa nez ryze, se syrovym bych pockala. Jestli ti prujmuje dyl, tak nech vysetrit trus, esli nema nejaky breberky pripadne i nechat udelat krev, testy na stitnou - pokud rychle spaluje a je vyzablina.
    A hlavne, jestli z nej vyslo vse, z tech nepozivatelnych veci, muze byt problem i treba s nejakym zbytkem ve strevech ci zaludku.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ahoj, jakou davate dietu, kdyz psisko ma sranderu po tom co se naladoval necim co neni yrovna vhodnz..v mem pripade seyral ten mum blbec plastovej pytlik a pritelkyni rozzvejkal kus kozenych bot. Vsechno to z nej vylezlo ale ridkou sranderu ma furt. Laduju ho rozvarenou ryzi, mrkvi a jablkem, ale takhle akora rychle trati hmotnost a uz tak je to kostnac, prototoze spaluje jak ziravina.

    Tak bych potreboval radu. Jestli mu zitra, den a pul po ryzovy diety, mam dat kureci zaludky s ryzi a zeleninou nebo kureci prsicka(stehna) s ryzi a zeleninou nebo jeste dietu...jo a mam sparit to maso? co spis doporucte? Driv sem to moc neresil, vetsinou se to srovnalo behem dne ale tedka fakt nevim, uz to s prestavkama trva dva tydny , kdy ma sem tam sranderu a sem tam v pohode bobky. Je fakt ze v posledni dobe mel dost vnitrnosti a svalovinu jen jako kur. kridla a omaseny skelety. Tak jestli to nebylo tukem (plice, hov. srce. ) .... Btw horko tomu asi taky moc nepomaha.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    FIFAJZ: dva litry zrovna nemám :I Zkoušela jsem mu namočit prostěradlo a hodit mu ho na lino, jestli si na něj bude chtít lehnout, ale netvářil se.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Krom koupani venku treba nachlad petky s vodou v mrazaku, muzes pak zvire obkladat - ale opatrne, aby ti nenastydnul. Nebo chladici vesta - napr http://www.shopcentr.cz/1849-Chladici-vesta-pro-psy-Swamp-Cooler.html . U nas se taky psice plouzi a chladi na dlazbe - venku se neda existovat.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Máte nějaký tip jak osvěžit hafany v těhle vedrech? Občas dám meloun, ale je mi ho líto, cestuje po celým baráku a nejradši by zalezl do mrazáku.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRA_CHATEAU: To sou kočičí :) Jedny sou s nějakou trávou a druhý s vitamínama - Loki se po nich může utlouct, tak sem mu je tam dala :D
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    jojo, ty kokyna me taky zajimaji...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: čim je to ozdobený?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZMYJKA: Neee:D ted si tomu nasadila korunu:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Boze Zmyjko co nam to delas:)))
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: tak všechno nejlepší.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam