• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    IKARIE: no já jsem zvědavej taky, a to sice jaká bude obsluha - jak jsem již psal, přišli mi trochu zvláštní.

něco jsem teď ochutnal ve Víděňské restauraci, akce na bonybony bude brzy, je toho velká porce a chutná to úplně fantasticky (+ maj fakt dobrý espresso - melou to těsně před přípravou, protože maj mlejnek bez doseru) tak to sem zase přihodim... já, zlý agitátor .)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LUKAS87: to jsem vcera koupila, musle miluju, tak jsem zvedava :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN:
    (za tech 250Kc to je 2x strih a jednou zabal, to neni uplne zrejme, pochopily jsme to az na miste)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nabizim, jsem mimo CR a sestra jede na dovolenou a nestihame. Za 250Kc.

Kadeřnický balíček PRO DVĚ DÁMY obsahující mytí, hluboký zábal na regeneraci vlasů, stříhání, foukání a styling. Nebo balíček PRO PÁNY obsahující 2 návštěvy na sestřih. V ceně je při každé návštěvě konzultace, mytí, masáž hlavy s ampulkou proti padání vlasů nebo proti lupům a stříhání. K tomuto trojbalíčku se ještě vztahuje 1x melír nebo barva dle vlastního uvážení + 1x si můžete přivést kamaráda, kterého ostříhají zadarmo. PLUS VŠICHNI mají slevu 50% slevu na barvu či melír, 20% slevu při příštím objednání pro Vás i váš doprovod a 10% slevu při koupi jakéhokoliv produktu
    1ks x 395.00 = 395.00CZK

Prodlužování vlasů a kreativní účesy | HAIR-TREND
    http://www.hairtrend.cz/

Byly jsme tam v unoru, nevypada to nic moc, ale byly jsme obe MOC spokojeny, nevim, jestli jsem sem nepsala recenzi tenkrat. Nechavaly jsme si obe strihat i nove ofinu, a udelala to dobre. Pokud mate zajem, dejte vedet, pak si domluvte termin (bylo prodlouzeno do 7.7. ) a pokud si domluvite termin, muzete si voucher vyzvednout. Maji dost plno, ale za zkousku to stoji.
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: jo, tak nějak to bude.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    můžu drze spamnout?

392 Kč (běžná cena 784 Kč) za 1000 g skvělých begických slávek na česneku v bílém víně, slavné belgické 16° pivo Augustijn, rybí polévky a sladká tečka - čokoládový mousse s marinovanou hruškou. Pochutnejte si na tom nejlepším z Belgie v restauraci Los v Oslu!
    http://www.bonybony.cz/deal/619-2011-06-restaurace-los-v-oslu-rybi-menu-pro-dva

polívka skvělá, pivo taky. dezert jsem neochutnal, ale je to jakási hromada čokolády, tak ačkoli to vypadá divně, pochybuju, že to bude špatný.
    personál mi přišel trochu zvláštní - velice ochotnej a šikovnej kuchař (a maj velkou restauraci, takže se moc nezastaví, jak přijdou lidi), trochu zvláštně zamlklej vrchní - ale nebyl nepříjemnej, a jedna ochotná a zvědavá vietnamka (asi, nepoznám to), takže by se tam snad k lidem, co přijdou na voucher, mohli chovat dobře. jo, měl jsem i jednu tu škebli, ale asi to neni typ jídla, co bych vyhledával. na druhou stranu toho je fakt kopec a myslim, že za slušnou cenu.
    lidi usazujou ve spodní místnosti, kde je belgická (snad) výzdoba (viz foto), takže tu rezervaci docela chápu - nahoře je to taková normální restaurace plná dřevěnýho nábytku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    OMI: tak ono stačí dodržovat jednoduchý pravidla:
    1. nekupovat nic pod 200,-
    2. nekupovat nic od pochybných serverů typu nebeslev
    3. nenechávat využití na poslední chvíli (což se mi většinou nedaří)
    4. nepřehánět to a nekupovat dvacet voucherů za měsíc

a výsledkem je prakticky 100% spokojenost s využitím:)
    OMI
    OMI --- ---
    No my si teď chtěli vyzvednoou tataráky u Kavalírea a prej nestíhaj, tak ať si to vyreklamujeme u serveru.
    Sakra, mně už nebaví fuurt něco kupovat... a pak to reklamovat zpátky, minulej měsíc jsem takhle vracel tři věci, dvě mi propadly, tenhle měsíc mi propadnou taky dvě protože nestíhám a zas abych další vracel...!
    Krucinál, kašlu na vouchry, tohle je debilní system...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VOY: majitel holt pojal provozování hospody po svým. lidi platěj a nic nedostávaj, geniální strategie.
    VOY
    VOY --- ---
    Sakra co to je za podnik, jak to vubec muze fungovat. Ja mam chut si ten voucher koupit uz jen pro tu zkusenost, to je naprosto ujety tyhle storky po celym internetu ;)).
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PAN_SPRCHA: oni tě nenechají si sednout, ani když tu rezervaci máš, protože je moc brzo a "moc bys toho vypil" (byli jsme tři a ani jeden z nás není ani vzdáleně podobný pivnímu skautovi)
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: stranky maj blokly, ted to asi zacala vysetrovat policie
    OMI
    OMI --- ---
    Ale funguje ten kšeft skoro rok, všichni to vědí, ale stejně to kupují.
    A to se mi na češích tak líbí, jak pošlou všechno dobrý do kytek a držej se šméček :-)
    BABBA
    BABBA --- ---
    Slevolety.cz: Prosíme všechny podvedené klienty, aby se neprodleně ozvali na skpv@email.cz (jedná se o speciální zřízený e-mail Policií ČR).
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    OTAKAR: ještě jsi zapoměl dodat velice příjemnou komunikaci při snaze o rezervaci, díky jsi jako zákazník nazván mnoha zajimavými slovy. Nebo to, že když tam člověk přijde bez rezervace a je tam polovina stolů volná a nezarezervovaná, stejně vám tam nenalejí.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Nabízím voucher do světa piva zdarma, či dovrovolnou cenu.
    Končí 30.6.2011, já už nestíhám. Jde o neomezeně piv z nbídky českých pivovarů a 400g "tataráku. Tomu se doporučuji vyhnout, navíc bez rezervace vám ho nedá a rezervaci na voucher, který má propadnout taky pochopitelně nedá :) Takže to chce si tam prostě přijít sednout na piva...
    Tak kdyby někdo, pošta.
    OMI
    OMI --- ---
    Slevomor.cz
    http://www.slevomor.cz/slevy/355
    ...a 2 litry vína na den v ceně :-D
    to je dovolená pro mně :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Dětské vstupné do DinoParku Praha jen za 40 Kč místo 100 Kč! | Zapakatel.cz - Praha
    http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-2941--detske-vstupne-do-dinoparku-praha-jen-za-40-kc-mis/?utm_source=skrz&utm_medium=aggregator&utm_campaign=skrz

Vychutnejte si DVĚ vynikající pizzy na Národní třídě jen za 99 Kč místo až 250 Kč! | Zapakatel.cz - Praha
    http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-2833--vychutnejte-si-dve-vynikajici-pizzy-na-narodni-tri
    BABBA
    BABBA --- ---
    BABBA: a v tom obchode stoji 1188,-
    BABBA
    BABBA --- ---
    mam dotas na bonybony: dneska je deal: rum zacapa za 1090,- (sleva z 1990,-, obchod je v Brne takze postovny do Prahy za 110,-). zde http://www.alkoexpert.cz/zacapa-23-yo-1l-40/d-70437/ si muzu koupit stejnej rum jen o 86,- draz. to teda neni moc sleva?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam