• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MAJKA: Jako treba do sadu (Jak jsou tam ty lavice pod kastanama s vyhledem na Prahu)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    VALKYRA: Hele ale tak po 3 hodinach by vas mohlo omrzet platit za sodovku 50 kc a treba budete svolni se premistit na Letnou na pivaka, co rikate?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    POZITRON: řekl bych, že se bude někdo zapojovat pořád, takže to nebude úplně ustálená skupina. Já to se svým antré vidím tak po 4 hodinách
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    POZITRON: Neboj, my rádi uděláme místo pro další lidi! I kdybychom fungovali třeba deset hodin ;-)*
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALKYRA: jasny, jen zapojit se do skupiny, ktera uz funguje 2 hodiny, muze byt pro nekoho obtizny.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Doufám, že tam plánujete být dlouho, protože já se tam dostanu až někdy večer a nerad tam bloumal jak slepá kočička, marně hledajíc knížku :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    No tak nevím kdy, ale navrhnu podobnou akci, s konáním U Sadu pod žižkovskou věží. Tuhle akci nevim kdy, ale nejspíš časem vyhodnotím jako nevyuzitelnou. Moje pracovní praxe mě za blíž nespecifikovaný období vyprofilovala tak, že vím do které hospody chci a nechci jít, a název craperie to nijak neovlivní. Patera mám rád, ale v knajpach bez vytoce stojí pivo vždycky za hovno. Krom toho na Letnou se kouknu jen když zavřou blanku. Příště
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ale co, prace pocka. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALKYRA: v pracovni den v 15? :-o
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PALEONTOLOG: červen už je v sobotu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: sice to nemám ve sloupečku, ale tuším se to hádali na červen, abych mohl spát na lavičce, ve sloupečku.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    ZUZKAOU: Díky za tipy:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    zjistil jsem, že mám docela dobrý pocit, když v trellu přetahuju úkoly do sloupečku "hotovo" a ono to tam tak hezky přibývá. Prostě nění to jenom o tom, že to co se musí zmizí, ale je tam i vidět, že se fakt něco udělalo.

    A abych spatlal páté přes deváté - co to zakalení, o kterém jsme tu v zimě mluvili, že bysme udělali až bude zahrádkové počasí? Já bych řekl, že čas nastal. Co myslíte vy?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATROPOS: no právě...

    hele nechala bych se psychiatričkou doporučit do NUDZu na konzultaci. Nebo do nějaké fakultky, kde se místní psychiatři s neurologama kamarádí nad výzkumem a tedy se případně sejdou oba nad tvými výsledky zaráz a budou o tom společně hovořit a něco vymyslí.
    MAOAMAM
    MAOAMAM --- ---
    ATROPOS: ja som mala epi zachvat 2x, kvoli tomu som teda sla na psychinu kde mi zistili adhd (nijak to spolu nesuviselo) predpisali na to stratteru aj ked este nevedeli ci som epileptik alebo nie.. Ale pocula som konspiracnu teoriu ze farma priemysel je rad ked mas epilepsiu pretoze si pak na nich zavisla tak nevim
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    ZUZKAOU: ..tak stimulanty jsou, co vím, všechny léky na ADHD. To teda potěš koště:( Kdybyste někdo věděl o konkrétním doktorovi, co se zabývá ADHD/ADD epileptiky, tak díky moc.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATROPOS: hm - hledala bych nějakého dalšího doktora. Respektive zvýšená ciltivost po víceméně stimulantech je docela logická, ale tohle chce někoho, kdo do toho vidí.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    AXTHEB: Jedná se mi o to, jestli někomu k tomu dali komentář jeho doktoři. Já přišla k diagnóze epilepsie rok a něco potom, co jsem měla napsanou Stratteru (do té doby jsem byla "děvče s nízkým tlakem" - mám záchvaty bez křečí). Psychiatrička se o možném linku vyjádřila mlhavě a neuroložka se tváří, že případná kolize s epi je spíš záležitost psychiatričky. Každopádně se mi zvýšila citlivost vůči provokačním faktorům, tak mi vrtá hlavou jak moc to může nebo nemusí souviset.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ATROPOS: Mel by to konzultovat s neurologem, imho.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Ahoj, je tady nějaký epileptik na ADHD medikaci? Pokud jo tak na jaký? Řešil doktor, jestli vzhledem k epi je lepší Strattera nebo Ritalin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam