• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    poptávám: potřebuji koupit ledničku, nemá někdo slevu do jakéhokoli obchodu? Kupon, kód, či něco jiného?
    Díky
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    a stihl jsem..:)
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    a vyprodáno :)
    OMI
    OMI --- ---
    OMI
    OMI --- ---
    Kupon.cz končí svůj provoz!

Prodejci nemějte obavy všechny došlé platby vám budou uhrazeny,
    nikomu nezůstaneme nic dlužní.
    Díky všem uživatelům a nezoufejte, třeba se ještě vrátíme.
    Zajímavé nápady a nabídky nám posílejte na info@kupon.cz

Bazar kuponů - Kupon.cz
    http://www.kupon.cz/
    OMI
    OMI --- ---
    Restaurace Pravěk — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/action/527/restaurace-prav-ik/
    52% do Pravěku na Andělu.
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    neměl byste někdo kód/slevu/cash voucher (nějak bychom to vykšeftovali :) na tiscover? Akorát si tam hledám dovolenou ... http://www.tiscover.com/at/guide/5,cs/objectId,RGN6at,modulId,home/home.html
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    BALAENA: Ten otravny pokus o reklamu jsem nacpal do dvou diskuzi, ktere vypadaly tematicky relevantni. Omlouvam se, pokud te to obtezuje.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ELIJEN: hele, existuje taky nějaká diskuse, kam jsi ten otravnej pokus o reklamu nenacpal?
    OMI
    OMI --- ---
    OMI
    OMI --- ---
    (reklama:
    někteří možná zvěděli, že jsem se tady pokusil založit forum sdružující fígle, kterými nás obechcávají všelijací vyčuránci.
    A že mi to bylo zrušeno s odvoláním na rasismus. (wtf?)
    Takže jsem to přesunul semhle
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ...a varování ]
    Protože já si myslím, že každej máme svoje zkušenosti s nějakou fintou, na kterou jsme nalítli a před kterou bychom chtěli ostatní varovat.)
    DEFRAGMENT
    DEFRAGMENT --- ---
    R6ANDREW: prehlednost, obsah?
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    DEFRAGMENT: a na co?

OMI: to čumim..diky za tip
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    neplánujete někdo něco nakupovat tady? http://new.merchnow.com/
    případně bych se přidala...
    OMI
    OMI --- ---
    Tak jsem s tím PlusKuponem vyrazil na místo... a dvě překvapení najednou:
    zaprvá tu slevu tam měli normálně na krámě, fakt zajímavý ceny, takže jsem vlastně vyhodil prachy za slevu navíc.
    Měl jsem deal dražší o slevu :-)
    Ale bylo to stejně fock, rpotože měli zavřeno, rpodejnu zrušenou a když jsem volal na centrálu, řekla mi holka, že si mám dojet do toho druhýho, někde na IPáku či kde.
    Takže to abych dal tři pětky za šalinu tam ya tři nazpět a utopil v tom dvě hodiny, to se mi fakt nelíbilo... ale žeby mi řekli, kdy do toho ješět nevyklizenýho krámu přijdou a něoc mi tam prodali, to je ani nehlo.
    Takže podnik neseriozní, nedivím se, že jim to krachuje.
    Ale je to škoda, Moldávii já moooc rád...

A další překvapení, když jsem to poslal jako "reklamaci pro neshodu popisu služby/zboží s popisem", rpotože přeci pordejna v době platnosti vouchru neexistovala:
    KuponPlus se mi ihned omluvil a nejenže mi vrátili cifru, ale přihodili ještě jednou tolik navrch jako omluvu.
    No, já tam nakupuju (asi jako na posledním sleveru) docela dost, takže to utratím cobydup :-)

Takže KuponPlus má u mne momentálně další bod pro doporučení.
    OMI
    OMI --- ---
    ...a já furt věnuju ten slevák na moldavská vína. Prodávaj například U kaštanu.
    Viz níže.
    Platné už jenom zejtra.
    OMI
    OMI --- ---
    NO_ON: Problemový servery jsou také a zejména Nebeslev (ikdyž tam se pokoušej zlepšit, Pumba (je mi líto)... a teď mě další nenapadá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam