• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    GANBOY: proc...?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TATEREZA: btw veprove varis nebo ne-e ?
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TATEREZA: Supeerrr. Dikes
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    ANASTHESIA: je to hned u tramvajovy zastavky smer zizkov. vedle drogerky pemi
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TATEREZA: Zverinu ochutname. Kde to tam je prosim? Hned u zastavky?
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    ANASTHESIA: na strosu i jiny maso, na ty palmovce zejmena drubez a zverinu:)
    ja to mixuju s veprovym a hovezim, co mam odjinud. libi se mi, ze mimo klasickejch kurat tam maji i kruti verze vseho moznyho a ceny jsou fakt friendly
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TATEREZA: A maj tam i jine maso nebo jenom drubez?
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    ANASTHESIA: ja chodila do reznictvi dole na strossu v takovym vyklenku. meli tam pajsly, skelety a tak. a pak takovy kureci krupky zmrazeny za 4,-/za kilo. akorat to jsou skoro tri roky.
    ted chodim na palmovku do kureciho raje a tam teda jedu ve velkym. maji tam treba ceky kurata bez kridel asi za 20,- na kilo, kruti skelety, biskupy, krky, kuze, vsechno na nadherny ceny
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Jo a to reznictvi asi nevite :(
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Supr. Diky moc. Diky
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    hlavně to.maso pro lidskou spotřebu je fakt kontrolováno. jako já normálně syrový maso na karbosr ochutnavam, tataral jim, syrový ryby taky. a nikdy nic:)
    OPI
    OPI --- ---
    ANASTHESIA: no to sice jo ale pes má uplně jiné ph v žaludku než člověk...toho bych se opravdu nebála :)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    SEDJI1: Dekuji za info. Jsem videla ze se tady rozebiralo kde sehnat v okoli holesovic nejaky barf, tak se chci zeptat spise na nejake reznictvi?
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    ANASTHESIA: maso pro lidskou spotřebu nepřemrazuju, ale mletý bývá často nasolený i u nás v řeznictví, tak se na to radši zeptej
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    OPI: No to sice ano ale pak je smazim, takze tepelne upravim. Jde mi o to, ze dle informaci se maso musi mrazit aby se zlikvidovali bakterie a spol. Tak se bojim abych neco neudelala spatne a zadelala na maler
    OPI
    OPI --- ---
    ANASTHESIA: no když si jdete koupit mleté na karbenátky tak to taky nepřemrazujete ne?
    dršťky kupuju zelené neprané mleté a ty jen vyklopím do misky místo zeleniny
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Aha. Ja chci koupit nejaky mlety. Drubez jsme jeli ted hodne tak potrebuji vymyslet nejakou zmenu. Takze rikate ze z masny muzu dat i bez mrazeni. Jeste jeden dotaz. Prosim vas jak pripravujete ty drstky. To jako fakt bez nejakeho predvareni? Diky
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    když kupují u řezníka skelety, srdce, jazyky, kosti, tak to dávám i bez premrazeni.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    když kupují u řezníka skelety, srdce, jazyky, kosti, tak to dávám i bez premrazeni.
    OPI
    OPI --- ---
    ANASTHESIA: já když občas zapomenu vytáhnout maso tak skočím koupit aspoň třeba nějaký skelet a dám ho normálně i bez zamrazení
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, krize. V mrazaku zadne hovezi. Zajdu do masny nakoupit, ale musim to nejdriv dat zamrazit aspon na 24 hodin ze jo. Nemuzu mu to naservirovat hned. Ze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam