• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    VOY
    VOY --- ---
    OMI: To je fajn, Arslan je jeden z nejlepsich kebabu v Praze :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: ja si bohate vystacim so slevomatom a cupolisom i bez filtru, diky... mna fakt dealy bavia tou nahodnostou - napadne ma sa pozriet a narazim na nieco zaujimave ci uzitocne... a ak nie, tak sa nic nedeje... :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    jinak ja osobne bych si dal

Bašta v mexickém stylu za polovic! Poukaz v hodnotě 500 Kč na veškeré jídlo z jídelního lístku Bar Restaurantu Fosil jen za 250 Kč! Mexická kuchyně Vás rozhodně nenechá chladnými! :) Okuste jídlo plné fantazie! – AlfaSlevy.cz
    http://www.alfaslevy.cz/detail/4441-Basta-v-mexickem-stylu-za-polovic-Poukaz-v-hodnote-500-Kc-na-veskere-jidlo-z-jidelniho-listku-Bar-Restaurantu-Fosil-jen-za-250-Kc-Mexicka-kuchyne-Vas-rozhodne-nenecha-chladnymi-Okuste-jidlo-plne-fantazie

je to u nas u prace v Milicovy na Zizkove a je fakt Mexicka s mexicanama :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    ALEXIS: Je mi to jasne , v tom pripade by jsi si mela vystacit s filtrem

bud mesto (Pha, Brno apod), nebo kombinaci mesto, kategorie - Praha - jidlo a piti , Brno - sport a fitness apod

pak se ti zobrazi odfiltrovane slevy
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: to je dost tezke, vetsina poskytovatelu neuvadi v XML feedu ze ktereho nacitame slevy adresu. Kdyz ano, davame mpoznost zobrazit slevy na AkcnichCenach na nove slevove mape.

Tudiz kdyz te zajima co je za slevy v okoli, muzes se juknout na tu mapu, ale upozornuju ze tam nejsou zdaleka vsechny slevy kuli tomu co jsem psal vyse
    LADULE
    LADULE --- ---
    ježiši .D nabídnu totéž za litra! .))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TAMARIX: to je tak neuveritelne prasteny :-D
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Rucni mysti auta, treba se to bude nekomu po zime hodit. Je to v Praze Dejvicich:
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2582-rucni-myti-auta-u-spolecnosti-continental-wash
    VOY
    VOY --- ---
    PETUL_KA: V tomhle pripade si ovsem zas ja nejsem jist jestli by mi chutnalo, kdyz bych do lepsi restaurace nakracel s voucherem. Nemam problem obecne treba s Grand Restaurant Festivalem a verim v jejich naprostou profesionalitu... ale bojim se, ze tahle sleva pritahne do Perpetuua takovy lidi, ze za chvili personal bude lidi s voucherama nesnaset. Takovi ti co maji pocit, ze kdyz maji voucher, tak neni treba davat spropitny, takovi ti co si koupi tatarak za 50 korun a maji pocit, ze tu hospodu celou vlastni atd. Ale nabidka je to teda lakava :-).
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2518

verim, ze zrovna perpetuum to zvladne profesionalne, i kdyby prodali vsech 10k voucheru :)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MINIBUBBLE: To je divny, my tam byli vcera, volala jsem tam dopoledne a rezervace na vecer nebyla problem, mozna jsem jen mela stesti (nebyli jsme sami a lidi tam taky nebylo malo - mozna jen pocitaji s limitem na vouchery aby meli pripadne misto pro ostatni?).
    Nechteji to rezervovat ani hodne dopredu (Treba tyden? Snad nemaji zamluvene vsechny dny ne:D?)?
    OMI
    OMI --- ---
    mydeals.cz - Pochutnejte si na tradičních chlebíčcích z poctivých surovin z lahůdkářství Jan Paukert. 10 druhů chlebíčků přímo od jejich vynálezce za pouhých 169 Kč!
    http://www.mydeals.cz/prague/vychutnejte-si-chlebicky-jan-paukert-za-169-kc.html
    a k reklamě dodám, že ty chlebíčky vynalezl pan Paukert pro mého rodového prapředka :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Mně by se třeba hodila volba "lokalita" udějalá tak, jako to má teď Aukro: zadám míso (PSČ) A OKRUH v km.
    Třeba já bych chtěl navolit: "jídlo/Dejvice + Červený Vrch + Motol + Vypich/NE NebeSlev". detailně už si t samozřejmě projedu očima, to zas nechtějme nemožné.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: njn, lenze ja to nijak nezeriem a skor si kupim nieco co ma zaujme nahodou, nez aby som po niecom prahla a obcas kupim nieco, co by ma nenapadlo, ze budem chciet, pretoze vymyslam darcek a narazim na zaujimavy deal... takze fakt netusim co by som s nejakym strazcom robila, ked neviem co chcem... leda by to bola nejaka velmi sofistikovana umela inteligencia, ktora by mi videla do hlavy :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    ALEXIS:
    BABBA:
    4. Strazce funguje tak ze si navolis o co mas zajem sama (mesto,kategorie, poskytovatel, nebo presny slovo/a ) muzes jednu vec nebo to kombinovat

ja uz treba jsem takovej prehlcenej tema slevama tak si vybiram

takze mam nastavenýho strazce na slovo "sushi" a mesto mam zvoleny Praha

no a az se to nekde objevi tak mi to padne do mailu, skouknu, zjistim co a jak :)

Jo a pro prudílky - Strazce procita jen nove dealy a kdyz mas vic strazcu apod - tak ti prijde stejne jen 1 mail :)

Brou noc lidi

OMI
    OMI --- ---
    ...teď mi od Zapakatel přišel platební mail (údaje k platbě) na objednávku... z minulýho září. Hele, bacha, buď se jim něco poědlalo, nebo je to zas nějaká taktika...
    Shodou okolností na "tatarák u Karlova mostu", jeden z těch hooodně dobrejch vouchrů.
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jsem spíš koukal na tohle http://hypermedia.cz/
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: jinak -- je to spojeno s nějakým konkretním jmenovatelným slwevomorem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam