• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    BAHI:

Mam na Vas par otazecek, prosim o odpovedi (nikoho nenutim)

1. ze zacatku ano, ted uz ne
    2. ano
    3. 4, pak me to prestalo bavit
    4. spíš filtr věcí, o které zájem nemám (nehtová studia, pobyty v hotelech někde v prčicích a tak)
    5. ne
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BAHI:
    1) ne
    2) ne
    3) ano (4x a spokojena jsem nebyla ani jednou)
    4) ne
    5) usetrit se na tom neda, nuti to cloveka vic utracet za blbosti, ktery nepotrebuje, aby dostal zpet par korun, nechapu, ze to nekdo nevidi
    VOY
    VOY --- ---
    OMI: To je fajn, Arslan je jeden z nejlepsich kebabu v Praze :-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já už se tak nějak toho tataráku bojim... Co mám zkušenost, tak prostě když vidí voucher, tak to nějakým způsobem ojebou... A zrovna u sysrového masa bych měl fakt strach :(
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: u carodejek to znam, kdyz maj hodne lidi tak nestihaj a jidlo je pak studeny
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: ja si bohate vystacim so slevomatom a cupolisom i bez filtru, diky... mna fakt dealy bavia tou nahodnostou - napadne ma sa pozriet a narazim na nieco zaujimave ci uzitocne... a ak nie, tak sa nic nedeje... :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    jinak ja osobne bych si dal

Bašta v mexickém stylu za polovic! Poukaz v hodnotě 500 Kč na veškeré jídlo z jídelního lístku Bar Restaurantu Fosil jen za 250 Kč! Mexická kuchyně Vás rozhodně nenechá chladnými! :) Okuste jídlo plné fantazie! – AlfaSlevy.cz
    http://www.alfaslevy.cz/detail/4441-Basta-v-mexickem-stylu-za-polovic-Poukaz-v-hodnote-500-Kc-na-veskere-jidlo-z-jidelniho-listku-Bar-Restaurantu-Fosil-jen-za-250-Kc-Mexicka-kuchyne-Vas-rozhodne-nenecha-chladnymi-Okuste-jidlo-plne-fantazie

je to u nas u prace v Milicovy na Zizkove a je fakt Mexicka s mexicanama :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    ALEXIS: Je mi to jasne , v tom pripade by jsi si mela vystacit s filtrem

bud mesto (Pha, Brno apod), nebo kombinaci mesto, kategorie - Praha - jidlo a piti , Brno - sport a fitness apod

pak se ti zobrazi odfiltrovane slevy
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: to je dost tezke, vetsina poskytovatelu neuvadi v XML feedu ze ktereho nacitame slevy adresu. Kdyz ano, davame mpoznost zobrazit slevy na AkcnichCenach na nove slevove mape.

Tudiz kdyz te zajima co je za slevy v okoli, muzes se juknout na tu mapu, ale upozornuju ze tam nejsou zdaleka vsechny slevy kuli tomu co jsem psal vyse
    LADULE
    LADULE --- ---
    ježiši .D nabídnu totéž za litra! .))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TAMARIX: to je tak neuveritelne prasteny :-D
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Rucni mysti auta, treba se to bude nekomu po zime hodit. Je to v Praze Dejvicich:
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2582-rucni-myti-auta-u-spolecnosti-continental-wash
    VOY
    VOY --- ---
    PETUL_KA: V tomhle pripade si ovsem zas ja nejsem jist jestli by mi chutnalo, kdyz bych do lepsi restaurace nakracel s voucherem. Nemam problem obecne treba s Grand Restaurant Festivalem a verim v jejich naprostou profesionalitu... ale bojim se, ze tahle sleva pritahne do Perpetuua takovy lidi, ze za chvili personal bude lidi s voucherama nesnaset. Takovi ti co maji pocit, ze kdyz maji voucher, tak neni treba davat spropitny, takovi ti co si koupi tatarak za 50 korun a maji pocit, ze tu hospodu celou vlastni atd. Ale nabidka je to teda lakava :-).
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2518

verim, ze zrovna perpetuum to zvladne profesionalne, i kdyby prodali vsech 10k voucheru :)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MINIBUBBLE: To je divny, my tam byli vcera, volala jsem tam dopoledne a rezervace na vecer nebyla problem, mozna jsem jen mela stesti (nebyli jsme sami a lidi tam taky nebylo malo - mozna jen pocitaji s limitem na vouchery aby meli pripadne misto pro ostatni?).
    Nechteji to rezervovat ani hodne dopredu (Treba tyden? Snad nemaji zamluvene vsechny dny ne:D?)?
    OMI
    OMI --- ---
    mydeals.cz - Pochutnejte si na tradičních chlebíčcích z poctivých surovin z lahůdkářství Jan Paukert. 10 druhů chlebíčků přímo od jejich vynálezce za pouhých 169 Kč!
    http://www.mydeals.cz/prague/vychutnejte-si-chlebicky-jan-paukert-za-169-kc.html
    a k reklamě dodám, že ty chlebíčky vynalezl pan Paukert pro mého rodového prapředka :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Mně by se třeba hodila volba "lokalita" udějalá tak, jako to má teď Aukro: zadám míso (PSČ) A OKRUH v km.
    Třeba já bych chtěl navolit: "jídlo/Dejvice + Červený Vrch + Motol + Vypich/NE NebeSlev". detailně už si t samozřejmě projedu očima, to zas nechtějme nemožné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam