• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, prodám voucher na jídlo do Kozlovny - nevyužiji, mám kolem sebe samé vegetariány :)) http://www.zapakatel.cz/...v-nove-kozlovne-v-centru?utm_source=affiliate&utm_medium=rss&utm_content= 400 Kč, Praha
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PIDIZUB: je to reklama, snazia sa tak prilakat zakaznikov; moze to byt vyhodne pre podniky s vysokou marzou alebo velke firmy, pre malych podnikatelov to vyhodne nie je (a uz sa postupne stahuju zo zlavovych portalov)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Dobrý den vespolek.
    Já nerozumim jedný věci. Jak je to výhodné? Když někdo nabídne slevu 80% a asi taky platí tomu portálu provize třeba 40%.
    Jak si to můžu spočítat. Omlouvám se za svoji jednoduchost. Ale já tomu nějak nerozumim.
    Děkuju.
    OMI
    OMI --- ---
    Kvůli krachu slevového portálu odmítá prodávající vyřídit reklamaci - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...at-nakup-na-slevovem-portale-fpa-/viteze.aspx?c=A131015_100046_viteze_sov
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KORKMAZ: Já to nakonec nekoupil, prodalo se tuším skoro 200 voucherů a bylo mi jasný, že objednat se nebude až tak lehký, takže to dám udělat normálně do Hondy, stejně tam musím.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    EXAGE: Já už si nikdy nenechám sáhnout na káru od prodejců kuponů. Jednou mi přeplnily klimu (naštěstí se nekousnula, jen se vyvalilo asi půl kila freounu a umřelo tim pádem pár ledních medvídků). Při přezutí mě jednou nabouchali na alu kola obyč závaží místo lepícího (i když jsme říkal, že si za lepící připlatim) a podruhé mi nedotáhli vůbec šrouby, každé kolo nahustili jinak (lišilo se to až o 0,6 barů) a inzerované mytí kol bylo jen navlhčení a šoupnutí do mnou dodaných fungl nových pytlů na pneu, takže sajrajt vytekl všechen do kufru (naštěstí mám vanu), kola byla ještě špinavejší (brzdový šmír zevnitř rozmazali i na vnější stranu ráfku) a pytle jsem musel obrátit naruby, umejt a vysušit....
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    Nechce někdo 15% slevovej kupón do knihkupectví Dobrovský? Platí asi jen v Brně, k vyzvednutí v Praze. Já těm šmejdům už nedám ani korunu
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Diky, mrknu.
    OMI
    OMI --- ---
    Když se vyjíždí z Vypicha na BílouHoru směrem na Karlovarku, je vpravo v zástavbě, těsně před hostincem Bílá hora, malý pneuservis, který má hever udělaný na chodníku.
    Tam ještě vloni měli cenu 400,- (ale ten čas rychle letí, možná předloni, nebijte mě...)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Alu 16".
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Spíš tak kolem 800 co jsem hledal, potřebuju Prahu 5-6 max 7.
    OMI
    OMI --- ---
    Tak normálně se komplet přezutí pohybuje 400-500,-
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    No ale ten pneuservis vypadá (podle fotek co jsem našel) jako když 20 let zaspal... :-/ Uvidím.
    OMI
    OMI --- ---
    EXAGE: Já už beru jenom tam a na Slevomatu.
    KuponPlus totiž neprodává slevy, jenom takhle dělá reklamy.
    Takže bych řekl, že si vůbec niujak neprověřuje "kvalitu služby", prostě prodá slevu a hotovo.
    Třeba sushi přes ně bejvá veliká bída a chtělo by předem si ten konkretní podnik proklepnout, třeba tam zavolat, podívat se tam, jeslti už nemaj věci v krabicích... ale zase pokud by se to fakt neuskutečnilo, KuponPlus prachy vrací. Už jsem to několikrát osobně vyzkoušel.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EXAGE: ja jsem si na kuponuplus parkrat neco koupila a nebyl problem
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Je kuponplus.cz prověřenej? Docela mě zaujalo tohle: http://www.kuponplus.cz/deal-5005-p-uehozeni-ci-p-uezuti-pneumatik/?ref=11457
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    sleva 100kč na vašečočky.cz
    mik2m
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Slevový poukaz na boty na svetbot.cz, který nevyužiji (navíc koukam, že tam mají slevy 30-73% ne vše):

poukaz v hodnotě 100 K
    platnost tohoto poukazu vyprší 06.09.2013 v 22:25.
    Kód slevového poukazu je: 8121-4981-6192-6867
    OMI
    OMI --- ---
    Doktorský titul koupíte na webu za tisícovku. Bude vám k ničemu - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...na-internetu-kindl-fzl-/sw_internet.aspx?c=A130708_200309_sw_internet_pka
    BAHI
    BAHI --- ---
    FLLIP: to rad slyším, že se tito líbí :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam