• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    HYSTERIA: dik, to jsem potrebovala slyset :-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LOVETHIEF: vic kosti = svetlejsi bobky :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Maji nekdy vasi psi svetly bobky? Jako az do svetle zluta. Jsem nekde cetla, ze svetly bobky muzou znamenat problem. Na druhou stranu je maj dneska obe holky a protoze zerou uplne to samy, tak treba to maj z krku (ktery ale mely v sobotu)...? Jinak jsou psice uplne v poradku.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Dnes jsem navstivila obchudek Akoira u zastavky nusel.schody :) mohu doporucit. Maji velky vyber mrazeneho masa.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Sorry za preklep, pisu z mobilu: "pro psy asocialy.."
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    My na Kamyku bydleli 1,5 roku a na venceni mam jen ty nejlepsi vzpominky:), pro plavaci pesany je tam paradni ta nadrz a vubec se tam celkove dobre venci.

    Jedina nevyhoda je snad jen psy asocialy, neb je tam hodne pejskaru..., ja tam obcas taky jeste z nostalgie zajedu vyvencit, ale je fakt, ze z Dejvic je to preci jen docela dalka
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Nebo chodíme nějak takto.. taky se to dá různě zkrátit či prodloužit a moc lidí nepotkáme. http://www.mapy.cz/...vgUOg8U8bg50WgXj4CgPMLJgYmGhgdUg6WgTMYHg-H-HgUPgdXgqRI5gPMC-gVkfQDUhfjoRjewHD0

    ale jsme v diskuzi o barfu, tak nevim nevim :)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: jj je to docela fajn. Těch cestiček je tam hodně, chce to všechno projít a vyzkoušet. ;) Jen teda pozor na srny.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SUFFOCATE: ty jo, to vypada moc pekne, vcetne rybnicku ke koupani zlatejch kachen:)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    VERCA_ZABA: http://www.mapy.cz/...mgOpfb0g6QAbgWFgSPg8y8j-30kO8f1Mfm74lXy4cBFfR74.fUkCDfjq62DqgTTfUv8tBxUwfiRffv

    nevim jestli se ti to ukáže. Nějak tak chodím, s tím, že různě měním trasu podle nálady.. je tam dost vyšlapaných cestiček a dá se to udělat i delší..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VERCA_ZABA: Jo, tak to sme byli my, my bydlime v ulici Liskova primo, takze chodime spodem. Pujdu rada, Balous do Arnosta prudit nebude, kdyz ho necha on na pokoji, celkove jsou moji psi zvykli bejt spis sami pro sebe, jak jsme z malyho mesta, tak tam moc moznosti kontaktu s normalnima pejskarema neni.

    A my se vetsinou zastavime tam na paloucku nahore, jak je ohniste a klady a aportujem z kopce, je tam docela prehled, co se deje okolo.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    tak k písnici a cholupici neznám, to bych si nechala ukázat) my právě bydlíme na druhý straně rokle, přímo u rokle, u angelovky..
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    VERCA_ZABA: tak já jsem z Beránku a rokli mám taky hned. Ale chodím dost rychle, takže to bude tím. :) Většinou venčím někde na Točné nebo okruh přes rokli k Písnici a před Cholupice zpět. Tam je fajn, že moc lidí tam nevenčí, což oceňuji. :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MATHEA: nene, vlastně ani nevím, jak vypadáš.. ale potkala jsem na spodní hranici hoku a měla dva retrívry a na jednoho volala balů, tak je to třeba možná.. já s Arnoštem zdrhala před váma, páč sem spěchala..
    ale někdy bychom mohli jít třeba, arnoštovi dám košík a je v pohodě.. naši maj dva retrívry a normálně je snáší)


    SUFFOCATE: je menší no, já kamýk projdu hodně lážo plážo chůzí za tři čtvrtě hodky.. na delší procházku chodím do rokle a nebo sjet na točnou a tam se courat po šancích a závisti
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: no oproti Holešovicím určitě! A celkem kousek máš i krčák, to taky jde. :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SUFFOCATE: ale tak jasne, oproti lesum, na ktery jsem zvykla ja, jsou vsechny v Praze maly:)) ale mam ted holt srovnanani s Holesovicema a tohle povazuju v Praze momentalne za raj:))
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: Tyjo a mě ten les zrovna přijde strašně malý. Když už tam jdu, tak to musím obejít aspoň dvakrát a to tam ještě musím dojít z konečné Na Beránku. Ale je fakt, že lepší než nic. Co se venčení týče, tak je na tom tahle část prahy ještě docela dobře. :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VERCA_ZABA: A ja se hrozne tesim, az si tu ty ruzny trasy prosmajdam.. Zatim jsem vzhledem k totalnimu casovymu nedostatku a nemoci objevovala jen ten Kamyckej les a to jeste ne nejak daleko. Ale psiska jsou tu fakt spokojeny, hodne klacku a i ten prostor pro radeni tu je, tak je mi v Praze hned lip:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VERCA_ZABA: Cece, teoreticky to je mozny - behate? I kdyz koukam, ze s moji pameti to taky neni uplne ok:D Jinak Bublina a Balon, pripadne nanda, kravka a blbecek:D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MATHEA: tyjo, nepotkali sme se ve středu nebo kdy? já teda jsem na jména uplně blbá, ale jak že se ti tvoji jmenujou? já chodím do kamýku denně a párkrát týdně do rokle - tam je blbý, že je tam furt bambiliony cyklistů..¨

    a nebo i ty hodkovičky jsou super, dá se jít jako od lhotky, projít celý hodkovičky a pak přes starý modřany k vltavě a roklí zpátky, procházka tak na tři hodky:)

    tyjo, sem nevěděla, kolik takhle známých z nyxu tady bydlí:))

    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: Jop, zatim sem mile prekvapena, ze co jsem tam potkala i behem drivejsich navstev tchyne, tak byli celkem pricetni pejskari. Tak nekdy napis, kdyz budete chtit spolecnost:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam