• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BABBA: nepochybuju, ze v tom bude nejakej hacek. takhle by mohl rict kazdej, ze byl nespokojenej a chtit zpet penize.
    BABBA
    BABBA --- ---
    BABBA: Každý den usilujeme o Vaši spokojenost
    Máme nonstop zákaznickou podporu a díky nejsilnější pozici na trhu Vám garantujeme ty nejlepší podmínky i v případě Vaši nespokojenosti – jednoduše Vám ihned vrátíme peníze.
    BABBA
    BABBA --- ---
    MOUNTBATTEN: ja byl na jidle v Hooters a uplne super a pak v Crazy Cow tam taky super jen obsluha za nama neprisla kdyz sme dojedli a dopili ale stejne sme si uz nic nechteli davat :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Schvalne, ke kolika z vas se v tech podnicich chovali nepekne (cimz myslim i to, ze musite cekat, nez neco donesou apod.), kdyz zjistili, ze mate voucher (tj. jim nic do kapsy nepadne)?
    V propagacnich clancich v zurnalech majitele rikaji, jak to vidi radi, ze clobvek s voucherem utrati vic, nez bez nej, nebot si k tak lecvnemu jidlu da piti a este piti a este piti.... ale co ctu, mam pocit, ze mozna majitele to tak beerou, ale rozhodne ne cisnici:-)

I kdyz, ja byla zatim jen na jednom zradle na voucher, v hospode, kam i jinak obcas zajdu a rozdilne chovani sem nezaznamenala, vzdy je v pohode.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    POZITRON: Na voucherech je obecne smutny, ze referenci na konkretni akci clovek zjisti az kdyz uz ma nakoupeno. Kdybych mel koupeny nektery z tech voucheru, ktere popisujes, tak muzu akorat zaskripat zuby, zaplakat, ale stejne to zkusim...

... a mam pocit, ze to presne vedi i majitele restauraci, takze se vubec nestydi sidit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Zazitek c. 1: Byli jsme s pritelem v restauraci Braunuv sklep http://www.braunuvsklep.cz/ a zazitek nic moc. Hned jak zjistili, ze mame voucher, tak nas nechali pul hodiny cekat, teprve pak bylo mozny si objednat aspon piti. Steaky (na ktery jsme cekali cca hodinu) byly nic moc, hlavne priteluv byl tak prorostlej, ze kdyby to dali na talir me, tak se okamzite pozvracim, v podstate to byl spis klepajici se rosol nez steak. Dale mi treba behem jidla odnesli prazdnou sklenicku, aniz by se zeptali, jestli si jeste neco dam, takze jsem tam sedela na suchu. Slo o tohle http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/173

Zazitek c. 2: byli jsme s kamaradem v restauraci Stara pradelna, kde nam misto "stavnatejch steaku" prinesli dost ubohy platecky masa, ktery absolutne neodpovidaly popisu, ale obsluha celkem sla. Prijemni nebyli, ale zase zadna hruza a v porovnani s rest. Braunuv sklep nas obslouzili rychle. http://www.azteca.cz/sp/ Slo o tohle http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2136-139-kc-za-dva-grilovane-steaky-z-krkovice-pecivo-a-dve-plzne-sleva-62
    BABBA
    BABBA --- ---
    VOY: tak to je jasny!
    VOY
    VOY --- ---
    BABBA: Rozumim, ale to by se dalo resit nejakym doplatkem, urcite lepsi nez o ty penize komplet prijit. Zas chapu, ze by se to zakaznikum dost blbe vysvetlovalo. No je to moje blbost, ale zamrzela - koupil jsem si lekci ;).
    BABBA
    BABBA --- ---
    jeste ze sem si od nich nic nekoupil. mel sem to v planu ale nemeli na strankach jidelak tak sem to neriskoval
    BAHI
    BAHI --- ---
    Zajimave zajimave jak tu ctu o hospode Svet piva.

Kouknete se, kolik portalu to ted nabizi

Slevuji
    http://www.alfaslevy.cz/?hledat=sv%C4%9Bt+piva

Takze jednoznacna rada - nekupovat :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    VOY: kdyz byla tahle akce u slevomatu tak taky platil asi 14 dni. prej kvuli tomu ze cena toho masa se hodne meni
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VOY: tjn, ale tohle docela chapu; s kamosema planujeme vouchery na zeleninu kterou pestujem a salat proste bude k dispozici max. v prubehu tejdne, protoze pak uz to neni salat ale smradlava zelena hmota :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MOUNTBATTEN: Hele já je neprodal ani za 30,- nikomu se tam moc nechce. Ještě mi jich zbejvá 14
    VOY
    VOY --- ---
    Tak jako zapakatel me trochu zklamal. Koupil jsem si to maso z reznictvi Moravec a ted kdyz me napadlo to uplatnit zjistim, ze to bylo od 18. unora do 3. brezna. Chapu, maso je maso, ale prijde mi to jako docela podpasovka, protoze voucheru uz jsem koupil hromady a tohle je prvni, ktery mel tak kratkou platnost. Radost z vyhozenych dvou set teda nemam.
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: reagují -- mi napsali, že mi odpovídat prostě nebudou :-)
    Předtím mi zabanovali IP, věšetně přístupu ke koupenejch vouchrům i k celkem napakovanýmu kontu, ten ban zrušili až když jsem to hnal ČOIkou.
    No, ČOIka mi zase řekla, že ji to nezajímá, žeby zasahovala jenom kdyby byla nějak poškozována moje zákaznická práva... nějak jsem nepochopil jak víc by mohla být proškozena než tím, že mi rpostě bloknou prachy, ale nešť -- donutilo mne to začít se seznamovat s funkcemi "fake-IP" do FF :-)

Prostě na NebeSlev bacha, řikám to furt -- nejlepší je, že jejich nabídkám se DODATEČNĚ mění podmínky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam