LALOBA: Na veterinare v tomhle moc nedej, respektive je to proste problem, bo si vsichni velmi rychle zvykli na granule, plus samozrejme jednak vetove maj z pripadnejch kupcu granuli od nich prachy, jednak je taky dost vetu, ktery se bojej lidem doporucovat barf, nebot je spousta lidi, ktery si o tom nic neprecte a zacne psovi davat jen svalovinu a pak se divej. Oboji do jisty miry chapu, ale jen potud. Uz nechapu, ze ti je schopnej rict, ze na barfu stenata moc rychle rostou.
Prilohy jsou ve vetsine pripadu neco, co psove nepotrebujou, pokud je nepotrebujes vykrmovat- Treba svoji cube ja prilohy tohohle typu temer nedavam (nezahrnuju do tohohle zeleninu a ovoce), psovi jich davam vic, bo ma problemy se stitnou a musim ho furt futrovat, bay mi nehubnul. Stejne se ale, pokud to jeho zazivani dovoli, snazim davat vetsi mnozstvi tucnejsiho masa a dalsi potravina pro psa vysokoenergeticky.
Ze je to in je mozna na jednu stranu pravdu, ale kdyz byly in granule, tak to taky melo svoje odpurce a proste barfovani je mnohem vic odpovidajici tomu, co je pes za tvora. Samozrejme rozumny krmeni masem.