• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    OCTOPUSS: Me doktor pise najednou 4 baleni :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    WOLFGAR: Hm. Mně psychiatr říkal, že mám teda zkusit dva, tak to nebudu hrotit. Ostatně s tou velikostí jednoho balení si neumím představit, kolik by toho doma člověk musel mít při spotřebě víc než 4ks najednou :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    OCTOPUSS: Prave ze nedelaji, tech 10mg je nejnizssi davka co se pouziva, vetsinou pro male deti. Dospeli jdou treba az na 80 a je to ze jich proste vyzobes osm. Jediny omezeni jako u vsech stimulantu je vysssi tlak.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    WOLFGAR: Zajímavý! Máš taky tu 10mg verzi jako já, nebo se dělají i silnější?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    OCTOPUSS: Ja to beru po 4 a to bych na svou vahu mel mit 6 ale mam omezenou davku kvuli tlaku. Ony jsou delane ze se jich bere vic navic a tim poctem si to davkujes.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    v piatok som sa vratila z dovolenky, odvtedy mam hrozny stav.
    dnes sa o polnoci zatvara system na timesheety za min. mesiac.
    hadajte kto to prave dokoncil a posral si tym nie len dnesny vecer, ale i cely vikend nutenia sa k tejto otravnej aktivite?
    achjo.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    OCTOPUSS: Může být, že jsi rezistentní zrovna na tohle :/ Ne každýmu ritalin zabere, někdo potřebuje mít hladinku - pozná rozdíl pořádně až po týdnu (říkal kdysi psychiatr mýho syna).
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Včera jsem zkusil dva Ritaliny, když mi psychiatr potvrdil, že s mojí váhou by jeden fakt nemusel být dost (možná).
    Když pominu, že jsem je vymáčknul z platíčka, a na pár hodin na ně zapomněl, nestalo se opět vůbec NIC. Já už nevím, jsem rezistentní na drogy or what? :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA: Nevážil sis mne. Po žních k tchyni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: neeeeer. Tchyně neeee.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA: Datum svatby je na prstýnkách! Ale nevím, kam jsme je po rekonstrukci zahrabali.
    Btw nebylo to včera? Můžeš se zeptat mojí matky, ta by mohla vědět 😂
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Co se tyce narozenin, vyroci atd. tak jsem si vsechny kamarady a rodinu vycvicil tak, ze vi, ze mi to proste musi rict nebo o tom nevim protoze proste trackovat jakekoli datum je pro me naprosto nemozne a nema to nic s tim, ze bych na ne nemyslel. Na svoje vlastni narozeniny nezapominam jen proto, ze vychazi na tabor a tabor trackuju podle toho, kdy me vedouci zacnou otravovat at poslu jidelnicek (vetsinou tak dva tydny predem :D)
    Ale jinak jak nemam drzkoknihu rad tak na trackovani tehle blbosti to neni spatne, akorat ja to misto narozenin pouzivam spis na festaky a akce a i tam to dopada tak, ze dorazim do hospody kam chodim kady tyden a ptam se kam delame najezd dalsi vikend a kterej den mam dojet protoze resit to cokoli vic nez par dni dopredu je unreal.
    Proste clovek neni nejak zaostrenej v case. V zime kdyz nejsou vikendovy akce tak s tim, ze bezne pracuju v zime i o vikendech (a v lete zas treba jen 3-4 dny v tydnu) treba sleduju dny v tydnu jen podle dracaku a kdyz nejaka session odpadne nebo se presune tak pak obcas treba zjistim, ze je misto stredy sobota :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Já se dneska ráno tak snažil.

Děti vyspalé, najezené, vhodně oblečené, batůžky (obsah batůžků ne-ADHD ❤️manželka❤️), pití, nabité mobily. Nezraněné je hrdě a včas přivezu na školní tábor.

Dojedu domu. Telefonát od zlaté paní učitelky - "Dobrý den, prosím má **** ty crocs úmyslně?" Stydím se a omlouvám se. Dojel jsem tam podruhé, dovezl jsem mu plné boty.

Na list jdu připsat kontrolu bot a znovu proškolení o vhodném obutí...
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FRAKIRA: my ke dni veteránů (jednak se to dobře pamatuje a druhak jiný termín oddávající neměl), ale zapotil jsem se, jestli to byl den před nebo po :D
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    DRABICZ: my se brali 1.4., to nejde zapomenout.. byl to dobry napad ;-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SHARKIE: já si sice obvykle u těch těch bližších pamatuju celkem spolehlivě měsíc, ale stejně považuju za úspěch, pokud dovedu popřát alespoň v tomtéž roce. Naši se pamatujou skvělej, jeden na Hitlera (jen si dycky musim zkontrolovat, zda narození či úmrtí, asociace je prostě s veškerou láskou"Hitler") a druhej na VŘSR, a stejně popřát i s dárkem obvykle zvládám tak o dva tři měsíce později... ale onehdá tatínek říkal, že mu to vlastně vyhovuje, že tim se mu ty narozeniny vlastně natáhnou na většinu roku, jak já ani sourozenec nezvládáme přát včas, tak že může slavit pořád. A nějak mě to tim aspoň trochu zbavilo vin i u těch přátel, co mi nikdy nezapomenou napsat ani k svátku, ani na narozeniny, a k všem vhodným příležitostem mají vkusně zabalený dáreček, a sice je to obvykle hezký a milý, ale vždycky mě to akorát stresovalo, že jako...já vim, že ti k narozeninám nejspíš nic nedam, protože když už náhodou udržim v hlavě, kdy jsou, koordinace úkonů "pamatovat datum - včas sehnat dárek, s kterým bych byla spokojená, a dokonce ho i včas zabalit a pak nezapomenout přinést" je obvykle nad moje síly, a s trochou štěstí ti k narozeninám budu přát o půl roku později, ale pravděpodobněji měsíc před těmi příštími. Ale vždycky jsem nepřiměřeně pyšná, když to zvládnu včas.

Oklikou, držím palce popřát mu kdykoliv podle mě taky udělá radost.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    MAR_TINA: tvl. výročí svatby! Dík, teď neusnu :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: U nas som divna len ja. :D

Ale s castou rodiny som sa naucila nejak komunikovat a tym zbytkom sa uz konecne netrapim.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SHARKIE: Ja neoslavujem narodeniny takze ma to netrapi. Ale nasi sa snazili to oslavovat v detstve zvlast. Rodinne oslavy som nikdy nemala rada. Polke rodiny nerozumiem (Madari) a druha polka je divna.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Mam to v plane, sme sa dlho nevideli. Snad nezabudnem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam