• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    SNELA
    SNELA --- ---
    JAYBEE: a ještě jedna otázka, kolik mu dáváš denní dávku? jakože nedáváš mu prostě hodně žrádla ? Můj pes má zažívací problémy docela dost, víceméně do něj rveme fakt dost masa ( málo přibírá) a když mu dáme větší nálož má pak srajdu, možná to neni už pak schopen trávit.. jinak bych taky udělala ten rozbor.. A jestě dotaz, proč kokos ?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: nemaj, poslu do postu heslo
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Heleďte, koukám na ty stránky Falca, to je normální že tam nemají ceny, nebo jsem slepá?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    MATHEA: ok, super, moc dekuju za upresneni....ja totiz totalne zabredl do slozitosti vyzivy a opustil zaklady jako pri prechodu z granuli. pustim se do toho.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    JAYBEE: jj, pac ryze v kombinaci s kurecima kozama a mrkvi pomaha na uklidneni traveni.. a pak presne - zacnes svalovinou, ktera se vseobecne travi dobre. Par dni pojedes svalovinu (ale zase bych nestridala druhy masa, protoze muze bejt klidne citlivejsi na kureci treba). Takze osobne bych zkusila dat treba hovezi svalovinu a kdyz to bude ok, pak bych zkusila dat kureci, pak kureci s kostma.. nevim ,cim vsim krmis..
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    MATHEA: jeslti rozumim spravne, tak ryzi na sklidneni a pak jen cistou svalovinu at se mu zaludek dostne do formy, je to tak? :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    A pisu jak prase, pardon.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    JAYBEE: nedavala bych ji pak, jen bych ji zkusila zklidnit to zazivani a pak jeste fakt bez priloh, abys presne vedel, ktera slozka to pripadne zpusobi.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KABIS: Me chvilema bavi, ze se na nektery veci ptas tady, ale to je sumak:) Objednavam v pravidelnejch intervalech pro siroky okoli od Falca - lepsi maso a lepsi ceny, do svyho suplikace narvu neco kolem30kg od nich (stangli je tam minimum, na pondeli jdu zrovna delato bjednavku, takzep ak ti to muzu spocitat presne), jedno sufle sem z nej teda vyndala, takze je tam toho prostoru vic. Toto muj point k tomuhle..
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    MATHEA: doplnujici otazka...mam v zakladu pridavat i ryzi? jak uz totiz pojal podezreni jestli za to nemuze ryze :/
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    KABIS: no ze Stodulek jsem si pri jedne navsteve kdyz byl Spajk malej, odnesl jen spatne zkusenosti....doktorka jejiz obor byl fretky me stahla me o dvojku se slovy at pokracuju ve stejne diete jako jsem mu nasadil...tam se asi hned tak nevratim, ale dekuju.

    Zatim jsem moc spokojen s vetKolma za O2Arenou, jsou tam super, ale z barfu nejsou nadseny :D
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ja mam dotaz z trosku jineho soudku - vybirame mrazak s tim, ze pocitame ze budeme brat maso asi z vetamixu, tj 70kg minimalne naraz, spis i vic, bude muset byt v tom mrazaku. Chtela bych pultak (prijde mi, ze se tam vejde nejvic), ale hacek je v 60cm dverich ;). Mate nejake zkusenosti se suplikovym mrazakem a kolik se tam vejde masa oproti pultaku? (toho obcas pekne neforemneho)
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    CAMELLA: tyjo, a vis ze mi chybelo aby mi to nekdo konecne zopaknul :( tak jsem se byl zamestnanej samotnym problemem ze ma sracku ze jsem zapomnel na vyrazovaci postup jak pises. fakt moc dekuju...fakt tyjo, hlupaka nakopni.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    JAYBEE: Jak pise Camella - maso pridavej postupne, v delsich intervalech - klidne krm 5-6 dni jednim typem masa, bez otho ,abys k tomu michal dalsi veci, ty zase az postupne, vcetne zeleniny, ovoce, mlecnejch vyrobku.. jedine tak muzes prijit na to, co dela psovi spatne.
    KABIS
    KABIS --- ---
    JAYBEE: co se tyce veta rozumiciho BARFu v Praze tyce, tak se mnou se o tom rozumne bavil jen Duchek ze Stodulek, pry na Stodulkach ale nedavno nabrali vetku ktera se zabyva ruznyma alternativnima tentononc - homeopatika a tak, ta by taky o BARFu mohla neco vedet.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    JAYBEE: mno, to je chyba mno. Asi holt máš cíťu, takže pomalu, klidně bych jela tak, že bych k té rýži s masem zkusila něco přidat, když dobry, tak ještě několik dní to samé a až pak něco dalšího, když špatné, tak zas krok zpět. Mj. tím zjistíš, že něco třeba prostě nemůže vůbec.
    Vzorek normálně, každá den nabereš trošku (třeba pomocí igeliťáku) hovna (ideál z víc bobků), dáš do skleničky, tu do lednice, až budeš mít vzorky z minimálně tří dnů (v jedné skleničce, proto směsny vzorek), tak odneš vetovi a on to pošle do labu.
    INXS
    INXS --- ---
    mno s těma klíštatama
    já se na to letos uplně vybodla
    bez obojku, bez pipety

    a vytahla jsem všeho všudy 3
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    JAYBEE: hmm to zní dobře
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    CAMELLA: Dekuju, vubec mi nedoslo ze jsem mu nedal dost casnu na srovnani :/ dal jsem mu maximalne dva dny a pak jsem zas zacal klasiku skoro ve stejnem mnozstvi.

    Je to asi blba otazka ale jak praktikujes odebirani vzorku?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    jo a jeste bych mel takovou informaci. .v kvetnu - cervnu jsem doporucoval bylinne kapky proti klistatum od cdvet. levandulove, s tim ze jsem proti chemickym obojkum. No naposledy jsem aplikoval par kapek asi pred mesicem a pul. od te doby jsme litali vsudemozne a mel vsehovsudy 3 klistata(od jara asi 7, coz ve srovnani s tim kolik jsem vzdycky vyndaval klistat drive memu prvnimu psovi, je super, ale tedy nemam porovnani se soucasnymi obojky nebo spoty) a to mel vdycky z nasi zarosly chaty kde lozil kroviskama, ale jinak les, park, louka, no problemo. Takze za me dobry a za tu cenu se mi to rozhodne vyplatilo, protoze ta lahvicka vydrzi minimalne jeste pristi rok :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam