• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Někdo tu bral zbytky ze sushi restaurace.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: jakože jsou schopný přijet třeba na sedmičku, půl osmou? jestli jo, tak příště je zkusím
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    jaký berete ryby a kde? potřebuju něco jinýho než lososa na lolino hubnutí. rybí mletý sračky z vetmixu nepřipadaj v úvahu.)
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: jo ale dá se s nima domluvit na ráno před prací
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IF_: to právě netuším.. já koukala i na toho zmrzlíka, ale prostě to zavážej ve všední den přes den.. a to já nemám čas jako..
    IF_
    IF_ --- ---
    VERCA_ZABA: Hmm a co ta Axa, jak to vůbec mají se závozem, bere jí tu někdo?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IF_: cca. 35 - 40 kg
    IF_
    IF_ --- ---
    VERCA_ZABA: A kolik bereš na jeden závoz?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já ted objednala z becresu a pěkně mě serou.. jedinej krám, kterej zavážel ve všední den večer a prej kvůli zdražení pohonných hmot už nezaváží a odběr jednou za dva tejdny.. přesto sem objednala a přišlo mi, že ve středu mezi pátou a sedmou si mám přijet vyzvednout maso na nějaký parkoviště na prahu 5, takový makový auto a čau.. to je teda přístup!
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem dnes byla šopovat na Arbesáku a opět spokojenost. Nově mají v ZOO ve dvoře slevu 10% při odběru nad 10 kg. Vedle v masně jsem navíc vzala pěkné skelety (14 kc/kg), morkovky a žebra.
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    SNELA: nám se cecky nalejou hned, a upřímně zkoušeli jsme už snad všechno s beztak nic nepomáhá od jídla, po hry, sebrání pískaček, a stejně je to stejné. Asi na to některé feny trpí víc. Takže budeme na jaře kastrovat.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    IF_:
    STHENO: ok, tak já jí už na zítra rozrmazim křídla

    btw lola musí zhubnout, ale ona neni tlustá tak, že by to bylo vidět, ona je tlustá vevnitř. po kastraci mi vet řikal, že ho po otevření překvapilo, kolik má tuku, při tom to nevypadá. takže mi jdem hubnout. lola je fakt nějakej divnej pes. jo a udělalo se jí mlíko, ale to je prej normální
    WAMI
    WAMI --- ---
    SNELA: obklad na cecíky z maliníkového listí... jídla se to sice netýká, ale pomáhá to...
    STHENO
    STHENO --- ---
    PETRA_CHATEAU: tyjo, ja som to asi nejak neriesila. je fakt, aze bola ubolena tesne po operacii - tak tri dni, tusim dostavala vemienko a drzky a take veci, ale ked jej bolo lepsie, tak kosti dostavala normalne a poradila si s nimi bez problemov.
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Jakmile dostala chuť k jídlu - u mě už druhý den, krmila sjem normálně, ale ze začátku třeba spíš krky nebo droby.


    SNELA: Nic lepšího než eliminovat bílkoviny mě nenapadá. Fungují ty kapky proti laktaci Galastop, ale jsou drahé:( A snažit se nemazlit no.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Poradí mi někdo něco co třeba ještě nevim ? :D čubina má opět náběh na falešku, čim mám krmit? Navařim rejži a nandám zeleninu, omezim maso na minimum.. Ještě má někdo nějaký ozkoušený rady ? Zápřach má, ale po štěnatech už po druhý odhárala a ta minulá faleška byla děsná :( a teď ze dne na den se ji zase nalili cecky a to je teprv měsíc po hárání..
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    dotaz na majitele kastrovaných fenek:
    jak dlouho po zákroku ste začli dávat kosti?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    BIGG23: no ale maso maj za stejnou cenu jak BD(aspon co sem videl)...treba mne se to vyplati protoze si nemuzu dovolit kupovat vetsi mnozstvi a tak ziskat slevu primo od BD a tak radsi budu kupovat po mensim mnozstvi z tohodle shopu...kdyz to mam par stanic z prace.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    JAYBEE: Přijde mi, že to maj moc drahý. ( potřeby do auta, na uši atd. )
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    narazil jsem na novy obchudek v Praze Libni, maji opravdu prijemnou oteviraci dobu a ceny jsou stejne jako primo u vyrobce BD-Yummy. A jako nove otevreny obchod, urcite uvitaji dalsi zakazniky. Tak sirte slovo.

    Top Pet Products - chovatelské potřeby pro psy
    http://www.top-pet-products.eu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam