můžu drze spamnout?
392 Kč (běžná cena 784 Kč) za 1000 g skvělých begických slávek na česneku v bílém víně, slavné belgické 16° pivo Augustijn, rybí polévky a sladká tečka - čokoládový mousse s marinovanou hruškou. Pochutnejte si na tom nejlepším z Belgie v restauraci Los v Oslu!
http://www.bonybony.cz/deal/619-2011-06-restaurace-los-v-oslu-rybi-menu-pro-dva
polívka skvělá, pivo taky. dezert jsem neochutnal, ale je to jakási hromada čokolády, tak ačkoli to vypadá divně, pochybuju, že to bude špatný.
personál mi přišel trochu zvláštní - velice ochotnej a šikovnej kuchař (a maj velkou restauraci, takže se moc nezastaví, jak přijdou lidi), trochu zvláštně zamlklej vrchní - ale nebyl nepříjemnej, a jedna ochotná a zvědavá vietnamka (asi, nepoznám to), takže by se tam snad k lidem, co přijdou na voucher, mohli chovat dobře. jo, měl jsem i jednu tu škebli, ale asi to neni typ jídla, co bych vyhledával. na druhou stranu toho je fakt kopec a myslim, že za slušnou cenu.
lidi usazujou ve spodní místnosti, kde je belgická (snad) výzdoba (viz foto), takže tu rezervaci docela chápu - nahoře je to taková normální restaurace plná dřevěnýho nábytku.