VITEX: Tvuj syn je mega-husty! Mam dve deti v tomhle veku, umim si to trosku predstavit. Nejsme z Prahy, jinak bychom klidne zasli na navstevu. Mladsi tu na to kouka s otevrenou pusou (ja taky), starsi jeste spi.
Napada me:
1) Prihlas ho do nejakeho krouzku, kde deti musi byt chytre ale jsou to aktivity ktere jsou rozsirenejsi. Namatkou programovani, klidne anglictina, Minecraft, ale proste cokoliv co ho bude bavit a zajimat. Najde si tak kamarady pres rozsirenejsi zajem nez zrovna mat-fyz. Pokud jeste nemate, kontaktuj PPP, resi prave i talentovane deti.
2) Co se podivat na netu kde se schazi CZ fanousci mat/fyz, zavolat do Menza CR, poptat se u lidi co uci na MFF - Jestli nekde v Praze nejsou rodice co maji podobne decko, ktere se treba trapi stejne jak to Tvoje? Jeste tam z nich postavite nejaky dream-team 👍
(Ja to mam celkove jednodussi, jak jsou moji kluci dva, tak se zabavi proste i mezi sebou. K tomu jsme si nasel kolem sebe dalsi "nestandardni" rodice, pohodlne pres moje konicky a ex-spoluzaky z VS.)