UNREALONE: Od loňského listopadu si vedu odrážkový deník (podle metodiky Bullet Journal). Ne úplně důsledně. Koukám, že tu vložku ve dveřích v koupelně jsem ještě pořád nevyměnil (takže furt nejde zamykat). Ale jinak mi to přijde fajn. Ačkoli jsem hodně IT pozitivní, tak přeci jenom jsem vyrůstal v době "tužka papír" a tak mi to i více vyhovuje. Plus ten okamžik, kdy to musím napsat/přečíst, který umožní tu hlavu přepnout a zaměřit na to co píšu/čtu - "k nezaplacení".
Občas zapomenu, protože jsem třeba na akci, zrovna přijdu domů fakt pozdě, nebo tak něco. Tak si zkusím udělat souhrn za 2 - 3 dny (před koncem roku jsem vynechal skoro týden). A jedu dál. Každý okamžik skýtá nový začátek, nový pokus se o fous zlepšit. Akorát bych potřeboval nějak "indoktrinovat" syna, aby si včas vytvořil alespoň nějaké návyky pro další studium a práci.
Nicméně už asi 2 měsíce marně sháním nový deník. Rozměr A5 (přesně A5 - 148×210 mm) Černé tuhé desky, 100 (zhruba) čistých (bez linek, čtverečků či teček) listů, šitá vazba (poctivá V8), vnitřní kapsa, guma na zavření, poutko na pero, cena do 200,- (ten můj jsem loni koupil náhodně v Lidlu za 50,-). Taková blbost, ale nesehnatelný. Budu muset obvolat vytipované reklamky, které nabízí něco podobného na tisk a pokud mi zaručí parametry, tak objednat asi v 10 - 20 kusech kvůli minimální výši objednávky (byť bez potisku). Mít něco jiného by mě dráždilo. :)
Koukám, že jsem poslední dobou nějaký ukecaný... :)