AXTHEB: Jo plan je zacit to delat jako konicek a zkusit jestli se tim za par let budu schopny uzivit, nasel jsem si nejake kurzy ale vsude minimalne pul roku dopredu narvano plus na cokoli vetsiho nemam prostory takze zatim jen vyrezavani ktere jsem schopny delat i v byte. Chci pak zkusit sehnat par lidi se kterymi bych nekde v okoli za Brnem pronajmul nejakej prostor na dilnu. Ale vsechny to jsou plany do budoucnosti no.
MART1NKA: Ja jsem obor zmenil uz nekolikrat kompletne. A i kdyz jsem delal treba v ramci jedne firmy tak jsem menil co rok dva pozici na uplne neco jineho. Ale je to problem a zaroven se udrzet financne na mire kde jsem schopny se uzivit.
Vyhoreni uz resim tak nejak dlouhodobe, ale spis to kombinuju silnou prokrastinaci a tim ze proste mam blok a nedokazu se donutit pracovat takze za den realne udelam treba jen 3 hodiny, ale dalsich 8 se k tomu snazim dokopat a pak mam pocit ze jsem celej den makal, nemam zadny volny cas na nic a jsem akorat nonstop unavenej. Pak je pruser a mam deadline a treba dva dny jedu skoro v kuse abych to dohnal a zskoncil na konci mesice s hodinama nekde na urovni abych se uzivil a stejne se s financema placam nekde na urovni z ruky do huby. Pres zimu neco ujezdim a v lete to projezdim na motorce po evrope coz je vzdycky jedinej takovej svetlej bod v dali co me drzi pri smyslech.
Plus jeste deprese a dalsi veci jako dlouhodoba izolace, celej zivot jsem sam a tak. Kvuli tomu jsem se i treba stehoval z Prahy do Brna protoze v Praze jsem nemel prakticky nikoho a v Brne mam alespon nejake kamarady a socialni aktivity. Nekompatibilita s tim byt extrovert kterej o samote zacina silet a zaroven ADHD/nejspis i neco z aut "weird" ktery dela udrzovani a navazovani novych socialnich kontaktu vsechno jen ne jednoduchy je dost peklo.