• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KUURA: musel jsem zacit hlidat, kolik toho (fena, ale na samec) sni, protoze zacla bejt zravejsi a i mi prijde, ze zacla vic ukladat.
    KUURA
    KUURA --- ---
    a jeste se zeptam - upravovali jste nejak krmnou davku po kastraci psa?
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    tak už i u nás došlo na to, k čemu jsme spěli nějakou dobu... a přecházíme na barf. Zatím jen s Bublinou, která je popelnice a spase fakt všechno. Amonka budu muset skrz jeho buldočí aristokratickou konstituci přivykat postupně a pomaličku.
    Knihy studuju, a celkově mi to přijde hodně o citu, přece když chystám jídlo sobě, taky nepočítám kalorie a minerály apod., ale přesto se musím zeptat. Nějaké upozornění, na co si dát jako začátečník pozor? díky :)
    KUURA
    KUURA --- ---
    Ahoj ahoj, potrebuju poradit. Pes byl ted mesic na antibiotikach kvuli opakovanym zanetum mocoveho mechyre, nechali jsme ho vykastrovat kvuli zvetsene prostate, ale v moci ma porad krystalky. Mame v patek znovu prinest moc a kdyz tam budou porad, dostane nějaký granule... :/ neznate neco, co pridavat do jidla, aby se krystalky rozpustily a netvorily se???
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    vetsina stenat je divoka sama od sebe, jsou to prece stenata...

    a jak zvladas spravny pomer zivin? ja osobne bych se u tak malyho prcka, kor u tak velkyho plemene bala ohledne vapniku a fosforu.
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    FIFAJZ: ale ona nás chce asi vážně sežrat :D divoooch
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    GIOVANNA: Jasne, bacha na to, jak zere syrovy maso, bude zrat lidi. :D Ne, tim to nebude. :D
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    nejsou psiska krmená syrovou stravou nějaký dravější a vzteklejší? krmím takhle svého prvního psa (rtw 2 měsíce) a něco takhle dravýho jsme zatím neměli :D
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    ANASTHESIA: I kdyby to bylo stene, tak radsi cesta s prazdnym zaludkem. Tech par hodin to pesan zvladne, pokud je jinak zdravotne v poradku. Stastnou neblici cestu. :)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    FIFAJZ: Pytliky uz mame pripravene ;) Spis jsem si rikala jestli mu nebude blbe od hladu. Ale tak asi ne. No a zastavky urco budou.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    ANASTHESIA: Nic bych mu rano nedavala, at blije nebo ne. Lepsi setrit pripadne jen par zaludecnich stav (rucniky, hadry s sebou), nez sbirat natraveny zradlo z kufru/sedacky. Po ceste ho snad krmit ani nemusis, staci zastavky, projit se, dat mu napit. A jestli jde o zradlo pak tam, pri pobytu - tak si zamraz neco doma, napytlikovany maso a osvedcenou davku, flakni do termotasky a na Slovensku vloz zase do mrazaku. Nebo muzes par dni se psem zvladnout na granulich, je-li zvyklej.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TATONKA: Nekdy mu blbe je a nekdy ne. Jedeme na svatky 700km. Na Slovensko :(
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    ANASTHESIA: na jak dlouho jedete? je psovi v autě obvykle blbě?
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj. Poradite nekdo jak vyresit barf na ceste? Budeme v aute cca 10-11 hodin a nevim jestli mu vubec neco davat aby mu nebylo blbe. Nesnidame. Diky za info.
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    TATONKA: meli, velikou :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LALOBA: barf v praxi - to museli mít rybáři radost :)
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    TATONKA: chapu, taky mam takovou popelnici... na vylete sezrala behem chvilky nepozornosi kamosky cube zradlo na tyden a pak lezela a funela a tvarila se jak nejvetsi vitez. Jindy rybari u reky vyzrala kos s rybama, co nachytal za cely den, kdyz se zrovna nedival... A pritom je hubena jak lunt. lidi si myslej, ze ji trapim hlady, ale ona zere jak 40kg pes, kdyz ji krmim davkou pro jeji vahovou kategorii, hubne... a ma 26 kg. Ale na ty moji je teda kazda zmena videt, pac ma kratke chlupy, u chlupacu clovek ty zmeny tak nevidi. No, ja bych se s tim tak netrapila. spatne se evidentne nema :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MAR_TINA: teď nevím, jestli mě, nebo psovi, každopádně já nepřiberu, ani kdybych každej den snědla kilo bůčku, zatímco pes přibírá, i když na to žrádlo jenom kouká :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TATONKA: doporučila byhc na zimu víc tuku a příloh ;)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    OPI: posledních deset let jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam