KOLLUCHA: fakt se cejtim trapne za to, ze jsem se te takhle dotkla, i kdyz to nebylo tak mysleno a ani mi po zpetnym precteni toho prispevku neprijde, ze bych napsala neco hroznyho, coz je pravdepodobne chyba na moji strane, protoze se mi to stava opakovane.
vztahla jsem si to na sebe, protoze jsem na tohle fakt hakliva. hodne let jsem si pripadala menecenna, ze jsem nechodila na gympl, ze jsem nechodila na vejsku na urovni, treba cvut, ze jsem neudelala a ani neudelam zadnou karieru a nejvtipnejsi je, ze jsem se tak cejtila castecne i kvuli konkretnim 2 lidem z mensy, kteri maj zalibu v urazeni a ponizovani lidi. a klidne je budu jmenovat, treba je tu nekdo zna, alena n. a jindrich p.
jeste ted se v urcitejch kruzich stydim za to, ze jsem kancarska krysa, ze delam praci pro cvicenou opici. fakt jsem na to hakliva a z toho prisevku mi chybne prislo, ze mi zase nekdo podsouva, ze jsem blba, kdyz jsem nemela na zakladce ani na stredni vynikajici vysledky a nechodila jsem na gympl. slapla jsi mi na kuri oko.
prosim te a iq ja neberu, ja jsem pro pobaveni dokonce primo genialni, naposledy mi to tvrdili v tom blazinci, tak urcite! :) opravdu nejsem genialni, fakt ne a o iq testech si myslim svoje.