FIFAJZ: nemá právě, ale chystám se mu je udělat, až budeme nějak trošku při penězích..., každopádně poslední cca rok jsem přešla na kvalitnější maso (mletý mi nežral- (teď jí převážně hovězí kusové) a už mu nemusím dávat tolik (přestala jsem vážit a teď jsem si i uvědomila, že jsem napsala kravinu, nedávám mu 1 kg, ale 3/4 kg, kilový štangle cca 3/4, ale kusovýho dávám od oka) ..., takže teď už bych řekla, že mu dávám míň než to kilo..., to je fakt..., pak jsem mu taky začala přidávat zeleninu (sem tam i rýži)- (jednu dobu mi odmítal jak zeleninu, tak jakékoliv přílohy (dávala jsem mu proto sušenou zeleninu a ovoce z Barona) a teď jsme konečně dodetoxikovali (bylinkama z Barona)- měl problémy se srstí (antibiotika, odčervení atd.), tak jsem ho chtěla trochu pročistit a teď už mi žere i zeleninu (zjistila jsem, že mu jí musím strouhat a nemixovat, dokonce i rýži:), byť tam nějaký zbytek nechá a vypadá už rozhodně líp...
Kosti dávám jen pár krát do týdne kvůli zamezení ucpání (dobrý point je zkrmování kostí s těmi vnitřnostmi)- to mě nenapadlo, protože je fakt, že jak jsou obecně tučnější, stolici mají pak řidčí většinou, proto nedávám vnitřnosti celou porci, ale míchám i s jiným masem.
No a mléčný výrobky mi prakticky nežere, maximálně lipánky a takový ty sladký, což mu nedávám..., výjimečně si lízne z prstu tvarohu, ale chraň bůh, abych mu dala do toho ještě nějaký ovoce....a co úplně nesnáší jsou kysaný výrobky (kyšku, podmáslí, bílý jogurty) a taky vařený bílek..., kvůli němu je schopen se večere nedotknout..., teď se začíná ofrňovat nad lososovým olejem..., radost krmit takového psa fakt:)),ale tak zlepšuje se:)) a vypadá líp, to je hlavní...