RANDOM_NIGHT: tohle jsem měl dřív hodně
V práci jsem měl pocit že mi to nejde a tak musím pracovat déle. Po práci už bylo pozdě a tak jsem nechtěl jít hned spát protože přece ještě něco musím stihnout mimo práci, pro zábavu atd. Když jsem šel spát tak jsem měl pocit že nežiju a když ne tak jsem byl unavený.
Jak to vidím já tak základ je vždycky spánek, dostatečně pít a hlavně nezačínat den se stresem že to bude zase na hovno. Ideálně to chce o víkendu dostatečně odpočívat a před týden brzo-ish vstávat a fakt neponocovat. Když chci tak bez problémů začínám pracovat kolem sedmé. Znova zdůrazním pozitivní nastavení - když jdeš spát s tím, že zítra tě čeká velký špatný a ráno otevřeš oči a už jsi ve stresu tak to není dobrej předpoklad pro to že budeš mít dobrej den. Docela mi pomáhá před spaním si vizualizovat jak se ráno vzbudím v dobré náladě. Možná si řeknete že je to blbost že to nestačí si to přát. Já mám občas depky a někdy zas takovou náladu kdy si říkám, že všechno se nějak zvládne, prostě že se vrhnu do života s tím že to půjde. Přesně tohle si snažím před spaním vsugerovat že budu ráno mít a často to i zabere.