• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    OMI: Ja pouzivam Fousquare. Bohuzel tim stylem, ze si ty recenze procitam az kdyz v ty restauraci primo sedim. A obcas u toho dost zaplacu, ze jsem se nepodival predem.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    OMI: myslim že lunchtime.cz to pojal ve velkým, ale kvalitu neposoudim, nepoužívám
    OMI
    OMI --- ---
    SIMCIIQ:...myslímže ty recenze by se vůbec sem měly zařadit. takhle na každej voucher jenom vsázíme svoji trpělivost...

Máte někdo odzkoušenej web s recenzemi hospod, restaurací a podobných stravovadel a mlsáren?
    Já jsem to ani jednou nehledal, tak abych nemusel začínat odpíky...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    OMI: hele popelník je to poslední co bych řešila, to mi věř, bez kouření jsme vydrželi bez problému, zas takový nadšený kuřáci nejsme. Kdo vařil netuším, za to číšník byl těžce mimo.
    Nepůjdu si to už ověřit to zkažený žlutý zelí mě totálně odrovnalo. Je mi to líto Řecká kuchyně je moje nejoblíbenější :(
    Jinak jsem četla recenze na na netu a samý negativní! :( Měla jsem si to přečíst než jsem kupovala.
    Ale nevadí :) s tím se prostě musí počítat.
    OMI
    OMI --- ---
    SIMCIIQ: nj, popelíky jsme neřešili, všichni to byli e-kuřáci (digitální kuřáci ) a s nečerstvými věcmi jsme se nesetkali, byli jsme tam... počtvrtý, myslím. Řekl bych, že prostě se někde nepovede, ale těžko si to půjdeš ještě někdy ověřit, to dá rozum.
    A nám teda pokaždý vařila taková baba se strašně tlustejma brejlema, chlapa jsme tam neměli... jenom za bárem jednou, když to nosil, ale nevařil. Tak možná to dostal jako záskok a vařil to jak číňan guláš.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    VXP: tak to mě překvapuje, já na ně mimo tebe neslyšela jedinou negativní referenci, právě naopak. že by kuchař měl špatný den?
    VXP
    VXP --- ---
    SKLIBA: hm tak jsme asi meli smulu... horsi sushi jsme jeste nejedli a druhej pokus uz jim rozhodne davat nebudeme :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    OMI: Rezervovala jsem si místnost pro kuřáky, volala jsem ještě ten den, že dorazím se psem. Přišli jsme zapálím si požádám o popelník, pán ho furt nedonáší, požádám znovu a pán, že se omlouvám, ale je tam ochutnávka jídel a nesmí se tam kouřit dnes ačkoliv oni byli v jiné místnosti a s námi v té velké nikdo neseděl a seděli jsme hned u dveří. Ok jdu tedy mírně překvapená ven popelník jsem dostala k popelnicím, které ve vedru docela smrděli. Fajn skvělý apetit. Objednáme vínko, ouzo a předkrm tzatziky, jasně jsem použila výraz a jako předkrm nám prosím doneste tzatziky. Furt nic nic nic nic až pán donese objednané jídlo. Tzatziky nikdy, okej o tom, že jsme si o pití museli několikrát říkat nemluvím. GYROS eh nakrájené kousky kuřecího prsa na nudličky k tomu brambory s fetou která lehce smrděla (očividně ji tam měl déle) ale to nejhorší žlutý zapáchající zelný salát!!!! ten mě fakt rozložil. No snědla jsem jen maso a pár brambor, přítel měl souvlaki, ty byli dobrý, hranolky přemaštěný, ale budiž.
    U mě jediný plus za sladký vínko a za to že tam semnou mohl můj pes. Celkově šok. Kámoš má na Krétě domeček, takže si řeckou kuchyni dokážu velice dobře představit a tohle s řeckou kuchyní neměla nic společnýho. Gyros si opravdu představuji jinak :D
    Jsem ráda, že neměli kalamáry plněný fetou a špenátem, které jsem původně chtěla.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    VXP: ano, to myslím vážně, poprvé jsem tam byla cca měsíc zpátky a nemůžu si vynachválit
    PAVEL_BRODSKY
    PAVEL_BRODSKY --- ---
    Tak mám dvě nové slevové akce na masáže...
    Slevuška.cz - 222 Kč za 50-ti minutovou masáž zad a šíje pro těhotné. Mobilní masér pro Prahu a okolí přijede plně vybaven přímo k Vám domů!
    Slevuška.cz - 222 Kč za 50-ti minutovou masáž zad a šíje pro těhotné. Mobilní masér pro Prahu a okolí přijede plně vybaven přímo k Vám domů!
    http://www.slevuska.cz/222-kc-za-50-ti-minutovou-masaz-zad-a-sije-pro-tehotne-mobilni-maser-pro-prahu-a-okoli-prijede-plne-vybaven-primo-k-vam-domu
    to pro všecny, kterých se týká současný babyboom... :-)
    a také na breussovu masáž -
    Slevuška.cz - 249 Kč za 50-ti minutovou Breussovu masáž v pohodlí domova. Mobilní masér pro Prahu a okolí přijede plně vybaven přímo k Vám domů!
    Slevuška.cz - 249 Kč za 50-ti minutovou Breussovu masáž v pohodlí domova. Mobilní masér pro Prahu a okolí přijede plně vybaven přímo k Vám domů!
    http://www.slevuska.cz/249-kc-za-50-ti-minutovou-breussovu-masaz-v-pohodli-domova-mobilni-maser-pro-prahu-a-okoli-prijede-plne-vybaven-primo-k-vam-domu
    zatím je platnost akce na týden... :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Na SuShi jsme zatím zakotvili v Karlíně v Sushi House, hned vedle metra Křižíkova na tramvaji.
    Furt v KuponPlusu.
    Nedokážu posoudit ani cenu, ani kvalitu, na to jsem ještě moc velikej zelenáč, ale zatím jsem si vždyck yšmakoval a krom toho dělaj (i s sebou) i takový věci jako obalovaný kuřecí kousky na česneku a tak podobně.
    OMI
    OMI --- ---
    SIMCIIQ: tož tohle bych si prosil upřesnit, my jsme tam byli potřetí a furt se tam vracíme... co se jim nepovedlo?
    VXP
    VXP --- ---
    SKLIBA: to jako vazne? :) my jsme odtamtud brali jednou a nikdy vice...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    včera jsme testli s kuponem plus restauraci zorbas a už nikdy více! Jen kdyby někdo chtěl někde koupit slevu do té restaurace - nekupujte.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    http://www.slevuska.cz/249-kc-za-50-ti-minutovou-breussovu-masaz-v-pohodli-domova-mobilni-maser-pro-prahu-a-okoli-prijede-plne-vybaven-primo-k-vam-domu

http://www.slevuska.cz/222-kc-za-50-ti-minutovou-masaz-zad-a-sije-pro-tehotne-mobilni-maser-pro-prahu-a-okoli-prijede-plne-vybaven-primo-k-vam-domu
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Mám tu 2 kupony na 60% slevu do sushi restaurace Made in Japan, výborná, ale už tam s kamarádem nestihneme do konce června zajít. Cena za jeden kupon 39 Kč
    "Platnost kupónů: od 20.02.2012 do 30.06.2012
    Tento kupón můžete použít ihned!
    S tímto kupónem máte nárok na 60% slevu na VŠECHNA JÍDLA v SUSHI
    BARU MADE IN JAPAN!
    Sleva se nevztahuje na polední menu, na nápoje a na akční nabídky
    JEDEN kupón se slevou platí pro JEDNU osobu na NEOMEZENOU
    konzumaci jídel se slevou v restauraci
    Jídla lze vzít také s sebou! Pro objednávku s sebou je JEDEN kupón platný
    do maximalní výše 1000 Kč (400 Kč po slevě). Pro věťší objednávku lze
    zakoupit více kupónů. Doplatek za krabice: malá 15 Kč, velká 35 Kč,
    taška - 15 Kč"
    http://www.kuponplus.cz/action/585/sushi-bar-made-in-japan/ všechny informace
    OMI
    OMI --- ---
    Celodenní vstup do dětského zábavního centra Beckiland | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/sleva/19119-celodenni-vstup-do-detskeho-zabavniho-centra-beckiland
    Je to poslední tři hodiny, ale na stejným serveru v krátký době podruhý, takže asi pojedou častěji... a je to fakt dobrá atrakce...
    OMI
    OMI --- ---
    SM3: Tak určitě jsou, to nepochybně. Ale někdo holky, jiný vdolky a vibrační kroužek mají rády všechny :-)
    A ausgerechret tenhle patří k těm lepším. Nejlepším. Pět let zkušeností na několika objektech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam