• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WOLFGAR: zjevne sme podobni a fakt sem tu stratteru zobal poctive kazdej den k snidani dve ty max tablety dva roky...nic bohuzel.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ja jsem na tom uplne stejne a obcas to neni vesely, treba odolnost vuci lekum na bolest je pekne na prd, zvlast treba u injekci u zubare. Byl jeden jedinej preparat kterej mi celkem slusne zabiral a ten presli pred par lety vyrabet. Od te doby doatanu maximalni davku toho co je a pak trpim.

Stratteru jsem nemel, ale Atomox coz je myslim na stejnem principu a mel jsem to stejne akorat jsem necitil ani to placebo a jdyz jsem vysadil tak jsem taky necitil nic. Nicmene co jsem to resil s doktorem tak je prej hodne dulezity brat pravidelne, ve stejnej cas a nevynechat coz pro me je naprosto nerealne, ja nezvladnu pravidelne brat tyden antibiotika natoz neco nekolik mesicu. Ted jsem na ritalinu kterej si lupnu narazove prodle potreby a ten efekt citim i kdyz se snazim drzet na mensich davkach nez by byly asi uplne efektivni kvuli vysokemu tlaku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Neni to problem uplne, neznas ze bys to mohl mit jinak takze te to nijak nevzrusuje...vyhodou je ze nemivas sklony k ruznejm vedlejsim efektum a tak, takze to skutecne neni uplne zlej trade-off, ani ofiko farmak co se tyce ani tech neofiko.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Takovou odolnost vůči "fetu" bych nechtěl :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Takze kdyz sem ze dne na den prestal papat 200mg (myslim) strattery, tak sem to bral jako finalni experiment ktery muze dokazat ze mi.to vubec nic v hlave nedela..bohuzel sem se nemylil. Nic.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja..nejsem uplne dobrej na porovnavani.. snesu strasne moc a vetsinou dokud neberu max davku ani to necejtim ale vysazovani tech vetsich paleb neni zadna sranda tam udelas zbrklost a muzes skoncit pod vlakem. A to mam bmi 18 az 18.5
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    VON_GILOTINE: Tohle mám vyzkoušený jen s Tritticem, kde při posledním pokusu trvalo tak pět dní, než jsem začal být cholerickej labil.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ALONSY: porovnavam to jakoby s adeckama. Tam nevezmes jeden den a uz ti ujizdi ruzne malinko podlaha emoci. A po 20h uz zacne bzucet v hlave a psk zacne ujizdet zavrat
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Akorát s léky tam byl ještě ten "plus" v podobě náhodných super nevolností a usnutí na půl dne.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OCTOPUSS:
    VON_GILOTINE: mám vysazenou asi druhý měsíc a taky nic moc nepozoruju. Občas je to dobrý, občas příšerný, ale to bylo i s léky..
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    OCTOPUSS: Klidne druhej den :-D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    OCTOPUSS: hmm tak to me mrzi.. ja mezitim dosel na max davku a lupal ji tak rok nez sem si to priznal.
    Finalnim hrebikem do rakve bylo ze kdyz sem max davku ze dne na den vysadil nesatlo se vubec nic...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Za jak dlouho po vysazení Strattery jste začali pozorovat zhoršení? Teda pokud to někdo zkoušel :)
    Snažím se vyzkoumat, jestli to počáteční zlepšení bylo placebo nebo ne, protože od tý doby nepozoruju žádnou změnu, a začínám pochybovat, že to něco dělá.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Zrovna na mňa vyskočila spomienka z minulého roku. :)

"Mám v kuchyni dvojo hodín. Je medzi nimi aktuálne 2 hodiny rozdiel. A ani jedny nejdú správne. Som ten posun času asi úplne nezvládla."
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DRABICZ: Super, zas budem mat par tyzdnov v byte kazde hodiny inac. :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    A teď vám do všeho hodím vidle - prý se o víkendu mění čas! (sotva jsem si sladil biorytmus, a začala se projevovat výkonnost, tak můžu jet znova)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: U nas zda sa len ja, takze ziadne pochopenie..
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PAKOBYLKA_: Ono to bola asi posledna moznost vidiet este kamaratku. Takze aj ked by som za inych okolnosti vsetko ine zrusila, toto proste neslo.

Obzvlast, ked som takto oca nestihla o den, ked este vnimal. Nebolo mi dobre a tak som posunula cestu z obvykleho stvrtka. Premoct sa a zvladnut to, tak si este povieme aspon par slov.

Ale teda chaosim dnes strasne moc. Zajtra to snad bude lepsie.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SHARKIE: Ano, otec mi ten kufor podaval :D na malomeste samozrejme :D boze. Ale sme taka cela rodina, zabudame vsetko vsade, chodime neskoro, stracame sa.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Raz za mnou bezal oco s kufrom! :D Odvtedy ma zacali vyhadzovat rovno pred stanicou, nech to ked tak aspon nevidia. Ale na tanieri som to mala od mamy este asi 20 rokov po tom. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam