QUANTI: já si představovala jak budu furt vařit risotto, ale moje rodina ho bohužel nemá ráda - ale mně jako člověku co nesnáší mícháni se vyplatí už i na tu kaši a pudinky :-D
Líbí se mi, že mi "opraví" sražený krém, roztopí čokoládu, nemusím šlehat nad parou (přiznávám, že jsem ho chtěla hlavně kvůli těm pečícím věcem), používám ho místo parního hrnce pokud potřebuju jen něčeho málo nebo třeba ohřát knedlíky.. Líbilo se mi, že to má i program na popcorn, ale tam jsem nebyla moc úspěšná.
Parní hrnec jsem nedávala pryč, protože do té páry v Kenwoodu se toho moc nevejde, stejně tak jsem si nechala pomalý hrnec, protože si prostě většinou nechci vyblokovat robota na x hodin. Já milovala i nevařící verzi Kenwoodu, takhle je to dokonalé.
Kdybych ho chtěla používat na vaření víc, tak si najdu něco v těch receptech - ty já prakticky vůbec nepoužívám.
TM na rozdil od Kenwoodu mixuje v míse (to mě trochu mrzí, že kenwood neumí, ale nemůžu mít všechno) a má líp vyřešenou páru (to zas v Kenwoodu není možné, jelikož má rameno).