• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    tak dneska mi urolog řekl, že si mam dojít na psychiatrii :D jako asi to udělam, nebot mam prý jak ukazkovou moč, krev tak i močový měchýř...jdu příští týden do centra čísnký mediciny, tak uvidíme
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BONIE: .. na to jsi přišla náhodou?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    nevíte po jaké době tak zabírají leky na hyperaktiv.močák? už beru tyden a nic
    BONIE
    BONIE --- ---
    chtěla bych se jen podělit se zjištěním, že skvělé učinky má skořice.. smíchat lžičku s vlažnou vodou (popř. s medem) a pít.. zabralo mi to velmi rychle! (+ teda k tomu pít hodně čisté vody)
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    máte někdo zkušenosti s lékem VESICARE?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    .. zas*aná chemie .. sorry.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    ELGEMA: sucho v puse sem měla po spasmedu, ale ten mi nepomáhá, ta patnáctka, za jak dlouho ti to zabralo? a jak dlouho se tě to častý močení drželo?taky si z toho byla uplně vyřízena a vyčerpana?
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    SSAMIAD: brala jsem dithropan na hyperaktivní močák v kombinaci s furantoinem na neustálé záněty a po jednom jsem měla sucho v puse a po druhém jsem zvracela:D Ale tím tě nechci strašit. To sucho v puse po nějakém čase zmizelo a už to bylo v pohodě.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    SSAMIAD: určitě to zkus, objednali mě ze dne na den a jde to celkem rychle všechno!
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: dnes sem tam začala léčbu
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    kdyby měl někdo podobnou diagnozu HMM, at mi prosím napíše do pošty, děkuji
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    jen mě trochu vyděsil a řikal, že ty léky na hyperakt.močák maji dost nežádoucích učinku, nevíte jakých?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    tak jsem dnes byla ve speci.urolog.centru na Bojišti v Praze a mudr říkal, že mám příznaky hyperaktivního močáku, dostala sem deník a mam si do něj psat, kolik jsem toho vypila a kolik vyčurala za jakou dobu, v pondělí to tam odnesu a podle toho mi pak snad určí medikaci, ach jo, už aby se to vyřešilo!
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    PSYCHEE: .. já nechci vypadat jako chytrá, fakt ne :o( a nechci vám do toho furt povídat, :o( .. ale mluvím prostě na základě toho, co jsem zažila.
    Myslela jsem, že je to indiviuální v tom smyslu, že na každého něco jiného. Někdo chytně zánět rychleji po prostydnutí, někdo rychleji, když na tom není dobře po psychické stránce, někomu alkohol zas až tak nevadí, někomu stačí trocha /viz Kateřina/ .. chce to věci vychytat a dávat si prostě pozor.
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    KATERINA:
    MADELEINE: aha, tak to jsem netusila....tak snad aspon strik no ,)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    PSYCHEE: .. to je u každého individuální právě.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    tak u mě zhruba třetina těch problémů bylo den po večeru s pár skleničkama vína... a už ty následky nést nechci :(
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    MADELEINE: souhlas. nemyslim, ze je treba se nejak omezovat ve vine, pokud to clovek proklada sklenicemi vody a neda 2 litry. flaska vina podle me uplne vpoho.
    v obdobi, kdy jsem byla nachylna k infekcim, jsem je mivala po "parbach", ale co si tak vzpominam, tak vzdy jen po tvrdem alkoholu, po vinu snad nikdy....vino bych si byt KATERINOU neodepirala ,)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    KATERINA: Já myslím, že ne. Když dodržuješ opravdu způsobný pitný režim /celoročně/ a pijdeš jen příležitostně, tak bych problém neviděla .. hlavně by se neměl pít alkohol, když zánět probíhá, nabíhá, nebo končí. A nejhorší je tvrdej.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MADELEINE: co mě hodně mrzí je víno, te'd už si jed tak dvakrát srknu od přítele, jinak se krotím a není to tak příjemné :(
    snad ta přísnější opatření nejsou nadoživotí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam