• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VON_GILOTINE: moja trvala "len" tristvrte roka nastastie. ale je to velka bolest, ked bol clovek na zakladke a strednej dobry student.
    bakalarku sa mi podarilo nejak zmanazovat tym, ze som chodila do kukane v ucebni kde neboli ziadne distractions. diplomka uz nesla, nezvladla som ani zacat. hodiny som pozerala na kurzor vo worde a trapila sa. k terapeutovi nesla.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MART1NKA: pojd mi. Total stejnej pribeh. Jen sem.se z ty deprese dostaval pomalu 10 let nez sem zjistil ze vedle ni a pod ni je adhd svine
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: keby som vtedy vedela, co to je ADHD tak by ma mozno nevyrazili :D resp neodprokrastinovala by som tu diplomku a neskoncilo to silenou depresivnou epizodou sposobenou vycitkami z vlastnej neschopnosti.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    No taky jsem to párkrát slyšela. Hlavně než mě vyrazili ze školy.
    Život. :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHARKIE: Tak mam pocit, ze RANDOM_NIGHT: neumyslne vynalezla nejrychlejsi diagnosticky test ADHD :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WOLFGAR: Ja som si to ešte aj preložila 😁
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jenom s drobnou zajmenou v rodu jsem to zcela automaticky precetl hlasem sve maminky....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja poslouchal ze je to jeste horsi pac jsem chytrej takze to prece delam zj3vne este naschval..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SHARKIE: „Kdybys byla hloupá… jenomže ty jsi jenom lempl!“
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VON_GILOTINE: Jojo, "ona by bola taka sikovna, keby nebola tak leniva" som si uz aj pred cudzimi vypocula asi milionkrat.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    (A s tim spojeny label lenosti a podobnych)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SHARKIE: jojo. To teda. Pomaly rozjezd, naopak ten klid mysli s prichodem noci, kdy muj mozek prestane byt pretezovan tim, ze furt lape po co nejvic podnetech odjakziva, coz je z jejich strany oznacovano jako zbuhdarma ponocovani.. nechapou ze ten rozjezd je uplne opacny a rano mi proste z principu zmateneho hemzeni lidi a individui nevyhovuje
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DR_NIKITA: Ok, zkusím, děkuju. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DR_NIKITA: dobry tip!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Mě ještě dost pomohlo brát zároveň se Stratterou tabletku probiotik, doporučuju!)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mne dnes doslo, preco mam tie rana cely zivot take narocne. V podstate som vzdy mala v blizkom okoli len "normalnych" ludi, vacsina navyse este ranne vtacata.

Ja zacinam rano fungovat fakt pomaly, hlava dost chaosi, kym sa trochu preberie a jak zacne odo mna okolie este vyzadovat funkcnu spolupracu, tak zacnem panikarit a chaos len dalej narasta.

U mamy este narazam na to, ze nic nespravim spravne, ani v spravny cas, tak je to rano u nej este plne poznamok k tomu, jak som neschopna. Dnes som to cele sledovala tak nejak z nadhladu a prehravala si poslednych 40 rokov a nechapem, ze som si to nikdy skor nevsimla.

Ale je fajn, si to cele uvedomit a konecne to dokazat prejst bez nejakych vycitiek voci sebe. :)
    1KA
    1KA --- ---
    Vcera dost prace, dlouhej telefonát, 6h malba obrazu, pes a děti a dnes? Moje tělo neexistuje, vpilo se do postele a vsude v bytě šílenej chaos. Nemůžu se zvednout a za chvíli meeting. V hlavě pusto.Znáte to?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KROPUCHA: A jeste si muzes zkusit hlidat tuhle ordinaci kde funguje Renka, specializuje se na ADHD dospelych. Vzdycky jednou za cas naoberou par novych pacientu. Asi to chce nejvic proste obvolavat a zkouset. Hodne ordinaci zadne cekaci seznamy nevede, proste kdyz se jim uvolni kapacita tak to na par dni otevrou a kdo driv prijde ten dostane termin. Ja se k nemu takhle dostal vicemene haluzni nahodou taky. Akorat ted jezdim do Prahy na kontroly z Brna protoze je to porad jednodussi nez se vubec pokouset najit jineho doktora. Plus je dobrej a v zime kdy mam s dojizdenim problem tak nema problem vyresit jednu dve schuzky po telefonu.
    Psychiatrická ordinace - MUDr. Ing. Aleš Urban
    https://www.psychiatrie-urban.cz/
    ALESH
    ALESH --- ---
    KROPUCHA: ja napsal sem a po 10 mesicich se dockal - vse zdarma a na pojistovnu. hradcanska@kappa-praha.cz
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KROPUCHA: V INEPu tě pošlou k paní Šimkový, který správně vyplníš papír, a pošlou tě do prdele :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam