• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: hele, píšu ti jednu z posledních reakcí- nechápu člověka, která dostane něco zadarmo a nadává na to, prostě čech. Nafrněný písmenka házím proto, že jsem si dnes znovu přečertl nástěnku a zmínka proti které jsem se ohrazoval, je tam stále. Tímto podporu tady nabízím pouze ostatním, doufám že to chápeš.
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: No nevšiml jsem si, žebys mi (nám, když jsme u toho... ) nějak vysvětlil, komu jinému než vám se tohle líbí.
    Přijde mi to unfair, ale vzhledem k tomu, že takhle přijdu asi o 15,- to neřešim, všechny kredity jsem si u vás zatím vybral a popravdě, neměl jsem u Bonů snad ještě vyloženě zklamání v nabídce, dycky jenom v servise, ten máte skutečně strašlivej.
    A tohle je jeden z jeho dalších projevů: ty řekneš, že mnozí jsou nadšeni, já se ti směju, Ty se urazíš a házíš nefrněný písmenka. Něco je blbě, žejo?

Zvlášť tvoje poslední věta je nějak trochu pozadu za tím, co jsem ti už psal -- OMI
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    RIDERXXX: Ok, dík.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: Hele OMI, já tu nejsem od toho, abych se s tebou neustále hádal a vysvětloval vše jak malýmu dítěti. Připomínat klientům funkce kreditů víc, jsme označeni za spammery. Máš možnost říct, co ti připadá zajímavá nabídka, tak?
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OTAKAR: Vydat ti ho nemůžou-vydá ti ho poskytovatel dealu, domluv se s ním...
    OMI
    OMI --- ---
    "blíží se konec platností vašeho kreditu. Omlouváme se, že jsme nebyli schopni nabídnout vám zajímavou možnost ho prošustrovat -- o co přesně byste měli zájem?"
    ...a domluvíte v hospodě deset tataráků pro deset lidí, co o ně projevili zájem a dvoje vstupenky do kina, tři kafe s čokoládou a pět třeba lodiček na Vltavě.
    Doprčic, to u vás fakt nemá nikdo kouska fantasie!?
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: 1) pokud o nic nevědí, můžete jim to třeba připomenout. ale porč -- aspoň ušetříte. Vaše vina, že jste jim o nich nedali vědět.
    2) pokud nic nekupují, není to jejich vina -- prostě nedokážete nabídnout nic, o co by měli zrovna zájem -- opět vaše chyba.
    3) Já jsem taky ostatní běžný kupující a mně se nikdo neptal: vaše chyba, že jsem neměl možnost, se k tomu vyjádřit.

3x vaše chhyba, dohromady 1x moje ztráta.
    Nějaký nablblá bilance, nezdá se ti?
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: JASNĚ, UŽ VIDÍM DAVY ZÁKAZNÍKŮ, KTERÉ RYČÍ NADŠENÍM, ŽE JIM KREDIT PO ČTVRT ROCE SMAŽETE :-DDD
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s vystavením daňového dokladu? Začátkem týdne jsem se na to ptal slevomatu a nemůžu říct, že by mi odpověděli.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: To že tobě něco nevyhovuje, neznamená, že to nevyhovuje nikomu...
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    NO_ON: :)
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    RIDERXXX: tak na bony bony nakupuju jednou za čas a musím říct, že mě zavedení kreditů u nich potěšilo, ale takhle ztrácím zase kus motivace tam nakupovat, to si radši počkám až podobná sleva bude na Slevomatu, kde si syslím kredity :) jinak by to musela být jooo super sleva, abych si ji koupila a navíc člověk už je těch slev taky docela přesycen
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    RIDERXXX: Jezis to jsou strasny marketingovy reci ala "nemuzu vam rict na plnou hubu, ze nestojime o to aby si nekdo syslil kredity do zasoby..." :)) Ale chapu to.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/3688-zpatecni-letenku-do-dublinu-9-6-13-6-2011-s-csa-holidays
    Trochu reklama ale myslim ze sa vyplati.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI:
    - někteří lidé doposud neví, že kredity vůbec nějaké může získávat - chtěli jsme jim tedy dát vědět
    - motivace uživatelů, kteří dlouho nenakoupili, aby své kredity využili a nenechávali je ležet ladem
    - u ostatních běžných nakupujících vidíme, že kredity se v účtu dlouho neohřejí, neměli by tedy mít s jejich využitím žádný problém

Asi nejvíc jde o to, že většina uživatelů své kredity využije během několika týdnů, těch pár, kterých se tato změna více dotkne o kredity nemá zájem, případně je vůbec nevyužívá.
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: ja prave si je setrim az nebudu mit penize a budu si chtit neco koupit tak bych je vyuzil. takhle mi je to k hovnu!
    OMI
    OMI --- ---
    asi... aby se ušetřřilo? Oni maj slušnou nabídku právě tak akorát jednou za čtvrt roku... :-DP
    BABBA
    BABBA --- ---
    RIDERXXX: proc ste zavedli, ze kredity budou muset byt vycerpany do 3 mesicu? to me docela vadi...!
    OMI
    OMI --- ---
    BABBA: "Damy, za 49Kc si koupite v podstate "moznost" prodlouzeni ras za 890Kc, ve vysledku tedy zaplatite 49 + 890 = 939 Kc za prodlouzeni rá nebo 2x doplneni :-) Zadne prodlouzeni za 49Kc se nekona!"
    OMI
    OMI --- ---
    reservé nutné a v diskusi jen samé positivní a nadšené ohlasy, polovina z nich má shodnou stylistiku , přesněji řečeno stejně infantilně debilní.
    No, já už vím, co si o tom mám myslet :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam