• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAMELLA: není ledvinářka, má lehce zhoršené hodnoty a kopřiva je jednou z nejjemněji působících bylin které právě pomáhají činost ledvin zlepšovat. (viz složení bylinných veterinárních připravků např:

    Zatím mi prochází udělat kopřivový čaj ve vývaru (mimochodem je to moc dobré) a naředit tím žrádlo. Nasekané budu testovat až vyrostou, ale myslím že to neprojde.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZUZKAOU: spíš bych přemýšlela, jestli je takový čaj pro kočku ledvinářku vhodný. Nejsem si jistá, že močopudně působící čaj je to nejlepší, spíš bych řekla naopak.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZUZKAOU: nevím jak čaj, ale spařené kopřivy mi nasekané v mase kočka normálně žrala. Čuba taky, zato pes po nich blil. Ale nevím, jestli maj kopřivy stejný efekt jako čaj...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    zkoušel jste někdo nějak propašovat do koček kopřivový čaj? (zlepšení funkce ledvin)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    nechcete nekdo makrely? mam tu tri kila, z richbarfu, a ani jedno zvire to nezere:/
    IF_
    IF_ --- ---
    SRUBKA: Ja bych granularum kosti necpala radsi vubec...ale jinak muj sestikilovej cokl na barfu sezere cokoliv co se kosti tyce od cerstve uloveneho karase po hovezi zebro :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Diky moc, snad ji to tedy neublizi, diky sve docela nedavne toulaveho psa je snad natrenovana na sporadani ledasceho:)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    LA_PIOVRA: Psovi, který je zvyklý, kosti neublíží. Problémy mohou mít psi se "zlenivělým" trávením (vetšina granulářů). Pokud jde o tu ostrost, tady něco k tzv. jehlovému reflexu http://www.muj-pes.cz/vyziva/jehlovy-reflex-860.html
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LA_PIOVRA: kosti sou pro psa dobrý, ale jen syrový- sou pružný a pes je umí zpracovat. naopak tepelně zpracovaný kosti se tříští na ostrý kusy. je to pro psa přirozenej zdroj vápníku, ale nesmí se to s nima přehnat, aby neměl zácpu
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Jake jsou soucasne poznatky a trendy v (ne)davani kosti psovi. Pes s kost je klasicke klise, ale slychaval jsem, ze se memaji dat, protoze jsou ostre.
    Liluska dnes, kdyz jsem chystal zahon vyhrabnala kus zebra nejakeho vetsiho zvirete (prase, clovek nebo takoveho) a nez jsem si rozmyslel, jak se k tomu postavit, rozdrtila ho a bylo po zebru.
    SNELA
    SNELA --- ---
    IF_: Budějovická, vestibul nad metrem :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SNELA: Co to, kde to:)?
    SVETLUSKA222
    SVETLUSKA222 --- ---
    SNELA: to je ale pohádková cena!!! já mám kosti 1kg/15kč
    SNELA
    SNELA --- ---
    tak jsem dneska nakoupila 6kg kuřecích steh. kostí za 12,- kč z toho 5,- Kč stála igelitka :))))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Mimo, případně mě smažte.

    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    CAMELLA: nám pipety nepomáhaly, vždycky jsem jí nějaký klíště vytáhla, co jsme minulej rok použili obojek tak nic. Prostě tomu nevěřim.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TERRORIST: pokud dodržíš to, že se nenamočí hned po aplikaci, tak ti to voda fakt nevymyje, páč se to váže na kožní maz. Jen šamponovat se nesmí.
    Jinak já teda taky používám obojek, kvůli ceně, ale jinak asi nejfčnější mi přišly pipety advantix. Jedna pipety vydržela na minimálně na 8týdnů (i když výrobce doporučuje aplikaci 1x mesíčně) a to je čuba dlouhosrstá a koupe se kdykoliv má příležitost.
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    SNELA: Já těm pipetám na léto nevěřim, párkrát se mi čuba vykoupe a je to v loji, jediný co pomáhalo byl obojek teda(scalibor), pipetu dáváme po létu okolo listopadu jako preventi proti blechám, jinak to nepoužíváme:)na prvního psa zas fungoval jedině difusil:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SNELA: to je klasicky permethrin, ten pořád funguje dost dobře. Případně dobrý a levnější je duowin. Mno a nebo holt obojky, ty vyjdou finančně nejlépe.
    SNELA
    SNELA --- ---
    CAMELLA: a účinnost ? zas jim nechci koupit nějaký sragory co nebudou učinkovat, uz jsme letos jedno mega nacucany vytáhli :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam