QUANTI: Podle mě si tím řeší nějké úzkosti. Nechci se v tom vrtat, protože neumím (asi) dostatečně empaticky komunikovat a žena si (podle mě) nechce nic připoustit. Ale když je ve stresu, vytře i 2× za den. Takže to nebude úplně něco jako "extrémní čistotnost". :)
No nic, soustřeďuju se abych dneska dokončil výběh pro králíka - o víkendu jsem to nějak nestihl, za to mám novou sponkovačku a zvládl jsem vyreklamovat špatný rozměr sponek na přichycení pletiva. Žena chce na terase kytky, králík tam zůstat nemůže. On by sežral i vánoční stromek.
Na druhou stranu, vymalovat v ložnici jsem nezvládl a odkládám to už asi 3. měsíc. Malování je voser. Teda já budu muset škrábat, to je ještě větší voser. A nakonec uklidit - proto před malováním kolabuji tak rok dopředu. A taky mi to trvá po těch letech spíš déle, než že bych to zvládal se zkušeností rychleji... Zkusím se k tomu promeditovat na konci týdne... Já to vlastně jedeme v sobotu na konferenci, to nemůžu... Tak možná ten další víkend...
BTW: taky vás tak "pruděj" ty červený vlnovky pod nespisovnými výrazy (dýl -> déle)?