• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: no oproti Holešovicím určitě! A celkem kousek máš i krčák, to taky jde. :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SUFFOCATE: ale tak jasne, oproti lesum, na ktery jsem zvykla ja, jsou vsechny v Praze maly:)) ale mam ted holt srovnanani s Holesovicema a tohle povazuju v Praze momentalne za raj:))
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: Tyjo a mě ten les zrovna přijde strašně malý. Když už tam jdu, tak to musím obejít aspoň dvakrát a to tam ještě musím dojít z konečné Na Beránku. Ale je fakt, že lepší než nic. Co se venčení týče, tak je na tom tahle část prahy ještě docela dobře. :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VERCA_ZABA: A ja se hrozne tesim, az si tu ty ruzny trasy prosmajdam.. Zatim jsem vzhledem k totalnimu casovymu nedostatku a nemoci objevovala jen ten Kamyckej les a to jeste ne nejak daleko. Ale psiska jsou tu fakt spokojeny, hodne klacku a i ten prostor pro radeni tu je, tak je mi v Praze hned lip:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VERCA_ZABA: Cece, teoreticky to je mozny - behate? I kdyz koukam, ze s moji pameti to taky neni uplne ok:D Jinak Bublina a Balon, pripadne nanda, kravka a blbecek:D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MATHEA: tyjo, nepotkali sme se ve středu nebo kdy? já teda jsem na jména uplně blbá, ale jak že se ti tvoji jmenujou? já chodím do kamýku denně a párkrát týdně do rokle - tam je blbý, že je tam furt bambiliony cyklistů..¨

    a nebo i ty hodkovičky jsou super, dá se jít jako od lhotky, projít celý hodkovičky a pak přes starý modřany k vltavě a roklí zpátky, procházka tak na tři hodky:)

    tyjo, sem nevěděla, kolik takhle známých z nyxu tady bydlí:))

    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: Jop, zatim sem mile prekvapena, ze co jsem tam potkala i behem drivejsich navstev tchyne, tak byli celkem pricetni pejskari. Tak nekdy napis, kdyz budete chtit spolecnost:)
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Jo ah tak, už to chápu. My tam chodíme já a ještě kámoška s další JRT smeťačkou obden, takže se určitě potkáme. A musim říct, že tam chodí celkem fajn lidi, sídlištní psi na flexině naštěstí zůstavají povětšinou v útrobí sídlišť.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: zatim sem mela moznost potkat pani s trpaslicim jezevcikem uplne skvostnym, holcinu s 3 mesicnim krizencem (uzasna cubina), zlataka na spagatu s neprijemnym panem, zenskou s cernym vetsim krizencem s elektrikou na krku, ktera jim byla na hovno... no, jinak receno - zatim sii ty lidi jeste pamatuju, takze sem tam fakt byla jen parkrat.. se psy jsem do Prahy prijela v pondeli odpoledne.. Takze se urcite potkame (at uz nahodou, nebo se domluvime:) ). Budu rada, kdyz potkam par fajn rozumnejch pejskaru:)
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Tam chodíme, pořád, se divim, že jsme se ještě nepotkaly:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SUFFOCATE: jj, tam jsem to prozkoumala uz, kdyz sem pomahala hledat Lilusku:)) Ale s mistem na venceni ted problem nemam, nestiham nic nez ten les v podstate, ne jen ze resim krabicove kralovstvi v novym byte, ale jeste se resi totalni mrdnik v byte po muzi, takze litam z jednoho do druhyho a obcas si odskocim do Chlumce vyresit veci kolem stavby pergoly.. takze sem rada tedka za ten les akorat:))
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    MATHEA: tak zajdi do modřanské rokle a kolem cholupic, tam se taky dobře venčí ;)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SNELA: Jehe, no tak super. Kdyz vezmes zvirata, ktery mi nesezerou 10 letou chvilema protivnejsi fenu a pindoura, kterej si je sam sebou chvilema nejistej, tak muzem treba vyrazit vencit nekdy:) Rada se tam necham trochu provest, v podstate to tam neznam.
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: tam je to fajn, to jsme skorosousedi, my jsme v Hodkovičkách :) ale na venčení je to tam super, muzes k vltavě, do lesa, za Prahou si hned
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SNELA: jsem hned u lesa u Kamyku, mam ho hned u baraku, takze to asi nejakou chvili preziju:)
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: no u nás na 4ce to máme krásný, ale podle toho kde no :D :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SNELA: bohuzel, se psy uz 3 dny:D Dneska jsme teda jeste v domovine, ale jinak jsem na par let presunuta..
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: my bereme uz jen tam ceny i kvalita je super. uvidiš, zkus tam juknout :) a ty ted bydlíš v Praze ? :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SNELA: Ok, to mam kousek, tak tam zitra mrknu, diky. Ale kdyby se tu nekdo stejne vyskytnul, kdo si necha zavazet, budu rada.
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: dobrý maso maj na Praze 4- viz nástenka, berou od Pošváře my jsme spokojení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam