• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    příčiny, léčba, životní styl, rady a diskuze

Jak nejčastěji řešíte problémy s močovým měchýřem?

26 hlasy od 20 respondentů

rozbalit záhlaví
      ECLECTICA
      ECLECTICA --- ---
      KATERINA: dobrala, brala jsem to jen 4 dny.
      KATERINA
      KATERINA --- ---
      chemoterapeutika jsi dobrala komplet?

já si pořád nejsem jistá, jestli tělu víc pomůže to dobrat a nebo do sebe tu agresivní léčbu cpát až do dobrání...
      ECLECTICA
      ECLECTICA --- ---
      MIDORI: zato mě to s přestávkama drží cca od poloviny prosince. Přeléčila jsem se nějakými chemoterapeutiky - a jako tehxy dávno to pomohlo jen na pár dní.
      Piju dostatečně, chodím teple oblečená, ... vůbec netuším, proč to zase začalo.
      MIDORI
      MIDORI --- ---
      po deseti letech? to je "uspech"...
      ECLECTICA
      ECLECTICA --- ---
      Heh, tak po 10!! letech zčisnajasna znova. Bakteriologického původu to není, tak čert ví zas. :/
      PSYCHEE
      PSYCHEE --- ---
      mne v ankete chybi neco jako "kdyz je to mirny, samolecba, kdyz nezabere, k lekari"

takhle se nemuzu rozhodnout pro odpoved
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      JE TO OPRAVENÉ, V ZÁHLAVÍ..
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      alternativní léčba jako homeopati, čínská medicína, léčitel...
      samoléčba- horká vana, jako že s tim prostě nikam nejdeš a čekáš, až to samo odejde
      KAREN
      KAREN --- ---
      jj, jakej je presne rozdil mezi samolecbou a alternativni lecbou?? to prvni vypada skoro jako podmnozina toho druhyho;) ... a klidne by to mohlo bejt v zahlavi rovnou, ne?
      KATERINA
      KATERINA --- ---
      SSAMIAD: povolený počet hlasů na osobu: 1 a já se nemůžu rozhodnout...
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      NA NÁSTĚNCE PŘIBYLA ANKETA
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      MIDORI: aaa, cystoskopie....dělali mi ji dvakrát...nic moc příjemnyho, ale dá se to, jen pak budeš po výkonu trochu krvácet při močení a bude tě to pálit a bolet, ale druhy den už nic:)
      MIDORI
      MIDORI --- ---
      Jupi, tak mam vysledky v poradku, jak z pochvy, tak z mocaku, ale jeste se mam objednat na cystoskopii.. :(
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      BONIE: .. věřím, já bych za indickou medicínu /např. ajurvédu/ dala ruku do ohně. Nikdo mne nepřesvědčí o tom, že ty jejich procedůry a bylinkové nefungují /narozdíl od klasické petrochemické medicíny/ spolehlivě a skutečně zdravě.
      BONIE
      BONIE --- ---
      MADELEINE: no to rozhodně.. mimo to doporočuju i akupunkturu.. já jsem objevila jednohu skvělého pána, který to umí a z výsledků jsem více než nadšená.. myslím tak všeobecně, ne jen tyto problemy
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      BONIE: .. ha, geniální ti výchoďané :o)

SSAMIAD: .. tak mně se to asi vystřídalo naopak. Díky Bohu. Na žaludek je nejlepší nastrouhaný zázvor s bio medem, lžička před jídlem.
      BONIE
      BONIE --- ---
      MADELEINE: ne, čínská medicína na to přišla .)
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      MADELEINE: období žaludku sem měla mezi 15-20rokem, pak to uplně odeznělo a vystřídal to močák
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      SSAMIAD: Máš pocit, že Ti na psychiatrii pomohou? Já mám někdy nervy z něčeho /začně se to u mne poslední dobou projevovat hlavně přes žaludek/, o čem ani nevím, že by mohlo být příčinou nervů.
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      jojo, ale pořád se s tim nemužu smířit, že bych tam měla jít, jelikož mam pocit, že jediny psych.problemy mam z močáku
      MIDORI
      MIDORI --- ---
      SSAMIAD: to uz ti tady nekdo radil driv, nebo se pletu?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam