Čau,
TLDR: mam iOS aplikaci která mi pomáhá a chci jí zveřejnit, pojďte mi jí pomoc otestovat a odladit.
Osobně řešim dopady ADHD a souvisejících bonusů, jsem ve fázi kdy už toho mam fakt plný zuby a přestává to bejt taková legrace, jako bejvala. Je to hodně daný kombinací věku, komplikovaný rodiny, náročný práce a představy že v životě budu dělat ještě něco jinýho než vydělávat a odevzdávat prachy a řešit průsery. Neni tam nikde žádná rezerva, je to všechno na krev. Zmagořil by z toho i normálně vybavenej jedinec, natož pak talent jako já.
A teď:
Od přírody hledám vždycky ultimátní řešení. Zapomínáš? Tak si to piš na papír. Ztrácíš ty papíry? Tak si to piš do telefonu, ten máš vždycky u sebe. Máš v tom strašnej bordel, protože na tenhle typ poznámek ty aplikace nejsou stavěný? Tak si napiš vlastní aplikaci. A rovnou do ní taky zabuduj dynamickou prioritizaci činností abys furt nebyl paralyzovanej ve stavu “tyvole nevim co dřív”. A rovnou tam taky dej nějakou formu notifikace, která ti bude připomínat, cos to vlastně chtěl před těma dlouhejma dvaceti minutama dělat tak důležitýho. A když už máš tolik dat o těch činnostech a prioritách a o tom jak se ti to historicky dařilo plnit, tak to můžeš pak udělat AI engine, kterej ti bude pomáhat navrhovat denní rozvrh tak aby bylo to plánovaní dlouhodobě udržitelný, optimalizovaný na tvojí spokojenost (výkon, deadliny, nezapomínat na rodinu, nezapomínat na sebe, prostě všechno na max i když je toho fakt hodně). OK, no a když už jsi na tom spálil tolik času, tak to nabídni ostatním, ne? Post covid brain fog, pracovní vyhoření, post traumatickej stresovej syndrom, nesoustředěnost, work-life balance, prokrastinace, to jsou celospolečenský témata který jsou na titulkách a v prime-time slotech mainstreamovejch medíí, tak by to někoho zajímat mohlo, ne?
Tak jsem tady, a řikám: prosimvás pojďte mi to pomoc otestovat. Nic vám za to nedám, protože nic nemám, jenom doživotní free account. (pokud se to chytí, dříve či později to budu muset zpoplatnit, abych nepřišel na buben, ale prvních x uživatelů to bude mít free forever).
Chci všechny co to zajímá, odborníky, diagnostikovaný, diagnostikovatelný, ne-ADHD lidi který jsou prostě jen víc zaměřený na produktivitu. Myslim, že to je užitečný pro všechny ale asi nejvíc z toho budou benefitovat hardcore ADHD lidi, který to posune směrem od invalidního důchodu ke kreativnímu svobodnýmu životu (o to jde mě, je to původně psaný primárně pro mě).
Co vy na to? Chcete někdo invite?