prosim vas, uz opravdu ve svem pokrocilem veku chci zacit aktivne ridit, ale mam strach, ze ztratim pozornost a zpusobim nejaky nestesti anebo ze pojedu na autopilota a nebudu pak umet rychle zareagovat na cizi chybu, protoze budu myslenkama nekde jinde nez za volantem.
ridicak mam z roku 2010 a v autoskole mi to slo dobre, nemela jsem zadny problem, bavilo me to, ale ted se nemuzu dokopat. jeste mezitim probehly nejake snahy kolegy z byvale prace, takze jsem parkrat ridila sluzebni auto na prazdnych ulicich nebo polnich cestach, ale to uz je tak 7 let a jinak nic.
dneska jsem jela autem s kamaradem aspergerem, co ma podle me ADD a prislo mi, ze ridi docela dobre, ale pak vypravel, jak se zrovna dnes rano malem vyboural na dalnici pri odbocovani do jineho pruhu, protoze se podival pouze, jestli nekdo nejede za nim, ale ne uz, jestli nekdo nejede pred nim a to je podle meho presne chyba z nepozornosti.
je tu nekdo, kdo ma strach ridit, ale zaroven vi, ze by mu to hodne usnadnilo zivot? vidina toho, ze naskladam deti do auta a nekam je odvezu, je opravdu lakava. proti tomu s nima jet MHD nekam se 3 prestupama, to je s nasima klukama obcas ocistec, protoze nevydrzej v klidu a tichu sedet a ja vzdy jen cekam, kdy nas ridic vykaze. divim se, ze se to jeste nestalo. :) pred par dny jsme jeli s jednou maminkou a jejim synem na vylet a bylo videt, ze se za nas v autobusu ponekud stydi. :)