• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    KOLLUCHA: Z podobnych duvodu jsem prestal brat wellbrutin. Dekuji za prani, zkusim to jeste vydrzet a doufat ze to prejde, protoze takto je to neunosne. 90 tf/s je dost. Zhorsuje mi uzkosti. Budu se snazit dobrat krabicku a doufat ve zlepseni.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MOTTE: Držím palce! Mně se to sice neupravilo, ale obvoďačka mi změnila léky na vysoký tlak a je to mnohem lepší.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOTTE: jo, muzes, vydrz. a pri kazdym zvyseni davky se to pak zas na chvili muze vratit.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Beru 3 den atomoxetin a pocituju zvyseny pulz klidovy rezim o 20. Muzu cekat zlepseni? Je to dost neprijemne a zvysuje to me uzkosti.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PALEONTOLOG: nad barem u Zvonečku je klasickej výčep, ale ten stránky nemá, ten na to sere, tak kdyby měl někdo fakt potřebu, není problém.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: z moji strany jde o navyk ani ne tak na alkohol, jako na pomer cena vykon. přecejen když člověk vypije těch minimálně pětset piv ročně, tak už má ve zvyku koukat na cenu. tím jako nechci frflat jako obvykle :-P
    tahle hospůdka má taky něco do sebe https://mapy.cz/zakladni?x=14.4713315&y=50.1265703&z=18&source=firm&id=13099405 , je to u metra, dobrého jídla a pití dostatek. tím nechci říct, že na tom podniku trvám..., jen by mi to tímhle směrem jako nejspíš nevadilo.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    V těch hospodách se neplatí ani tak materiál, jako spíš servis a nájem. Holt každá sranda něco stojí. Období pro dudget verzi "vytáhneme basu piv do lesíka" už jsme letos minuli. Ale zas Alcron to taky nebyl a nescházíme se tak často, tak se to asi dá, ne?

    Jinak nejsem proti tomu, aby se příště šlo jinam, ba naopak. Ne že by mi tady něco vadilo, ale prostě radši navštěvuju různé podniky.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    KOIRA: Jj na to, že ty limči dělají ze sirupu a sodovky, to stojí celkem dost. A opravdu všude. Kdybych nebyla líná, tak si je vyrábím doma sama, žádná velká věda to není ;-)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Já jsem si říkala, že bychom mohli zajít příště do Žluté pumpy. Je to taky mexiko, ceny jsou mírnější. Asi před deseti lety jsem tam párkrát byla a líbilo se mi tam :-)
    Žlutá pumpa – Taco bar v blízkosti Náměstí míru
    http://www.zluta-pumpa.info/
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    Je to Karlín a hospoda s malýma pivovarama, tak se trochu ptám, co jste čekali.....a na limonádách rejzujou všude, to je smutná pravda.

    Jsem asi málo náročná, ale prislo mi to v pohodě. Asi bych se taky nezlobila, kdybych platila míň, ale to si holt musíme vybrat jinej typ podniků.

    Příště půjdem na Plzeňskou někam do dělnický čtyřky! Myslím, že jiný budou nejen ceny, co mám tak poslední půlrok možnost sledovat :D

    Jinak společnost bezva, ráda jsem vás poznala.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    jako levný to tam neni, vo tom žádná. Ale na to, že jsem chtěla ze slušnosti dát jedno a odejít, páč mě sral svět a bolela hlava jste byli nakonec příjemná společnost :D.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOLLUCHA: aha, tak to jsem si myslel, že za límci (ve příchutí) nemůžou chtít víc než tři pětky. Krucinál fagot. Oni ty pivka dost střídají tak cena litá, to bych pochopil. I ta majcina třetinka nealka byla výživná :-))
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PALEONTOLOG: Ta tvoje zázvorová limča bez zázvoru stála 52 korun, takže pivko vyšlo na 41,60 za kus. Mně to zas tak strašné nepřijde, ale trochu mě zaráží, že na stránkách nikde nemají cenu piva uvedenou.

    CYBERWOLF: Jídlo nebylo špatné a mělo některé výrazné klady, ale představovala bych si, že bude výrazně víc kořeněné a ochucené na to, že to mělo být mexiko. A teď nemluvím o chilli, ale o římském kmínu, paprice, koriandru, oreganu, limetě a dalších. Překvapivě nejlepší kulinářský zážitek pro mě byl Majčin karamel. Ale i v tom mi chyběla sůl :-))

    Když to celkově shrnu, tak to pro mě byl velmi příjemný zážitek. Společnost 5/5, jídlo 3,5/5, hluk 2/5. Ráda se příště dostavím na samé místo, ale kdybychom měli jít jinam, tak bych neprotestovala moc hlasitě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: já jsem na speciály zvyklej, vc.jejich ceny, ale ať počítám jak pocitam, ta desítka kamenice vyšla min na 45 vočí. Bohužel, pil jsem Kamenicky speciály v Nový včelnici před dvěma lety a staly ty tři pětky. Chci tím říct, že fakt, že to pivo někdo přiveze dodávkou z Tabora do Prahy pro mě není důvod platit takovou přidanou hodnotu.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PALEONTOLOG: Pivovar Šedivák má super pivo asi za tři pětky, ale to už bude hádám mimo tvoji dojezdovou vzdálenost. Vlastně, do Bohnic je to šílená štreka odkudkoli, kromě Bohnic.

    Je to složitý...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: jo ale za mě je prostě 260 kachli za 5 desítek a vodu s ledem dost. A to jsem ani nejedl, s takovejmaá pohostinskejma službám bych brzy přišel na buben. :-/
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    CYBERWOLF: Já bych klidně dala ty 3 krále :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Bylo to tak dobrý, že to budeme muset někdy zopakovat.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Chtěl bych poděkovat za společnost. Dámy byly okouzlující, nápoje osvěžující, prostředí hlučné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam