• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: jako to me poser ale uz, to se jako mame odstehovat do divociny a jist zrni a bobule, aby nam nic nehrozilo? Me prijde, ze rakovinotvorny je denska uplne vsechno
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: Mně to taky udivilo. Přišla s tím za mnou máma. S tím, že se teď - snad u nás - objevil případ rakoviny moč. cest/měchýře z barvy na vlasy. To, že stáhli tu hennu, to vím už dlouho, teď se to potvrdilo konkrétněji.
    Já bych tomu principielně věřila. Chemické barvy na vlasy jsou z kosmetického průmyslu ty největší zrůdnosti. (Uvažuji, jestli to, že jsem si barvila hlavu od 18 do 24 na ty moje problémy také nemá nějaký vliv. Ještě, že už to nedělám. Každopádně vše je propojeno se vším.)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: coze? to teda slysim poprve...
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Nové informace pro informaci:

V současné době byla stažena z prodeje barva na vlasy henna polské výroby (přírodní hennu to vidělo pravděpodobně jen z rychlíku), u které bylo prokázáno, že způsobuje rakovinu močového měchýře. /Více info o barvě by mělo být v nyxí diskuzi HENNA./
    To, že jsou chemické barvy na vlasy dost často rakovinotvorné /v oblasti močových cest/, se potvrdilo bohužel již několikrát.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak jsem se objednala na vysetreni do Urocentra na Karlak, mate nekdo zkusenost?

Urocentrum
    http://www.urocentrum.eu/
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    nedovedu si predstavit kde jinde ten prvni den prezit nez ve vane ... myslim, že to tělo si v tu chvíli i řekne co potřebuje...
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    FANAE: Mezi námi ženami, vana není dobrá ani když má žena svoje dny, že. Na záněty je dobrá horká sprcha. Teplo pomáhá.
    FANAE
    FANAE --- ---
    MADELEINE: Taky, ze zacatku kdyz jsem nemohla v noci ani spat, tak jsem travila cely vecery ve vane (i kdyz zrovna vana na zanet mocaku taky neni uplne inteligentni, ale opravdu mi pomaha a zrict se toho valeni v teplicku nedokazu:)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Aha, tak to je nějaká snad přírodní látka. http://www.decasbotanical.com/nutricran90.htm
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Co je látka NutriCran?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: Kolegyně .. nic proti, ale je to hloupost. Já to mám za prvé od doktorů /několika plus té poslední, která opravdu ví o čem mluví/, za druhé teplo mi pomohlo vždy a hodně. Urychlilo mi to odstranění zánětu a pomohlo mi to i když jsem to měla už na ledvinách. To se za chíli začne tvrdit, že při chřipce se má být v chladu, protože teplo podněcuje činnost bacilů :o)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: tvrdi mi to kolegyne, ktera na zanety mocaku trpi skoro stejne jako ja, ale taky se mi to nezda

Slozeni tam prsne neni, je to asi jen koncetrovana susena stava z brusinek plus aktivni latka NutriCran, vic nepisou
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: No tak to nevím, kde jsi k tomu přišla, ale je to asi pěkná kravina.

Urinal .. jaké to má složení a co píší na příbalovém letáku?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: jo, tak ja jsem zase slysela nazor, ze teplo na zanet mocaku skodi, ze to podporuje ty bakterie... takze babo rad.

Jinak jsem si koupila v lekarne Urinal a chci se zeptat - da se to jist preventivne jako doplnek stravy?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Ještě tu možná nebylo (ale to asi, po návštěvách lékařů, víte) - při zánětech NEJÍST žádná kořeněná a ostrá jídla; dosti vysoce dráždivé.

Plus nová rada od mojí paní doktorky: při ochlazení, tedy zhruba v polovině října pro osoby s tendencí k zánětům: 1x za dva dny, když sedíte u TV/PC, čtete si, jste v klidu, na oblast vaječníků a močových cest dávat teplé obklady, ať už horkou láhev, elektrickou dečku, nebo pomazávat nějakou dobu horkým / teplým olejem. Je to velice dobrá prevence.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KU*VA, uz zase... ja uz zacinam byt fakt zoufala :(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PSYCHEE: jop, taky taky...
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    MADELEINE: jj to vim, ale v mem pripade to byla ta mechanicka pricina...naky bakterie mi tam dycky objevili
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    PSYCHEE: Ale pozor. Bakteriální přenos/způsobění je pouze jedna z příčin. Druhá je nachlazení /při jejímž léčení se bakterie také většinou najdou/ a třetí je bezbakteriální, psychická.
    KAREN
    KAREN --- ---
    PSYCHEE: presne tak. mechanicka zalezitost.

napr. tady http://www.sexus.cz/libankova-cystitida
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam