• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    chemoterapeutika jsi dobrala komplet?

já si pořád nejsem jistá, jestli tělu víc pomůže to dobrat a nebo do sebe tu agresivní léčbu cpát až do dobrání...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MIDORI: zato mě to s přestávkama drží cca od poloviny prosince. Přeléčila jsem se nějakými chemoterapeutiky - a jako tehxy dávno to pomohlo jen na pár dní.
    Piju dostatečně, chodím teple oblečená, ... vůbec netuším, proč to zase začalo.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    po deseti letech? to je "uspech"...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Heh, tak po 10!! letech zčisnajasna znova. Bakteriologického původu to není, tak čert ví zas. :/
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    mne v ankete chybi neco jako "kdyz je to mirny, samolecba, kdyz nezabere, k lekari"

takhle se nemuzu rozhodnout pro odpoved
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    JE TO OPRAVENÉ, V ZÁHLAVÍ..
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    alternativní léčba jako homeopati, čínská medicína, léčitel...
    samoléčba- horká vana, jako že s tim prostě nikam nejdeš a čekáš, až to samo odejde
    KAREN
    KAREN --- ---
    jj, jakej je presne rozdil mezi samolecbou a alternativni lecbou?? to prvni vypada skoro jako podmnozina toho druhyho;) ... a klidne by to mohlo bejt v zahlavi rovnou, ne?
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    SSAMIAD: povolený počet hlasů na osobu: 1 a já se nemůžu rozhodnout...
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    NA NÁSTĚNCE PŘIBYLA ANKETA
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: aaa, cystoskopie....dělali mi ji dvakrát...nic moc příjemnyho, ale dá se to, jen pak budeš po výkonu trochu krvácet při močení a bude tě to pálit a bolet, ale druhy den už nic:)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Jupi, tak mam vysledky v poradku, jak z pochvy, tak z mocaku, ale jeste se mam objednat na cystoskopii.. :(
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BONIE: .. věřím, já bych za indickou medicínu /např. ajurvédu/ dala ruku do ohně. Nikdo mne nepřesvědčí o tom, že ty jejich procedůry a bylinkové nefungují /narozdíl od klasické petrochemické medicíny/ spolehlivě a skutečně zdravě.
    BONIE
    BONIE --- ---
    MADELEINE: no to rozhodně.. mimo to doporočuju i akupunkturu.. já jsem objevila jednohu skvělého pána, který to umí a z výsledků jsem více než nadšená.. myslím tak všeobecně, ne jen tyto problemy
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BONIE: .. ha, geniální ti výchoďané :o)

SSAMIAD: .. tak mně se to asi vystřídalo naopak. Díky Bohu. Na žaludek je nejlepší nastrouhaný zázvor s bio medem, lžička před jídlem.
    BONIE
    BONIE --- ---
    MADELEINE: ne, čínská medicína na to přišla .)
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MADELEINE: období žaludku sem měla mezi 15-20rokem, pak to uplně odeznělo a vystřídal to močák
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    SSAMIAD: Máš pocit, že Ti na psychiatrii pomohou? Já mám někdy nervy z něčeho /začně se to u mne poslední dobou projevovat hlavně přes žaludek/, o čem ani nevím, že by mohlo být příčinou nervů.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    jojo, ale pořád se s tim nemužu smířit, že bych tam měla jít, jelikož mam pocit, že jediny psych.problemy mam z močáku
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SSAMIAD: to uz ti tady nekdo radil driv, nebo se pletu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam