• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    OMI
    OMI --- ---
    MIKULAS: Upřesni, ať vím, co je taky ve hře.
    On bejvá problem "dvou šichet". Hospody mívaj dvě šichty, který se střídaj, takže "jak vaří hospoda" se může člověku docela vymstít, prože nastoupí druhá šichta a je to úplně jinak. Jak kuchyň, tak obsluha.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    OMI: ad Kočárek ... taky jsem měl tu čest a tvé nadšení tak docela nesdílím - a to jsem taky na tu kořeněnou kuchyni.
    OMI
    OMI --- ---
    LEROYCOSMETICS — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/deal-788-leroycosmetics/
    U STARÝHO KOČÁRKA — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/deal-829-u-staryho-koc-nrka/

Kočárka na metru Anděl jsem vyzkoušel... a beru jich záásobu. Fakt jsem si pošmáknul, ale bacha, já jsem na tu divnou kořeněnou kuchyni.
    parfémy... mě zaujaly, ale bez očuchání bych to nebral a NEVÍM, jeslti se to dá někde očuchat, třebas na tý jejihc Habernský.

Promiňte, sral jsem tady na to, neměl jsem čas na nic víc než většinou číst a někdy reagovat, po celým webu, ale zkusím se polepšit.
    Ale vy byste se taky mohli pochlapit, vo tom žádná.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    OMI: ja som sa nepytala, ktory slevovac, ale ktory _deal_ a co bolo napisane v jeho popise... u veci, ktore musim objednavat sa nikdy nespolieham na dostupnost okamzite, ak mi nie je vyslovne potvrdena... do restauracie mozem ist hned (aj ked tam furt pisu, ze rezervacie min x dni dopredu), do kamennej predajni na rohu tiez, ale ked je to tovar ktory si odniekial musim objednat, tak sa zaujimam o jeho dodja od predajcu, nie odkedy mi plati deal, pretoze ten deal len hovori, ze od data xx.xx.xxxx si mozem objednat danu vec za danu cenu a ak tam nie je vylozene napisane expedicia hned, tak sa to riadi normalnym obchodnym zakonnikom, ktory nakazuje predajcom informovat o datu expedicie, ale nenakazuje im expedovat to okamzite...
    takze ano, ty mozes byt rozladeny, ze svet nefunguje ako si predstavujes, ale faktom zostava, ze kym ti ten predajca neda pisomne, ze ti to doda ihned, tak ti to dodat ihned nemusi a klucova je informacia z potvrdenia objednavky...
    OMI
    OMI --- ---
    ALEXIS: Nesouhlasím.
    Nabídka je platná od okamžiku platnosti dealu.
    Což bejvá buď tatum v podmínkách, nebo počet kupujících.
    Pokud to bude uplatnitelný až z aměsíc po aktivaci nabídky, je to naprosto klíčová informace, rptoože nabídka potom není platná "do",ale také "od", to bys mohla taky říct "no jo, my jsme sice neřekli, že si pro to musítě přijít o půlnoci na brněnský Hlavák, ale taky jsme nikde nepsali, že to tak není..."
    Prostě je v podmínkách vynechána klíčová podmínka.

A píšu, kterej to byl slevovač: HyperSlevy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    OMI: vecsina deal-serverov je pochybna a clovek si musi vsetko overovat... neviem o ktory deal konkretne sa jedna, ale ak si zadaval objednavku cez eshop alebo e-mailom tak ti muselo prist potvrdenie s predpokladanym terminom expedicie tovaru a to je jediny datum na ktorom realne zalezi, bez ohladu na to, odkedy deal plati...
    OMI
    OMI --- ---
    ALEXIS: Tak já nevím, jeslti se kamarádi daj nazvat překupnictvím... když jsem z okolí jedinej, kdo tyhle slevery umí trocu používat, tož jsem holt taky jedinej, kdo to může pro ně udělat, ne?
    Deal je platný okamžikem dosažení počtu prodejů.
    Pokud to nemají na krámě a budou to teprve za měsíc kupovat, maj to říct.
    Nebo jednoduše napsat "deal je platný po 24.4." tak, jak se to dříve psávalo.
    Nebo, když se na začátku dubna někdo ptá "co jepravdy na tom, že budou dostupné až 13.4.", nezůstat jenom u odpovědi "prošetřujeme u dodavatele", ale třeba to zjistit.

Je to prostě odfláknutá práce a kličkování "tohle jsme vám neslíbili... a že to bude fungovat taky ne" mě nezajímá. Prostě je to zpackaná služba za dost vysoký peníze.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    OMI: ked to pouzivas ako prostriedok k priekupnictvu, tak si musis holt poriadne zistovat podmienky - pisal tam predajca nieco o tom, ze to bude expedovane okamzite? alebo ti to napisal v potvrdeni objednavky? pretoze ak nie, tak toto tvoje stazovanie je uplne irelevantne...
    OMI
    OMI --- ---
    úžasný, přesně kvůli tomuhle jsem ty dealový servery přestal používat:
    minulej tejden jsem koupil elektro-cigáro na HyperSlevách. Dneska jsem to urgoval a prodejce mi napsal:
    "Vaše objednávka by Vám měla být expedována 24.4."
    Takže zase storno, refundace, vysvětlit lidem, že ty "propisky" zejtra nedostanou, ikdyž už mi čekaj od pondělka... a zase jsemna tom vydělal jenom zdržení, blbou pověst a nasrání.
    BABBA
    BABBA --- ---
    hlasujte prosím pro mojí fotku, díky Michal.Babka

Soutěž o 10.000 kreditů | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/akce/narozeniny/
    OMI
    OMI --- ---
    http://www.deallx.cz/praha/deal/velké-pivní-slavnosti-u-divoké-šárky!-poukaz-pro-dva-na-půlku-grilovaného-kuřete-a-8-x-0,5-l-pivních-speciálů,-se-slevou-46

Na Šárce, proti Mekáči, přímo na Lenince u všech možnejch autobusů ze všech stran a těcně u konečný TRAM dolů l Dejvický. Prostě tentokrát je to prvotřídně dopravně dostupná věc. Parkování v okolních ulicích je taky možný, ikdyž s trochou bloudění šipkosměrkama.
    V popisu je zavádějící údaj -- ta půlka kuřete je pro oba dohromady, ne oba dva každej jednu půlku, takže je to jenom čtvrtinka ptáčátka pro každýho.
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    v Albertech (fuj) maj ted slevu na 200g hermelíny. Cena za 100g vychází něco okolo 15Kč tuším. Omezeno na 5ks na osobu..Už jsou v lednici..Přemýšlím, jestil bude smažák, nebo dojdu pro další a naložím si je. Datum spotřeby 25. 4.
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    EVULLE: ja myslim ze ok. skoda ze uz tam ucet mam..
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Co si myslíte o tomhle dealu na zUno banku?

SlevaDne.cz - Hromadné slevy, kolektivní nakupování
    http://www.slevadne.cz/praha/
    OMI
    OMI --- ---
    REVAN: No, využívám to stejně, jako jiný -- tedy občas nějakej proseru, ale když mi propadne něco za tři stovky, jsem smutnej víc, než když zahotím dva talony za tři pětky (protože jdem ve dvou).
    V restauraci se ke mně taky chovaj líp, protože nemám nic předplaceného, co volky nevolky musím vzít tak jak mi to daj, ale utrácím, kolik se mi chce, takže mi nic nebrání si dát sodovku a topinku napůl a nedat jim vydělat.
    Co sleduju, prodejci tu slevu dávak kolikrát i bez talonu, takže to beru jako dobré upozornění (například Pravěk na Andělu nám při placení rovnou přidal svůj talon na 40% slevu při příští návštěvě, Moldavská vína byla na krámě ještě levnější než přes kupon.... tedy krám už zavřenej, ale aj tak...)
    Co by chtělo vychytat, a to na všech serverech, je upozorňování blížícího se konce. Má to SlevoMat a jinde holt něco občas zapomenu...
    REVAN
    REVAN --- ---
    OMI: jak ti to funguje, ten kuponplus? Využíváš ty vouchery co si koupíš, nebo ti leží doma?
    My jsme nedávno dali deal na jeden server, který dřív nám prodával akce normálním způsobem, teď zkouší najet na systém ala kuponplus (za nějaký poplatek dostane slevový kupon). Výsledek je zatím takový, že z 45 prodaných kuponů jich zatím přišlo celé 3 a to už je dva měsíce od prodeje dealu. Tohle se nám při přímém prodeji voucherů nestávalo.
    OMI
    OMI --- ---
    Řecká restaurace Zorbas. Zatraceně dobrý mlsání, už jsme tam byli a beru to znovu.
    RESTAURACE ZORBAS — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/action/685/restaurace-zorbas/
    Je to kousek od Václavánu.

Tohle by mohlo bejt zajímavý -- masáž:
    Salon "MALÝ SEN" — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/action/671/salon-quot-maly-sen-quot-/

a to nejlepší nakonec -- vstup na Vína a destiláty, milovanou to moji akci:
    http://www.kuponplus.cz/action/661/vystavist-h-holesovice/ (sleva na 200,-)
    BABBA
    BABBA --- ---
    R6ANDREW: jasny, jen me to napadlo :)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    BABBA: dík, ale moc malý, chceme mrazák zvlášť, freshbox, antibakteriální ochranu..:) mám to jasně nalajnovaný..
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    MAREKI: dneska od 16,00 tam bude tahle akce zase, psali to na FB Slevomatu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam